Arkadaşlar Elfen Lied'i daha yeni bitirdim.Ve açıkçası çok sevdim.Ama animeyi bitirdim,bu yüzden yeni animeler arıyorum.Acaba Elfen Lied kadar duygu dolu,psikolojik yönden ağır basan bir anime önerebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Arkadaşlar Elfen Lied'i daha yeni bitirdim.Ve açıkçası çok sevdim.Ama animeyi bitirdim,bu yüzden yeni animeler arıyorum.Acaba Elfen Lied kadar duygu dolu,psikolojik yönden ağır basan bir anime önerebilir misiniz?
valla hocam elfen lied in yanında hep clannad ı önerirler neden bilmem onu tavsiye ediyim ben sana bide school days iyidir ama elfen lied ten farklılıkları da vardır
Elfen Lied daha çok şiddet istismar (xplotion) sinemasına yakın bir türde, o yüzden ben sana sadece duygusal Anime önereceğim: Kimagure Orange Road, Kareshi Kanojo No Jijiou, Ocean Waves'ı kesinlikle izle. Bunlardan farklı olarak benim sevmediğim School Days ve Kimi Ga Nozomu Eien'i deneyebilirsin.
Yok daha çok şiddet istismar sineması türünü seviyorsan GANTZ'ı sevebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Devil to the Metal
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
valla hocam elfen lied in yanında hep clannad ı önerirler neden bilmem onu tavsiye ediyim ben sana bide school days iyidir ama elfen lied ten farklılıkları da vardır
duygusal dram yönünden clannad en kaliteli animedir benim gözümde ama elfen lied e karşılık önerilmesi bence pek doğru olmaz. ama bu tarz anime arıyorsan en doğru tercihtir.
quote:
Orijinalden alıntı: Akuma_Blade
Elfen Lied daha çok şiddet istismar (xplotion) sinemasına yakın bir türde, o yüzden ben sana sadece duygusal Anime önereceğim: Kimagure Orange Road, Kareshi Kanojo No Jijiou, Ocean Waves'ı kesinlikle izle. Bunlardan farklı olarak benim sevmediğim School Days ve Kimi Ga Nozomu Eien'i deneyebilirsin.
Kimagure Orange Road ve Kimi Ga Nozomu Eien'i ben de öneririm. Çok iyidir ikisi de. School Days'i de izle ama biraz sinir bozucu bir seridir.
Ayrıca Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora, Ef - a tale of memories ve Grave of the Fireflies da olabilir. Bu seriler duygusal yönleri ağır olan serilerdir, şiddet içermezler. Elfen Lied'a karşılık olarak ise Blood+ diyebilirim.
Ocean Waves'i aldım listeme
Öneriler için teşekkürler arkadaşlar.Yakın bir zamanda hepsine göz atacağım.
Elfen Lied tavsiyeleri iyi olmuş arkadaşlar teşekkürler, ben de bakacağım.
Blood+ yazmış Mr.Crowley, ismi hoş gözüktü, tatmin olur muyum acaba? Bir de kısa seri tercihimdir..
Yani daha yeni sayıldığım için en iyileri izlemek istiyorum, Elfen Lied'ten sonra Blood+ sıkacaksa başka bişey izleyeyim, ama herkes beğendiyse izlerim artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: wait4u
Elfen Lied tavsiyeleri iyi olmuş arkadaşlar teşekkürler, ben de bakacağım.
Blood+ yazmış Mr.Crowley, ismi hoş gözüktü, tatmin olur muyum acaba? Bir de kısa seri tercihimdir..
Yani daha yeni sayıldığım için en iyileri izlemek istiyorum, Elfen Lied'ten sonra Blood+ sıkacaksa başka bişey izleyeyim, ama herkes beğendiyse izlerim artık :)
Öncelikle kısa bir seri değil 50 bölüm. Ama hiçbir bölümün gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Çok sürükleyicidir. Klasik vampir serilerine benzemez. Hikaye, çizimler, müzikler özellikler ilk ending parçası muhteşem. Karakter çeşitliliği çok fazla ve yeri geldikçe bu karakterler ön plana çıkıyor. Çok da duygusal bir seridir. Haji, Solomon, Diva gibi karakterler için bile izlenir...İlk birkaç bölüm pek heyecanlı değildir ama izlemeyi bırakma.
Kimagure Orange Road ve Kimi Ga Nozomu Eien'i ben de öneririm. Çok iyidir ikisi de. School Days'i de izle ama biraz sinir bozucu bir seridir.
