Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Foxxly~

Kavga dövüş dersen kesinlikle Hajime No İppo yu önerebilirim mükemmel bir anime + manga.

Ayrıca bana altyazısı bulunan MECHA türünde bir anime önerirmisiniz ?

İzlediklerim : Code Geass , Voltron.

Tarihi farketmez , yeter ki altyazısı olsun.

Beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

@Foxxly~
    Forumumuzdan Akuma_Blade'in çevirisini yaptığı "Gundam 00" var, ona bir bak.

• quote:

quote:

@Foxxly~
    Forumumuzdan Akuma_Blade'in çevirisini yaptığı "Gundam 00" var, ona bir bak.

Gundam universal century yani ana evrenin çevirilerini bekliyorum. Yani hala aramadayım.
  • Claymore'un mangasını tavsiye edermisiniz ?
    ilk bölüme baktım ama çok ilgi çekici gözükmedi...
    İlerde güzelleşiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

Claymore'un mangasını tavsiye edermisiniz ?
    ilk bölüme baktım ama çok ilgi çekici gözükmedi...
    İlerde güzelleşiyormu ?

Eden:It's an endless world okudun mu?
    Claymore beni de sarmamıştı.

Shoujo bakış açını değiştirecek Skip Beat dene ben de okumam diyodum 159 bölüm bitirdim.
  • Eden:It's an endless world ilginç gözüküyor şu anda okuyorum...
    Shoujo sevmem ben ama yinede bi ara Skip Beat'e de bakarım

Claymore'u konu vs. olarak Berserk'e (en sevdiğim manga ) benzetiyorlarmış, birde sitelerde top listlerde yüksek yerlerde filan...
    Güzeldir diye bakiyim demiştim ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

Kavga dövüş dersen kesinlikle Hajime No İppo yu önerebilirim mükemmel bir anime + manga.

Ayrıca bana altyazısı bulunan MECHA türünde bir anime önerirmisiniz ?

İzlediklerim : Code Geass , Voltron.

Tarihi farketmez , yeter ki altyazısı olsun.

Beklemeyim.
  • Koca Gundam serisi. Çoğu altyazılı.

Tengen Toppa Gurren Lagan
    Eureka Seven
    Evangelion
  • nasıl bi anime bu Air be kafayı yedirtcek bna
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtlh.yil

Koca Gundam serisi. Çoğu altyazılı.

Tengen Toppa Gurren Lagan
    Eureka Seven
    Evangelion

Üff bilip bilmeden konuşma ya. Sadece Gundam 00 versiyonunda altyazı var. Bide adını unuttuğum bir evrenin , ilk 20 bölümünün var.
  • Rourouni Kenshin mangasının Türkçe çevirisi yok mu ?
  • En fazla 12 bölümlük, sıkmayacak, tür gözetmeksizin animeler söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

En fazla 12 bölümlük, sıkmayacak, tür gözetmeksizin animeler söyleyebilir misiniz?

afro samurai
    elfen lied
    ninja scroll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 19 Mayıs 2010; 15:03:36 >
  • quote:

En fazla 12 bölümlük, sıkmayacak, tür gözetmeksizin animeler söyleyebilir misiniz?

20'şer dakikalık 3 bölümden oluşan 5 Centimeters Per Second adlı müthiş bir film var. İzlemeden ölme.
  • quote:

3 kısa öyküden oluşan Memories, 4 bölümlük Macross Zero ve 5 bölümlük Macross Plus'u deneyebilirsin. Film olarak Millennium Actress, Ghost in the Shell, Akira, 4 cm Per Second ve Summer Wars'ı izlemelisin. Sonrası için daha iyi bir tavsiye ise eğlence öğesini en başta değerlendirmeye çalışmamak olacaktır. İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 19 Mayıs 2010; 22:18:14 >
  • Teşekkürler tavsiyeler için.
  • Arkadaşlar bir türlü anime beyenemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.
    İzlediklerim:
    Naruto
    Bleach
    Death note
    Darker than black
    FMA-FMA-brotherhood
    Hakuouki Shinsengumi Kitan-2010
    Ichiban Ushiro no Daimaou-2010
    Rurouni Kenshin
    Daha var ama aklıma gelmedi.
    Code geass serisi
    GTA
    07 Ghost
    Aklıma gelenler bunlar, birkaçtane daha var ama isimlerini unuttum.

Kısacası, Naruto, FMA, Ichiban Ushiro no Daimaou gibi içinde Jutsu, büyü olan anime,
    Ya da Rurouni Kenshin, Hakuouki gibi kılıç samuray türü ve Japon tarihi türü anime arıyorum. (Samurai complo, ve Afro Samuari, samurai 7 hariç)
    Death note, Darker than black, Code geass tarzı da olabilir
    07 Ghost u en son izledim. Hoşuma gitti. Bu tarz da olabilir. Benzerlerini aradım, ama bulamadım. Sizlerin yardımınızıa ihtiyacım var.
    Seviyeli ve kaliteli anime önerirseniz çok sevinirim arkadaşlar... (Robot olmasın, bayan ana karakterli animeler de sıkıcı geliyor)
  • 07 Ghost sevdiysen 12 Kingdoms'u da sevebileceğini düşünüyorum. Tarihi konulu Anime'leri seviyorsan Souten Kouro ve Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto'ya öncelik tanıyabilirsin. Ayrıca Requiem for the Phantom, Serial Experiments Lain, Boogiepop Phantom, Texhnolyze serilerini ve Blackjack OVA'larını + Movie'sini mutlaka izle.

Ghost in the Shell ve Ergo Proxy'i büyük ihtimal izlemişsindir. İzlemediysen önyargılargılarını bir kenara koyup izlemeni öneririm. Bunlar dışında Cowboy Bebop, Trigun, Witch Hunter Robin, Trigun, Last EXILE, Basilisk ve Hellsing'leri deneyebilirsin, ayırdığın zamana değeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

07 Ghost sevdiysen 12 Kingdoms'u da sevebileceğini düşünüyorum. Tarihi konulu Anime'leri seviyorsan Souten Kouro ve Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto'ya öncelik tanıyabilirsin. Ayrıca Requiem for the Phantom, Serial Experiments Lain, Boogiepop Phantom, Texhnolyze serilerini ve Blackjack OVA'larını + Movie'sini mutlaka izle.

Ghost in the Shell ve Ergo Proxy'i büyük ihtimal izlemişsindir. İzlemediysen önyargılargılarını bir kenara koyup izlemeni öneririm. Bunlar dışında Cowboy Bebop, Trigun, Witch Hunter Robin, Trigun, Last EXILE, Basilisk ve Hellsing'leri deneyebilirsin, ayırdığın zamana değeceklerdir.

Teşekkürler,

Listeye ekledim.
    Souten Kouro yu deniyorum.
  • Ninja'lı bir anime arıyorum.Ama Naruto gibi jutsulu , sihirli , büyülü değil.Gerçek ninjalar gibi kunaili,shurikenli,mamçakamı mınçıkamı ondan olan bir ninjalı anime arıyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.