Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM

Aslında manga sitelerinin arama motorlarını kullanarak kafama göre bişiyler bulmaya çalıştım ama bulamadım o yüzden sizlerden tavsiye alim dedim; Bleach, One piece, Naruto, Veritas gibi, Shounen, Supernatural, Action vs vs türlerinde manga arıyorum..Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

Psyren. Oku mutlaka

MangaVadisi çeviriyor.

Psyren bitti; gerçekten güzeldi, teşekkürler tavsiyen için ..Şimdi gamarana başlıyacam..(Sürekli rapor vermemden rahatsız olmuyorsunuz deil mi? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

Hellsing sadece 13 bölüm mü?Yoksa devam ediyor mu?

Sadece 13 bölüm devam etmiyor.Ama ovaları var animefreak'de bi bak istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Arkadaşlar bende manga önerisi istiyorum.Asıl amacım ingilizce geliştirmek.(Orta düzeyde biliyorum fakat sözcük haznemi geliştirmek istiyorum.)Naruto gibi saracak bir manga tavsiye ederseniz sevinirim.(One piece ve bleach dışında)

çok manga okumam ama okuduklarım arasında animesini de izlediğim slam dunk ı tavsiye ederim.
    basketbol üstüne kurulu komik öğeler barındıran bi seri
  • Sengoku Basara

bu animeyi nerden indirebilirm bilen varmı ?
  • Sengoku Basara

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Sengoku Basara

Animeou fansub yaptı ona. Tamamlanmış projeler kısmından indirebilirsin.
  • Bleach naruto tarzi özel güclu olan karakterlerinde mumkunse kız olmayan olsa bile cok aktif olmayan kılıclı bu tarz bi anime ariyorum varmıdır böle bişe

izlediklerim:death note,naruto,bleach,hellsing,07 ghost,samurai chmpo,
  • Arkadaşlar içinde mafya/yakuza türü şeylerin geçtiği bir anime önerebilir misiniz?
  • Shonen'imsi olsun diyorsan Katekyo Hitman Reborn var. Yakuza tarzı diyorsan animeye uyarlanmış mıydı hatırlamıyorum ama hoşuma giden Chocolat var ve Gokusen var.
  • Bana Berserk gibi bi anime önerebilirmisiniz?
  • Teşekkürler Flara, en yakın zamanda bakacağım.
  • S.A arkadaşlar ben 2-3 senedir anime seyrediyorum ve izlediğim animler:

Naruto (220-169+)
    Bleach (280+) "henüz 265. bölümü izledim"
    Death Note (37)
    Code Geass (25-25)
    Full Metal Alchemist Brotherhood(64)
    D Gray Man (103, bitmemesine rağmen yazan vefat ettiği için sonlandırıldı)
    Shakugan no Shana(24-24-3+)
    Fairy Tail (38+)
    Black Cat(24)
    Kurokami (23)
    Nabari No Ou (26)
    Elfen Lied (13)
    Bunları size yukarıdan aşağıya doğru tavsiye ettiklerim.
    (parantez içi rakamlar bölüm sayıları) . (+devam eden animlere koydum)
    (- ile ayrılan rakamlar ise sezon-sezon şeklindedir)
    (Arkadaşlar spoiler olmamasın için bilgi vermedim Animeler hakkında Pm den istediğiniz Anime Hakkında bilgi vere bilirim)
    Sizden de bana Anime tavsiyelerinizi Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecatiMahir -- 25 Temmuz 2010; 0:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Shonen'imsi olsun diyorsan Katekyo Hitman Reborn var. Yakuza tarzı diyorsan animeye uyarlanmış mıydı hatırlamıyorum ama hoşuma giden Chocolat var ve Gokusen var.

