Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Alchemist

ghost in the shell ayarında post apokaliptik-cyberpunk anime serileri arıyorum.

Ergo proxy iyi gider sana, tabi izlemediysen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Alchemist
    ghost in the shell ayarında post apokaliptik-cyberpunk anime serileri arıyorum.

Koukaku no Regios'a da bir göz at istersen. Sevmiştim ben.
  • @lejyon
    izlemiş olduğum bir seri fakat cyberpunk havasını pek soluyamadım ben
    @gijal
    ilk bölümü izledim. Oldukça sağlam görünüyor.
  • bana ichinde mecha olmayan , shoujo ( zevkli oluyor ) olan , yer yer güldüren , yer yer hüzünlendiren anime söylermisiniz ? bu konuda yazdıklarım haricinde öneri yapın lütfen

K-ON
    Toradora
    NANA
    Clannad
    Lovely Complex
    Itazura Na Kiss
    Special A
    Ouran High School Host Club
    High School Debut
    Skip Beat
    Nodame Cantabile
    School Rumble

dipçik : aklıma kimi ni todoke geldi onu izliyicem , onu da atlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 23 Ocak 2010; 0:19:09 >
  • @elensar:
    Aishiteruze Baby, Honey and Clover, Yamato Nadeshiko Shichi Henge, La Corda D'Oro
  • honey and clover'ı yazmayı unutmuşum onu da izledim yazdığın diğer animelere bakıcam teşekkürler
  • konuyu yeni gördüm hatta uzun süredi r forumdayım belki yeni farkettim forumda bir anime bölümü olduğunu, bir anime fanatiği olarak artık tabip edeceğim bende.
    benim başlangıç olarak bir iki tavsiyem

o kadar geniş ki konu tavsiye et et bitmez XD

dragon ball serisi kült bir anime dizisidir, onu izlemeyen kendine gerçekten animeci diyebilir mi bilemiyorum.

hajime no ippo, boks konulu bir spor-komedi dizisidir, Takamura karakteri ile karın ağrısı garantilidir, gülmekten ötürü)

Code Geass Lelouch of the Rebellion ve Code Geass Lelouch of the Rebellion R2 (akıl dolu bir dizidir, bir sonraki adımı hah tamam şimdi şöyle olacak deseniz bile yanılma ihtimaliniz %70 civarındadır)

death note (zaten çoğunuzun malumu, çok fazla eksik yanı olmayan izlenmesi gereken bir animedir. şöyle anlatayım bazen arkadaşlar gelir "koca adam oldun hala çizgi film izliyorsun diye takılır, sizde onlara çizgi film değil anime arada dağlar kadar fark var deseniz bile hadi len tepkisi alırsınız. gel o zmn şu death note u bi izle dersin, o çizgi film muamelesi yapan arakdaş şöyle 15-16. bölümlere falan geldiğinde tek diyebildiği saygı duydum demek olur )

Tengen Toppa Gurren Lagann (gaz verici animelerden dir, konu itibari ile çok iyi olmasa ve aralarda mantık hataları da olsa izledikten sonra sanki elinizden herşey gelirmiş gibi bir hisse kapılıp full gaz kalkarsınız ekran başından )

cowboy bebop (muhteşem müzikleri ile kulakları dolduran, akıcılığı ile izlenesi bir anime)

Neon Genesis Evangelion (izlemeyene anlatmak zor olur, şiddetle izlenmesi tavsiye edilir)

başlangıç olarak bunları söylesem yeter sanırım, başlığı takip etmeye çalışacağım artık.

bu arada anime deyip de AKIRA yı es geçmek olmaz. dizi şeklinde değilde tek bölümlük, film kısacası, bir anime isterseniz Akira kesinlikle izleyin. zaten çoğu eleştirmen tarafından gelmiş geçmiş en iyi anime filmlerinin arasında en üst sıralarda gösterilmektedir.
  • @Fla şu konuyu sabitleyiver :) sanırım denemiş birileri ama olmamış ;p
  • Arkadaşlar Merhaba;

Final Fantasy: Advent children yada spirits within gibi başka 3D animasyon film önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

@Fla şu konuyu sabitleyiver :) sanırım denemiş birileri ama olmamış ;p

Sabitlenmiyor ya, sadece SSS yapılabiliyor yaf.
  • [SSS]de iyidir ya
  • Naruto, Bleach, One Piece, FMA izledim.

