Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kaç tane eskilerden, bir kaç tanede yeni animelerden önereyim o zaman
    Eskilerden.

Eski çağları seviyorsan
    Claymore 2005 yapımı, animesi 27 bölüm bittikten sonra direk mangasını okumaya başla bu arada teresa, irene, galatea, ophelia bunlar bebeklerim benim, yan gözle bakma onlara
    Karanlık çağları seviyorsan.
    Berserk, Karanlık çağlarda geçen bir seri, nasıl özetliyebilirim hiç bilmiyorum sadece animesini izledikten sonra direk olarak mangasına geç
    kesinlikle beğenirsin.
    Bilim kurgu seviyorsan.
    Gantz, yapım yılını bilmiyorum ama echi bir anime komedi değil, baya bir bilimkurgu animesi... animesi olduğu gibi mangasıda çok zevklidir, çizimleri beğenirsin.
    Yenilerden.

Basketboll seviyorsan
    Kuroko no basket, gerçekten ben izlerken kanım kaynıyor resmen, NBA maçlarında bile o kadar gaza gelmem

Devleri seviyosan
    Shingeki no Kyojin (Devlerin saldırısı) 2013 yapımı bir anime dünya çapında büyük ses getirdi, henüz 26bölüm çıktı 2. sezon yolda.

Online Oyun oynamasını seviyorsan.
    Sword art online, buda MMORPG RYO oyunlarını sevenler dahası bilgisayar oyunlarını seven herkese hitab eden bir anime, ilk 10dakika izledikten sonra.
    dediğimi anlarsın.

Komedi ve Dövüş seviyorsan
    Gintama, tam anlamıyla bir baş yapıt diyebiliriz, seni altına mıçtıracak kadar güldürür aynı zamandada gaza getirir. bu arada Kagura tüm anime
    dünyasında ilk kusan kız bilgin olsun

Büyü ve sağlam çizimlerle beraber sağlam kapışmalar görmek istiyorsan
    Fairy Tail, dövüşlerin tadını alabileceğin, hem komedi hemde aksiyon hemde eski çağda geçen büyülü bir anime.

NOT: Adını yazdığım animelerin hiçbirisinde Narutodaki gibi 1 yumruk atanakadar 20bölüm eski geçmiş travmasını anlatmıyor.
  • önerileriniz için teşekkür ederim..fakat mizahdan ziyade macera romantizim aksiyon karışımı bir anime arıyorum..(biliyorum sipariş verir gibi oluyor ). bleach ın mizahsız versiyonu gibi olabilecek bir seri..ayrıca manga okumayı pek sevmiyorum..bu nedenle uzun soluklu bir anime arıyorum..(gerçekten böyle bir seri var mıdır bilemiyorum..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowjudge

önerileriniz için teşekkür ederim..fakat mizahdan ziyade macera romantizim aksiyon karışımı bir anime arıyorum..(biliyorum sipariş verir gibi oluyor ). bleach ın mizahsız versiyonu gibi olabilecek bir seri..ayrıca manga okumayı pek sevmiyorum..bu nedenle uzun soluklu bir anime arıyorum..(gerçekten böyle bir seri var mıdır bilemiyorum..)

ve de aksiyondan kasıt büyü ya da bilim kurgu değil de düz eskiçağ kılıçlarıdır..samurai tarzı..:)
  • quote:

quote:

önerileriniz için teşekkür ederim..fakat mizahdan ziyade macera romantizim aksiyon karışımı bir anime arıyorum..(biliyorum sipariş verir gibi oluyor ). bleach ın mizahsız versiyonu gibi olabilecek bir seri..ayrıca manga okumayı pek sevmiyorum..bu nedenle uzun soluklu bir anime arıyorum..(gerçekten böyle bir seri var mıdır bilemiyorum..)

ve de aksiyondan kasıt büyü ya da bilim kurgu değil de düz eskiçağ kılıçlarıdır..samurai tarzı..:)

İzledin mi bilmiyorum ama bana göre anime krallarından birisi olan Ruroini Kenshin'i izlemeni kesinlikle tavsiye ederim,tam sana göre.Bahsettiğim animede büyü veya bilim yok sadece kılıç ustalığı var.Kısacası seveceğinden eminim.

Ayrıca Ruroini Kenshin'i sadece @shadowjudge'ye değil hepinize öneririm arkadaşlar.Anime severlerin böyle bir başyapıtı kaçırmasını istemem açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 6 Mart 2014; 3:38:07 >
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Ruroini Kenshin i izlemiştim....o türde önerebileceğiniz başka anime var mı?
  • quote:

gantz, sword art online izlenebilir istediğin türdeler
  • Selamlar...

Mecha türü aşağıdaki movie leri indirip izlemeyi düşünüyorum,dizilerini(eğer varsa) izlemedim.Dizileri izlemeden izleyebileceğim bir movie varsa izleyenlerden paylaşmasını rica ediyorum.Teşekkürler

RahXephon the movie
    MD Geist
    MD Geist 2
    Neppuu Kairiku Bushi Road Special
    Mazinkaiser SKL OVA

Not:Mobil Suit Gundam 00 seriye başladım.Bu filmleri arada izlemek için seçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttt35

Selamlar...

