Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NecatiMahir

S.A arkadaşlar ben 2-3 senedir anime seyrediyorum ve izlediğim animler:

Naruto (220-169+)
    Bleach (280+) "henüz 265. bölümü izledim"
    Death Note (37)
    Code Geass (25-25)
    Full Metal Alchemist Brotherhood(64)
    D Gray Man (103, bitmemesine rağmen yazan vefat ettiği için sonlandırıldı)
    Shakugan no Shana(24-24-3+)
    Fairy Tail (38+)
    Black Cat(24)
    Kurokami (23)
    Nabari No Ou (26)
    Elfen Lied (13)
    Bunları size yukarıdan aşağıya doğru tavsiye ettiklerim.
    (parantez içi rakamlar bölüm sayıları) . (+devam eden animlere koydum)
    (- ile ayrılan rakamlar ise sezon-sezon şeklindedir)
    (Arkadaşlar spoiler olmamasın için bilgi vermedim Animeler hakkında Pm den istediğiniz Anime Hakkında bilgi vere bilirim)
    Sizden de bana Anime tavsiyelerinizi Bekliyorum.

D.gray manin yazarı ölmedi sağlık problemleri nedeni ile uzun bir süre ara verdi ama şu an geri dönmüş durumda ve mangada aylık olarak yayınlanmaya devam ediyor..
  • Ben Dead Note ve Helsing izledim . Böyle kılıçlı aksiyonlu falan birşeyler arıyorum ne önerirsiniz ? Bleac galiba kılıçlı , savaşlı birşey resimlerinden görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Ben Dead Note ve Helsing izledim . Böyle kılıçlı aksiyonlu falan birşeyler arıyorum ne önerirsiniz ? Bleac galiba kılıçlı , savaşlı birşey resimlerinden görmüştüm

sana kesinlikle Bleach gider başları sıkıcıdır yalnız 20 bölüm felan sonra alışırsın artık 2. olarak Afro Samurai 5 bölümlük Fate/Stay Night bunu dah abende izlemedim duruyor lazım olunca Gun X Sword bu da güzel birşeye benziyor ilk 2 bölümünü felan izledim birde Claymore var ama beni pek etkilemedi

Bu arada Devil May Cry ı izlemeden bunlara başlama bile

quote:

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM

Aslında manga sitelerinin arama motorlarını kullanarak kafama göre bişiyler bulmaya çalıştım ama bulamadım o yüzden sizlerden tavsiye alim dedim; Bleach, One piece, Naruto, Veritas gibi, Shounen, Supernatural, Action vs vs türlerinde manga arıyorum..Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

Code Geas , Tengen Toppa Gurren Lagann , FMA:Brotherhood , Katekyo Hitman Reborn, Darker Than Black, Basilisk, D-Gray Man, Air Gear.. Mangalarını okumadım FMA-KHR hariç

quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Senaryo ağırlıklı anime önerisi verebilirmisiniz.Şuan Serial Experiments Lain'i izliyorum ama 2 bölümü kaldı biticek.Biraz sıkıcı fakat değişik bir senaryosu var Death Note'da bu şekilde bir animeydi bunlar gibi olan animeler hangileridir?

üstteki yazdıklarıma bir bak ayrıca Ergo Proxy ve Eureka 7 a da bakmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Ben Dead Note ve Helsing izledim . Böyle kılıçlı aksiyonlu falan birşeyler arıyorum ne önerirsiniz ? Bleac galiba kılıçlı , savaşlı birşey resimlerinden görmüştüm

sana kesinlikle Bleach gider başları sıkıcıdır yalnız 20 bölüm felan sonra alışırsın artık 2. olarak Afro Samurai 5 bölümlük Fate/Stay Night bunu dah abende izlemedim duruyor lazım olunca Gun X Sword bu da güzel birşeye benziyor ilk 2 bölümünü felan izledim birde Claymore var ama beni pek etkilemedi

Bu arada Devil May Cry ı izlemeden bunlara başlama bile

quote:

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM

Aslında manga sitelerinin arama motorlarını kullanarak kafama göre bişiyler bulmaya çalıştım ama bulamadım o yüzden sizlerden tavsiye alim dedim; Bleach, One piece, Naruto, Veritas gibi, Shounen, Supernatural, Action vs vs türlerinde manga arıyorum..Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

Code Geas , Tengen Toppa Gurren Lagann , FMA:Brotherhood , Katekyo Hitman Reborn, Darker Than Black, Basilisk, D-Gray Man, Air Gear.. Mangalarını okumadım FMA-KHR hariç

quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Senaryo ağırlıklı anime önerisi verebilirmisiniz.Şuan Serial Experiments Lain'i izliyorum ama 2 bölümü kaldı biticek.Biraz sıkıcı fakat değişik bir senaryosu var Death Note'da bu şekilde bir animeydi bunlar gibi olan animeler hangileridir?

üstteki yazdıklarıma bir bak ayrıca Ergo Proxy ve Eureka 7 a da bakmalısın

Teşekkürler tavsiyeler için..
  • Bir tavsiye daha isteyeceğim *-* bildiğiniz komik olmayan, karizma karakterleri ve sürükleyici olan anime var mı ?

Ayrıca duygusal, romantik falan filan olan animeleride alabilirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realizeyes -- 4 Ağustos 2010; 17:28:52 >
  • death note,basilisk,code geas,darker than black felan bir bakıver
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

Bir tavsiye daha isteyeceğim *-* bildiğiniz komik olmayan, karizma karakterleri ve sürükleyici olan anime var mı ?

Ayrıca duygusal, romantik falan filan olan animeleride alabilirim :D

Phantom ~Requiem for the Phantom~
    Gungrave
  • arkadaşlar death note gibi bir anime arıyorum . önerisi olan varmı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

arkadaşlar death note gibi bir anime arıyorum . önerisi olan varmı .

Code Geass öneriyor herkes.
  • quote:

kaiji
  • quote:

herkes code geass öneriyor bende katılıyorum baska türlerde arıyorsan soul eater ı da öneririm gayet güzel animesi biraz sonuk bitti ama mangası devam ediyor seveceğine eminim
  • shoujo olmiyan manga önerisi istiyorum.
  • Wolf Guy - Wolfen Crest
  • okudum onu
  • Hmm okumamış olabileceğin ne olabilir ki, Gokusen'e sarmıştım geçen hafta, ona baktın mı hiç?
  • Gokusen güzelmiş, şu anda okuyorum.
  • mesajım bulunsun.
  • Death Note - Code Geass en beğendiğim animeler bunlar gibi dünyayı değiştirmeye çalışan vb. (büyük işler yapılan) ve sürükleyici geçen anime var mı başka ? biri yardım ederse çok güzel olur şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: :P

Death Note - Code Geass en beğendiğim animeler bunlar gibi dünyayı değiştirmeye çalışan vb. (büyük işler yapılan) ve sürükleyici geçen anime var mı başka ? biri yardım ederse çok güzel olur şimdiden teşekkürler

bleach
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

bleach

bleach'ı izledim ilk 2-3 bölümünü de pek sevmedim sürüklemedi beni death note ve code geassta bir oturuşta 9 bölüm izliyordum zaten çabuk bitti diye üzüldüm sonra. bleach ta zorla izledim 2-3 bölümü dövüşü çok sevmiyorum animelerde ve filmlerde
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.