Acaba dövüşleri güzel olan, şöyle karakterlerin giderek kendilerinden çok daha güçlü rakiplerle savaşması gereken (ilginç bir anlatım oldu kabul ediyorum), kısacası dövüşürken izlemesi güzel olacak anime bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Naruto, Bleach, One Piece, FMA izledim.

Acaba dövüşleri güzel olan, şöyle karakterlerin giderek kendilerinden çok daha güçlü rakiplerle savaşması gereken (ilginç bir anlatım oldu kabul ediyorum), kısacası dövüşürken izlemesi güzel olacak anime bileniniz var mı?

Hajime no Ippo, History's Strongest Disciple Kenichi
  • Tenjou Tenge'nin dövüşleri de fena değildir.
  • Hajime no Ippo
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaaRa.

Tavsiye değil ama bir isteğim olacak.Devil May Cry'in 2.sezonunu izleyebileceğim bir link atabilir misiniz ?

Link istemeden önce "acaba 2. sezonu var mı?" diyewww.animenewsnetwork.com'da araştırman sanırım forum huzurumuz ve de akıl sağlığımız açısından daha hayırlı olur.
  • [Deleted by Admins]
  • Suana kadar izledigim animeler bunlar;
    Naruto
    Bleach
    One Piece
    Full Metal Alchemist
    Katekyo Hitman Reborn
    Fairy Tail
    Death Note
    Devil May Cry
    Samurai 7
    Hellsing

Klasik anime izlemeye baslayan birinin listesi iste... cogunlukla shounen
    Bunlar gibi surukleyici anime yada manga tavsiyesi yaparsaniz memnun olurum

Not:devam eden serilerin sonundayim mangadan takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 5 Şubat 2010; 22:41:28 >
  • Şu ana kadar izlediğim animeleri (topu topu 10 tane) sevdiğimden sevmediğime sıralayacağım.

1- Death Note: İlk izlediğim ve en çok beğendiğim, kusursuz bir anime,bitti seri.
    2- Elfen Lied: Ecchi ve piskolojik yönde baskın olması beni sevdirdi,5 bölüm kaldı.
    3- Naruto Shippuuden: Yediğim spoilerlarla serinin bitmez tükenmez yolu kendinden bezdirdi, 120 bölüm atladım, günceldeyim.
    4- D.Gray Man: 13/103, 10 üzerinden 9'luk bir seri.
    5- FMA Brotherhood: Komedi olması yüzünden pek ilglenmiyorum artık, ama en sevdiklerimden, 30/41.
    6- One Piece: 430 bölüm gerideyim hayatta devam edemem milyonlarca anime varken ama eğlenceli bir seri, 4/427.
    7- Hellsing: Bu anime listemde sonradan yükselebilir çünkü aylardır seyretmiyorum, seyredesim yok nedense, 4/13.
    8- DarkerthanBlack & Shakugan no Shana: İkisi de seyredilebilir, dtb 4/25, sns 2/24.
    9- Black Lagoon: Bunu birçok kişinin çok sevdiğini duyarak başladım fena değil işte, diğerki bölümlerin daha iyi olmasını umuyorum, 3/12.
    10- Fairy Tail: Aslında biraz güzel bir anime, komedi içerikli ki ben hiç gülmedim, nedense Elfen Lied'in tam zıttı olduğu için birden soğudum, 6.5/16.

Güzel liste oldu bence yararlanın, benim gibi yeniyseniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.