Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flara

quote:

Orijinalden alıntı: RequiemForADream10

quote:

Yukarı

Üst konu zaten

Yukarı yazıp üst konu yaptım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

kral , kraliçe , imparator vs lerin başrollerde olduğu
    büyü ve ya sihir vb birşeylerin oldugu
    fantastik bir anime arıyorum buna benzer örnek verebilecek olan varmı acaba

veya the twelve kingdom benzeri birşeylerde olur

Guin saga tam istediğin gibi bir anime 26 bölüm dün izledim bitirdim kesinlikle tavsiye ederim.

saol dostum
    istedigim tarza biraz yakın ama büyü kısmı biraz geri planda kalmış gibi gözüküyor

şu guinden bir şey çıkmazsa varya ne sövecem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Şöyle K-On veya NANA tarzı birşeyler istiyorum. Gerçi bende net yok ama birine sipariş vericem yinede tavsiyeye ihtiyacım var. Dragon Age bitire bitire bir hal oldum :D

Beck
  • Öncelikle kusura bakmayın benim önerime karşılık bir mesaj yazılmış olabilir. Ama 3 sayfayı inceleyecek vaktim yok.

Ben sadece bir tane anime izledim o da death note'du. Ve uzun süre etkisinde kaldım bu kadar etkileyeceğini zannetmemiştim. Ben de o güzellikle o gizem de bir anime arıyorum ve çok uzun da olmasın. 25-35 bölüm filan . Eğer böyle bir anime varsa yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Öncelikle kusura bakmayın benim önerime karşılık bir mesaj yazılmış olabilir. Ama 3 sayfayı inceleyecek vaktim yok.

Ben sadece bir tane anime izledim o da death note'du. Ve uzun süre etkisinde kaldım bu kadar etkileyeceğini zannetmemiştim. Ben de o güzellikle o gizem de bir anime arıyorum ve çok uzun da olmasın. 25-35 bölüm filan . Eğer böyle bir anime varsa yazarsanız sevinirim

Blackjack OVA'ları + Movie'si
    Serial Experiments Lain
    Boogiepop Phantom
    Texhnolyze
  • Naruto , OP , Bleach gibi 1 bölümü 17-20 sayfalık olan , bölüm sayısı önemli değil .Bir manga arıyorum.
  • İzleyip sevdiğim animelere bakarsam;
    1_Hellsing (Güzel baya güzel )
    2_Death Note (Bu 2007'nin en iyi animesi 2010 da çıksa yine en iyi olurdu bence)
    3_Kampfer (Kısa ve güzel bir anime tavsiyem olur)
    4_Full Metal Alchemist (İzlemeyen ölsün :D)
    5_Devil May Cry (" " ")
    6_Bleach
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Naruto , OP , Bleach gibi 1 bölümü 17-20 sayfalık olan , bölüm sayısı önemli değil .Bir manga arıyorum.

Beelzebub ve Defence Devil'e bak bi. İkisi de ongoing, güzel shonenler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Naruto , OP , Bleach gibi 1 bölümü 17-20 sayfalık olan , bölüm sayısı önemli değil .Bir manga arıyorum.

Beelzebub ve Defence Devil'e bak bi. İkisi de ongoing, güzel shonenler.

Teşekkür ederim Beelzebub'un adını daha önce duymuştum ikisine birden bakayım.
    Bir soru soracaktım ben şimdi Naruto , FMA , Fairy Tail , Judge okuyorum Ongoing hepsi fakat dediklerinede bakarsam karışma falan olurmu siz okuyabiliyormusunuz?
  • Okursun okursun sorun olmaz, yüz tane de okusan karışmaz.

Birde etkilenmeyeceksen Gantz'a da bak. O da çok saran bir seri.
  • @plunder
    kangou banchou (shounen, süper güç)
  • Teşekkürler , birde yazdığınız mangalarda (kangou banchou , Beelzebub , Defence Devil , gantz ) çıktığı hafta çevirmeye başlayan bir grup varmı ? Ben aradım pek bulamadımda.
  • beelzebub'a animeou da üye çevirilerinden ulaşabilirsin.
    Gantz için Mnakiye bir bak.
    Defence Devil ı bilmiyorum.
    Kongou Banchou'nun tr cevirisi yok ben tr çeviri istediğini bilmiyordum. Özür dilerim.
  • Özüre gerek yok ya önemli değil.Bilgilendirdiğin içinde teşekkür ederim.
  • Bana "mutlaka izle, sıkılmayacağını garanti ediyorum." diyebileceğiniz, torrentten indirme imkanımın olacağı, uzun soluklu olmayan, bir anime söylemek isteyen var mıdır arkadaşlar ? Listeme bakarsanız izlediğim bir şeyi söylememiş olursunuz bu arada(imza) :)
  • Tora Dora ve Kimi ni Todoke'ye bak bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

Bana "mutlaka izle, sıkılmayacağını garanti ediyorum." diyebileceğiniz, torrentten indirme imkanımın olacağı, uzun soluklu olmayan, bir anime söylemek isteyen var mıdır arkadaşlar ? Listeme bakarsanız izlediğim bir şeyi söylememiş olursunuz bu arada(imza) :)

Eğer 75 bölüm uzun gelmiyorsa monster izlemeni öneririm. Uzun gelirse bunun dışında History's Strongest Disciple Kenichi. Higashi no Eden, Wolf's Rain ve ya Toki wo Kakeru Shoujo'yu izlemeni öneririm. Üstte de söylendiği gibi Toradora da iyi bir tercihtir.
  • Higashi No Eden
  • Sağolun arkadaşlar şimdilik neleri izleyeceğime karar verdim; yine de söylemeyin demem yani. Romantik ve Komedi türleriyle ilgilenmiyorum bu arada :)
  • Full Metal Alchemist , nasıl bir animedir ? İzlemeye değer mi ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.