Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digo

Arkadaşlar bir türlü anime beyenemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.
    İzlediklerim:
    Naruto
    Bleach
    Death note
    Darker than black
    FMA-FMA-brotherhood
    Hakuouki Shinsengumi Kitan-2010
    Ichiban Ushiro no Daimaou-2010
    Rurouni Kenshin
    Daha var ama aklıma gelmedi.
    Code geass serisi
    GTA
    07 Ghost
    Aklıma gelenler bunlar, birkaçtane daha var ama isimlerini unuttum.

Kısacası, Naruto, FMA, Ichiban Ushiro no Daimaou gibi içinde Jutsu, büyü olan anime,
    Ya da Rurouni Kenshin, Hakuouki gibi kılıç samuray türü ve Japon tarihi türü anime arıyorum. (Samurai complo, ve Afro Samuari, samurai 7 hariç)
    Death note, Darker than black, Code geass tarzı da olabilir
    07 Ghost u en son izledim. Hoşuma gitti. Bu tarz da olabilir. Benzerlerini aradım, ama bulamadım. Sizlerin yardımınızıa ihtiyacım var.
    Seviyeli ve kaliteli anime önerirseniz çok sevinirim arkadaşlar... (Robot olmasın, bayan ana karakterli animeler de sıkıcı geliyor)

Benzer tarz anime zevkimis var genel olarak!

Oncelikle;

- Sword of The Stranger adli anime filmi izle bir kendine gel! Seni bir kac gun idare eder.

Daha sonra seri olarak sunlara goz atabilirsin;

- Basilisk
    - D.Gray Man
    - Hellsing / Hellsing Ultimate
    - Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto

EK: Soyle bir baktimda @Akuma_Blade onermis zaten tum onerdiklerimi
    Neyse yinede Sword Of The Stranger`i tekrar tekrar oneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 28 Mayıs 2010; 23:19:30 >
  • GTO, Slam Dunk tarzı, içinde olağanüstü şeyler olmayan ( shinigamidir, 8-9 kollu kızlardır filan..) , kaliteli bir anime arıyorum.
    Eğer bu yoksa, Code Geass tarzı bir animeyle de tatmin olabilirim. Evet, yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

GTO, Slam Dunk tarzı, içinde olağanüstü şeyler olmayan ( shinigamidir, 8-9 kollu kızlardır filan..) , kaliteli bir anime arıyorum.
    Eğer bu yoksa, Code Geass tarzı bir animeyle de tatmin olabilirim. Evet, yapabilirim.

Duyun sesimi, Ey Yüce animeseverler.
  • @No Şuga
    -Blackjack ve Blackjack Movie

izlersen seveceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 13 Haziran 2010; 4:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

@No Şuga
    -Blackjack ve Blackjack Movie

izlersen seveceğini düşünüyorum

Bakıyorum Akuma, teşekkürler. Özünde melek gibi bir insansın aslında
  • quote:

GTO, Slam Dunk tarzı, içinde olağanüstü şeyler olmayan ( shinigamidir, 8-9 kollu kızlardır filan..) , kaliteli bir anime arıyorum.

Kaiji,akagi,History's Strongest Disciple Kenichi,Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu ve Monster animelerini incele bence ila ki arasında daha önce izlemedeğin ve beğeneceğin animeler vardır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Kaiji,akagi,History's Strongest Disciple Kenichi,Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu ve Monster animelerini incele bence ila ki arasında daha önce izlemedeğin ve beğeneceğin animeler vardır sanırım.

Akagi ve Jungle hariç diğerleri arşivimde, yalnız Akaginin çizimleri hoşuma gitmedi, diğeri ise çocuksu göründü gözüme. Karakteler 15 yaşından filan küçük olursa, zevk alamıyorum animeden. Ne yapsam acaba? Eğer çok iyi diyorsan ikisinide indireceğim, yok o kadar da iyi değil diyorsan, başka tavsiyelerini bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Akagi ve Jungle hariç diğerleri arşivimde, yalnız Akaginin çizimleri hoşuma gitmedi, diğeri ise çocuksu göründü gözüme. Karakteler 15 yaşından filan küçük olursa, zevk alamıyorum animeden. Ne yapsam acaba? Eğer çok iyi diyorsan ikisinide indireceğim, yok o kadar da iyi değil diyorsan, başka tavsiyelerini bekliyorum.

Kaiji'nin çizim tarzı akagi ile aynıdır zaten aynı yapımcının elinden çıkmış animeler. Ama çizim dışında değerlendirip konunun işlenişine bakarsak benim için efsane karakterlerden biridir akagi. henüz indirmediysen bence kaijiyi izle onu beğenirsen akagiyi indirirsin

Jungle wa itsumo konusunda ise tek söyleyebileceğim kesinlikle farklı bir anime. Tür olarak bakılırsa absürd konedi diyebilirim özellikle guu karakteri harika onunda. Ondada ilk 4 bölümü falan izlesen genel bir görüş oluşur zaten sende anime hakkında ama ben izlemeni öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kaiji'nin çizim tarzı akagi ile aynıdır zaten aynı yapımcının elinden çıkmış animeler. Ama çizim dışında değerlendirip konunun işlenişine bakarsak benim için efsane karakterlerden biridir akagi. henüz indirmediysen bence kaijiyi izle onu beğenirsen akagiyi indirirsin

Jungle wa itsumo konusunda ise tek söyleyebileceğim kesinlikle farklı bir anime. Tür olarak bakılırsa absürd konedi diyebilirim özellikle guu karakteri harika onunda. Ondada ilk 4 bölümü falan izlesen genel bir görüş oluşur zaten sende anime hakkında ama ben izlemeni öneririm.