Reborn cidden harika yeni favorim diyebilirim. Şu aralar 3 büyükler yerine onu izlemeyi tercih ediyorum ki biraz daha hızlı çeviri yapılsa harika olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

Bleach naruto tarzi özel güclu olan karakterlerinde mumkunse kız olmayan olsa bile cok aktif olmayan kılıclı bu tarz bi anime ariyorum varmıdır böle bişe

izlediklerim:death note,naruto,bleach,hellsing,07 ghost,samurai chmpo,

kılıçlı dedinmi aklıma afro samurai geliyor kısa ve öz
    samurai 7 da fena değil.
    sen uzun serileri izlemişin one piece e başla artık
    kılıç yok ama özel güçler felan gırla var.tam aradığın şey
    ilk 250 bölümcük sıkar (bazı arkadaşlar çok heyecanlı olduğunu iddaa ediyorlar) demedi deme
  • Sword of the Stranger izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

Arkadaşlar, bir 3-4 gün oturup full anime izlemeyi düşünüyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz, oturupta başından kalkamayacağım aksiyonlu, maceralı iyi kurgusu olan bir anime önerir misiniz? Bleach, naruto, death note, fma gibi klasik animeleri izledim...

code geass r1
    code geass r2
    Gintama

3-4 günden fazla bilgisayar başına kitlenirsin odaya erzak filan depola

Code Geass'ı az önce bitirdim. Etkisindeyim

Şimdi birde Gintama'ya göz atıcam. Teşekkürler ayrıca ^^
  • Yav bana şöyle bir anime önerin çok canavarlı falan olmasın.Bir de çok da eski olmasın.Tür vs. farketmez Hayelbaz hepsini izler affetmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayelbaz

Yav bana şöyle bir anime önerin çok canavarlı falan olmasın.Bir de çok da eski olmasın.Tür vs. farketmez Hayelbaz hepsini izler affetmez :D
    Death Note ve Code Geass dışında sevdiğim canavarsız anime yok :) N'olcak ki canavarlı olsa, yaş kaç ? :) Hayel değil Hayal bu arada:p

Bu arada Sword of the Stranger 30 dksını izleyip akşam yemeğine gittim (ailecek yenen) devamını izlemeye gerek duymadım. Ne bu kardeşim sizi bilemem ama benim zamanım değerli, ilk bölümleri boş olan animeler gibi heralde bu da.
  • Sword of the Stranger mı boş anime

@Hayelbaz
    Saint Seiya: The Lost Canvas - Meiou Shinwa
    Baka to Test to Shoukanjuu
    ef - a tale of memories
    Full Metal Panic
    Gundam 00
    Hajime no Ippo
    Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
    History's Strongest Disciple Kenichi

Farklı türlerden önerdim. Konularına bak istediğini indir. Hepsi güzeldir.

Neredeyse 3 aydır güncel 1-2 seri dışında anime izlediğim yok. Bir soğuma devrine girdim. Bakalım ne zaman eski günlerime döneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

quote:

Orijinalden alıntı: Hayelbaz

Yav bana şöyle bir anime önerin çok canavarlı falan olmasın.Bir de çok da eski olmasın.Tür vs. farketmez Hayelbaz hepsini izler affetmez :D
    Death Note ve Code Geass dışında sevdiğim canavarsız anime yok :) N'olcak ki canavarlı olsa, yaş kaç ? :) Hayel değil Hayal bu arada:p

Bu arada Sword of the Stranger 30 dksını izleyip akşam yemeğine gittim (ailecek yenen) devamını izlemeye gerek duymadım. Ne bu kardeşim sizi bilemem ama benim zamanım değerli, ilk bölümleri boş olan animeler gibi heralde bu da.

Death Note ve Code Geass kraldır yav Canavarsızdan kastım böyle biraz olsa olur Rosario + Wampire gibi.Aslında istediğim tam olarak Katekyo Hitman Reborn, Naruto, One Piece, Historys Strongest Kenichi ve Full Metal Alchemist gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Sword of the Stranger mı boş anime

@Hayelbaz
    Saint Seiya: The Lost Canvas - Meiou Shinwa
    Baka to Test to Shoukanjuu
    ef - a tale of memories
    Full Metal Panic
    Gundam 00
    Hajime no Ippo
    Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
    History's Strongest Disciple Kenichi

Farklı türlerden önerdim. Konularına bak istediğini indir. Hepsi güzeldir.

Neredeyse 3 aydır güncel 1-2 seri dışında anime izlediğim yok. Bir soğuma devrine girdim. Bakalım ne zaman eski günlerime döneceğim

Hajime No Ippo ya başlıcaktım ama unutmuşum:D Kenichiyi izledim geri kalanları izlemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.