Mecha türü aşağıdaki movie leri indirip izlemeyi düşünüyorum,dizilerini(eğer varsa) izlemedim.Dizileri izlemeden izleyebileceğim bir movie varsa izleyenlerden paylaşmasını rica ediyorum.Teşekkürler

RahXephon the movie
    MD Geist
    MD Geist 2
    Neppuu Kairiku Bushi Road Special
    Mazinkaiser SKL OVA

Not:Mobil Suit Gundam 00 seriye başladım.Bu filmleri arada izlemek için seçtim

RahXephon Movie'yi TV serisini bitirdikten sonra izlemeni tavsiye ederim. Birçok ara sahneye rağmen yine de bazı hikaye ve foreshadowing'ler atlanıyor çünkü filmde. (not: Serinin Türkçe çevirisini tamamladım)

Mazinkaiser SKL Dynamic Saga'nın bağımsız izlenebilen spinoff'larından birisi ama 6 bölümlük Mazinkaiser OVA'sını ve sonra da filmini de izlemişsen fazladan bazı küçük süprizler yakalayabiliyorsun.

Neppuu Kairiku Bushi Road'ı çok yeni bir yapım olduğundan izleyemedim ama iptal edilen bir TV serisinin stüdyoda hazır olan görüntülerinin birleştirilmesi ile oluşturulduğundan çok da fazla birşey beklemiyorum.

Açıkçası sadece MD Geist II'i (o da yanlışlıkla) izledim, sorsan konu nedir, ne değildir hiçbir fikrim yok. İlk filmi bir ara izleyeceğim ama tüm o kan ve vahşet sekanslarından sonra bir konu var mı yok mu ondan bile umudum yok.
  • Arkadaşlar eğer ilginç bir anime izlemek isteyen olursa "shinsekai yori" animesine bakabilir. Gerçekten öğreneceğiniz çok şey olacak.
  • Higurashi when they cry
    Space adenture cobra(Show tvde yayınlanmıştı )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu sıralar animesiz kaldım yeni bir seriye başlamak istiyorum mümkünse bitmiş olan.aradığım tek özellikte akıcı bi seri olması ayrıca konu bütünlüğü ve finali güzel olmalı.çok genel oldu galiba ama bi kaç örnek vereyim kendimce beğendiğim animelerden mesela op,bleach,naruto yu saymazsak Magi adlı seri aşırı hoşuma gitti devamda ediyor zaten veya mirai nikki gibi bi türde olabilir.fairy tail ve sword art online ı sevmemiştim ve yarıda bıraktım ikisinide baya popüler seriler ama hiç aradığımı bulamadım açıkcası.neyse işte önerebileceğiniz animeler varsa sevinirim
  • Lise-romantizm önerisi olan var mı? School Days gibi
  • Bana şöyle romantik bir anime önerebilir misiniz?Yani aslında saf romantizm olmasına gerek yok.Sadece samimiyet olsun kızla erkek arasında.Yahu ben bu animeleri anlamıyorum.Erkeklerin hepsi mal,kızların hepsi kezban.Yahu sen kadın karektersin güreşçi değilsin ki,oğlanı kafakola almalar,tekme atmalar,bilmemneler bir sürü magandalık.Bana bu saçmalıkların olmadığı düzgün bir kız-erkek ilişkisi olan anime önerirseniz çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 9 Mart 2014; 3:03:26 >
  • Code Geass, Death Note ve HIGH School DxD'yi bitirdim. İkisinin de tarzı güzeldi. DxD tarzında anime önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDBurnerXP -- 9 Mart 2014; 20:54:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Bana şöyle romantik bir anime önerebilir misiniz?Yani aslında saf romantizm olmasına gerek yok.Sadece samimiyet olsun kızla erkek arasında.Yahu ben bu animeleri anlamıyorum.Erkeklerin hepsi mal,kızların hepsi kezban.Yahu sen kadın karektersin güreşçi değilsin ki,oğlanı kafakola almalar,tekme atmalar,bilmemneler bir sürü magandalık.Bana bu saçmalıkların olmadığı düzgün bir kız-erkek ilişkisi olan anime önerirseniz çok makbule geçer.

KKNJ
    Kimagure Orange Road
    Maison Ikkoku
    9 Love Stories
  • death note u izleyin derim beni en çok etkileyen tek animedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

death note u izleyin derim beni en çok etkileyen tek animedir...

Death note dışında kaç anime izledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Code Geass, Death Nötr ve HIGH School DxD'yi bitirdim. İkisinin de tarzı güzeldi. DxD tarzında anime önerisi olan var mı?

True456 adlı hesap senin fake hesabın mı?

Death Nötr gibi anlamsız şeyler yazmışsınız ikinizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Code Geass, Death Nötr ve HIGH School DxD'yi bitirdim. İkisinin de tarzı güzeldi. DxD tarzında anime önerisi olan var mı?

Ne alaka telefondan yazdım yanlış yazmış olamaz mıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Ne alaka telefondan yazdım yanlış yazmış olamaz mıyım?

Ben sadece Death Nötr kısmına takıldım.Trolün teki bölümü baltalamaya çalışıyorda.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.