Peki, teşekkürler.
  • Şu ana kadar izlediğim animeler:
    -Afro Samurai
    -Amatsuki
    -Basilisk
    -Beyblade
    -Blade of the İmmortal
    -Blood+
    -Captain Tsubasa
    -Clannad
    -Claymore
    -D. Gray Man
    -Death Note
    -Devil May Cray
    -Digimon
    -Ef A Tale of Memories
    -Ergo Proxy
    -Fair Tail(Devam Ediyor)
    -Full Metal Alchemist Brotherhood
    -GunGrave
    -Hakauoki Shinsengumi Kitan
    -Hamtaro
    -Heidi
    -Hellsing
    -Kidy Girl-and
    -Last Exile
    -Melancholy of Haruhi-chan Suzumiya
    -Miyazaki Filmleri
    -Oban Star-Racers
    -Rosario to Vampire
    -Rosario to Vampire Capu2
    -Rozen Maiden
    -Rurouni Kenshin
    -Samurai 7
    -Samurai Champloo
    -School Days
    -Shaman King
    -Sonic X
    -Soul Eater
    -Sword of the Stranger
    -Tenjou Tenge
    -The Melancholy of Haruhi Suzumiya
    -Trinity Blood
    -Wolf's Rain
    -Vampire Knight
    -Vampire Knight Guilty
    -Yu-Gi-Oh! Duel Monsters

Arkadaşlar Bana bu listede olmayan ve aynı zamanda izlediğim türlere de uyan güzel bir anime önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comand.com kardeş -- 5 Temmuz 2010; 16:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Çok karıştırmışsın.
    "Bunlara uyan" dersen, ne söylense uyar :D

Fullmetal Alchemist Brotherhood'a başla.
    Sacred Blacksmith ile devam edilebilir.
    Arkasından Astro Fighter'a bakabilirsin.
    Now And Then, Here And There'de hoşuna gidebilir görünüyor.
    Sekirei ve Ikkitousen'leri de inceleyebilirsin.

Plaseler;
    1. Wolf's Rain
    2. Witch Hunter Robin

Çok saol FMA Brotherhood'dan başladım
  • Mesajı silemedim ya.Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 24 Haziran 2010; 14:12:43 >
  • quote:

quote:

Olağanüstülükten kastın çok çok olağan üstülük (üfürüğüyle dağları yıkan devlere karşı savaşan shinigamileri dövebilen sekiz kollu ahtapot liseli kızlar gibi) değilse, bence konu olarak çok farklı ve değişik yerlere gidebilecek;
    1. Wolf's Rain
    2. Witch Hunter Robin

Teşekkürler. Wolf's Rain zaten arşivimde, diğerini de en kısa zamanda... İndiremiyeceğim maalesef. Çünkü eski 8mb netlimitsiz kullanıcısı olan bu bünye, bizi cehenneme şimdiden hazırlayan 1 mb hızlı 4gb kotalı tarifeye geçmiş bulunuyor. Eldekilerle yetineceğiz artık. Ya da kim bilir , belki de kendi animemi kendim çizer, kendim seslendirir, kendim izlerim. Hem kota derdi olmaz, hem hayatımda bir dönüm noktası olur. Olumlu bakmak lazım.
  • quote:

Çok karıştırmışsın.
    "Bunlara uyan" dersen, ne söylense uyar :D

Fullmetal Alchemist Brotherhood'a başla.
    Sacred Blacksmith ile devam edilebilir.
    Arkasından Astro Fighter'a bakabilirsin.
    Now And Then, Here And There'de hoşuna gidebilir görünüyor.
    Sekirei ve Ikkitousen'leri de inceleyebilirsin.

Plaseler;
    1. Wolf's Rain
    2. Witch Hunter Robin

saolasın.Tavsiyelerini tek tek denedim.Full metal alchemistte 62. bölüme kadar geldim.Bir de sacret blacksmith'e başlıyalım dedim.Fakat bir erkeğe hayranlık üzerine kurulmuş animelere karşı bir tiksinti başladı.Astro fighterın çizimleri çok eski geldi.Now and then'i pek sevemedim.Sekirei ve Ikkitousen ise fazla ecchi olduğu için artık fazla ecchilerden de bıktığımı anladım.

Artık wolf's Rainle Witch hunter Robin' e bakıcağım.

-Fakat Soul eater ya da FMA Gibi önerileriniz varsa lütfen söyleyin
  • arkadaşlar Ergo Proxy'ye benzeyen anime söyleyebilir misiniz ? yeni bitirdim , tadı damağımda kaldı
  • 5 Centimeters Per Second tarzı anime arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

5 Centimeters Per Second tarzı anime arıyorum

aşk yok ama duygusal film istiyorsan grave of the fireflies var.izlemediysen kesinlikle izle
    http://www.imdb.com/title/tt0095327/
  • Naruto'yu yarıda bırakmıştım.Bleach nasıldır arkadaşlar ? iİk 24 bölümü çekiyorum şimdi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Naruto'yu yarıda bırakmıştım.Bleach nasıldır arkadaşlar ? iİk 24 bölümü çekiyorum şimdi de.

Eğer uzun soluklu animeleri seviyorsan sarıyor.Eğer boş zamanın fazlaysa otur izle.Fakat ben genelde kısa soluklu animelerden hoşlanıyorum.Ama istersen şu an için full metal alchemist brotherhood'u izleyebilirsin 64 bölüm hemen biter.

fansubu: Tıkla
  • Aslında manga sitelerinin arama motorlarını kullanarak kafama göre bişiyler bulmaya çalıştım ama bulamadım o yüzden sizlerden tavsiye alim dedim; Bleach, One piece, Naruto, Veritas gibi, Shounen, Supernatural, Action vs vs türlerinde manga arıyorum..Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.