Ayrıca Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora, Ef - a tale of memories ve Grave of the Fireflies da olabilir. Bu seriler duygusal yönleri ağır olan serilerdir, şiddet içermezler. Elfen Lied'a karşılık olarak ise Blood+ diyebilirim.
Ocean Waves'i aldım listeme
School Days çok sinir bozucu bir seri kesinlikle. Bittiğinde, bu neydi şimdi ya? diye alık alık dolanmıştım tüm gün. Garipti, sarsıcıydı.
İzlediğim animeler imzamda mevcut. Sürükleyici ve etkileyici anime arıyorum. Evangelion, Blood+, samurai 7 aklımda olan birkaç anime. Bu üçünden hangisini önerirsiniz onu da söyleyin lütfen Bu üçünün dışındaki önerilere de açığım
quote:
Orijinalden alıntı: reXow
İzlediğim animeler imzamda mevcut. Sürükleyici ve etkileyici anime arıyorum. Evangelion, Blood+, samurai 7 aklımda olan birkaç anime. Bu üçünden hangisini önerirsiniz onu da söyleyin lütfen Bu üçünün dışındaki önerilere de açığım
Bolca kılıç dövüşü barındıran, bunun yanında gayet yeterli bir derinliğe ve sürükleyiciliğe, yer yer duygusallığa yer yer komik sahnelere sahip bir anime ,sana önereceğim. Evet, Rurouni Kenshin. Ardından da Tsuioku hen adlı 4 bölümlük Ova'ı var ki, enfestir, efsanedir.
Ya beyler size zahmet olmazsa, Blood+ torrent bulamadım. Daha doğrusu bir tane buldum da ne hikmetse takıla takıla ilerliyormuş. Heyecanla açtım Televizyonda ama olmadı:( Başka da bulamadım hiç.. Bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz çok sevinirim. :)
@wait4you #RAX grubunun MIRC sayfasından çekmeyi dene
@command3r Valla artık klişe hale gelen bu soruya her zaman her yerde verdiğim cevap "Her ne kadar farklı bir temada olsa da Detective Conan izleyin" şeklinde olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: command3r
death note benzeri bir anime arıyorum
kaiji
quote:
Orijinalden alıntı: No Şuga
quote:
Bolca kılıç dövüşü barındıran, bunun yanında gayet yeterli bir derinliğe ve sürükleyiciliğe, yer yer duygusallığa yer yer komik sahnelere sahip bir anime ,sana önereceğim. Evet, Rurouni Kenshin. Ardından da Tsuioku hen adlı 4 bölümlük Ova'ı var ki, enfestir, efsanedir.
Rurouni Kenshin (samurai x) zamanında kanal d yayınlarken izliyordum Çok da seviyordum da bir yerden sonra kopmuştum seriden tekrar izlemeyi çok isterim ancak bu animenin tüm bölümleri çevrildi mi?
Arkadaşlar dün akşam itibariyle Dragon Ball ' a başladım. Altyazılı olarak. İlk 6 bölümü biraz sıktı ,ama fena değildi yinede. Sizce güzel bir animemedir ? Devam ediyim mi ?
benim izlediğim ilk animeydi. atv de izleiştim zamanında. ben severim db u. ama belli bi yerden sonra sıkıyor. dövüş turnuvalarının olduğu bölümler çok güzeldi 13 ten sonra felan başlar oda
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: No Şuga
quote:
Rurouni Kenshin (samurai x) zamanında kanal d yayınlarken izliyordum Çok da seviyordum da bir yerden sonra kopmuştum seriden tekrar izlemeyi çok isterim ancak bu animenin tüm bölümleri çevrildi mi?
Aynen, küçüklüğümün efsanesiydi benim için. Seneler önce izlediğim bölümleri, tekrar izlerken bir garip oldum hatta.
Neyse, ben ingilizce altyazılı izledim, yine de bildiğim kadarıyla ilk 62 bölüm çevrilmiş durumda. 62'den sonrası ise, alakasız bölümler olarak görüldüğünden çevrilmemiş, biraz da haklılar aslında, pek kayda değer bir şey olmuyor o bölümlerde .Bununla beraber, Tsuioku hen adlı Ova'ı hardsub olarak türkçe çevirili, olayların sonun anlatan diğer Ova'ını ise asla ama asla tavsiye etmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Foxxly~
Arkadaşlar dün akşam itibariyle Dragon Ball ' a başladım. Altyazılı olarak. İlk 6 bölümü biraz sıktı ,ama fena değildi yinede. Sizce güzel bir animemedir ? Devam ediyim mi ?
Bende bi 50 bölümünü indirdim fakat hiç başlamadım bile. Bence değmez Code Geass, Black Lagoon, N.Shippuuden gibi animeler varken.