Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM

Aslında manga sitelerinin arama motorlarını kullanarak kafama göre bişiyler bulmaya çalıştım ama bulamadım o yüzden sizlerden tavsiye alim dedim; Bleach, One piece, Naruto, Veritas gibi, Shounen, Supernatural, Action vs vs türlerinde manga arıyorum..Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

Psyren. Oku mutlaka

MangaVadisi çeviriyor.
  • Senaryo ağırlıklı anime önerisi verebilirmisiniz.Şuan Serial Experiments Lain'i izliyorum ama 2 bölümü kaldı biticek.Biraz sıkıcı fakat değişik bir senaryosu var Death Note'da bu şekilde bir animeydi bunlar gibi olan animeler hangileridir?
  • quote:

Aslında manga sitelerinin arama motorlarını kullanarak kafama göre bişiyler bulmaya çalıştım ama bulamadım o yüzden sizlerden tavsiye alim dedim; Bleach, One piece, Naruto, Veritas gibi, Shounen, Supernatural, Action vs vs türlerinde manga arıyorum..Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

Gamaran ve The Breaker'a başla
  • Tavsiyeler için teşekkürler..Deniyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Senaryo ağırlıklı anime önerisi verebilirmisiniz.Şuan Serial Experiments Lain'i izliyorum ama 2 bölümü kaldı biticek.Biraz sıkıcı fakat değişik bir senaryosu var Death Note'da bu şekilde bir animeydi bunlar gibi olan animeler hangileridir?

Sanada full metal alchemist brotherhood diyorum

Fansubu: Tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Naruto'yu yarıda bırakmıştım.Bleach nasıldır arkadaşlar ? iİk 24 bölümü çekiyorum şimdi de.

bence kesinlikle izle.
    benzeri çok az hatta yok diyebilirim.
    25. bölümden itibaren(çunin exam) fillerlar hariç bence 1 numaradır.
    filler mevzuu da mecburen her animede olduğu gibi bundada var
    onlarıda atlarsın biter
  • Cevap için teşekkür ederim.İlk 48 bölümü indirdim akşama başlayacağım.
    Bu fill olayı nedir acaba ? Bir de OVA diye birşeyler var Hellsing'de mesela.Onlar nedir ?
  • ova
    www.animenewsnetwork.com
    Original Animation Video (OAV/OVA) - Anime News Network:W
    http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/lexicon.php?id=35

filler
    mangada olmayıp animede olan doldurma konular diyelim.
    genelde ana konu ile alakasız ve konuyu etkilemeyen bölümlerdir.yani hiç izlemesen bişey kaybetmezsin.naruto filler larının güzel tarafı yarı filler değil.bi bölüm hatta komple 80 bölüm filler.
    yani bi bölümü yarım izleyim felan yok
    narutoyu 135 e kadar izle arada filler varmı bilmiyorum varsada çok az vardır.ama 135 civarı olan bi olay var.onun akabinde 220. bölüme atlayıp şipuyden e geçebilirsin
  • Flora sağolsun konuyu kapatmak için iki dakka bekleyemedi (!), acil diyorum anlamıyor nedense, inşallah burada birileri görür.

Birazdan yatacağım ve anime indirmek isityorum sıkıntıdan. One Piece güncel bölümdeyim, Naruto başladım devamı gelmedi, Bleach sarmadı bile. Naruto devam etmeyi düşünüyorum ama bunun yanında ne önerirsiniz? Shounen gibi olabilir veya aksiyon içerikli bir şeyler? Aklımda Dragon Ball var ama çok uzun, sizce değer mi? Çünkü çizimleri de kötü gibi geldi. Yoksa Bleach mi devam edeyim daha da? Gerçi FMA da izlemedim, başlasam mı ki?
  • İlk olarak Flora değil Flara.

İkinci olarak; Bleach'e başlamışsın, onun başları sıkıcıdır sonrasında düzelir, 20 bölüm kadar sabret sonrasında alışırsın. Fillerları sıkıcıdır, başına bak, eğer hoşuna gitmezse direk atla. Ardından FMA: Brotherhood'u indir. Eğer hoşuna gidip gitmeyeceği kaygısı varsa içinde ilk olarak mangasına başla, ardından animesine bak, daha hızlı olur. Dragon Ball'ı uzun zamanın yoksa önerdiğimi söyleyemem. Benim şahsen çok hoşuma gitmemişti. Her ne kadar mangadan farklı sonlanmış olsa da D.Gray-Man'e de bakmanı öneririm, bir fikrin olsun. Bleach gibi sonradan saran Katekyo Hitman Reborn'u da bulursan indir, yedekte dursun.
  • Konuda sormuşsun reKLizMa Dragon Ball mı yoksa Slam Dunk mı diye? Ben tabikide Slam Dunk'ı öneririm. Her bölümü bir öncekinden heycanlı ve komedi olan başka bir anime daha yoktur herhalde SD gibi. KOmedi tarzı hoşuma gider dersen Gintama var onu öneririm. İlk 30 bölümü izledim. Öyle belirli bir konusu yok ama komedi bakımından baya bir doyurucu. Diğer shoonenleri yerin dibine sokmadan tiye almasıda çabası.
  • afro samurai 5 bölüm bol ekşınlı
  • Arkadaşlar bana anime öneririmisiniz bleach,basilisk,hellsing bitiridim önere bileceğiniz anime :D bekliyorumm
  • naruto
    çok uzun kısa istiyorum dersen benim izlediklerimden afro samurai ve 7 samurai var.kılıçlı ekşınlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

naruto
    çok uzun kısa istiyorum dersen benim izlediklerimden afro samurai ve 7 samurai var.kılıçlı ekşınlı.

Alfo samurayı izledim 7 samurai izlemedim ama izlerim çünkü narutoya başlıyorum tşkler.
  • Heart no kuni no alice de guzel bir manga. Yani hele de alice filmleri artmisken okunasi diyebilirim. Yalniz 25. chapteri bulamadim. Bulabilen var mi?

Ayrica ps oyunu var. Bunun pc versiyonundan haberdar olan var mi peki?
  • Arkadaşlar, bir 3-4 gün oturup full anime izlemeyi düşünüyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz, oturupta başından kalkamayacağım aksiyonlu, maceralı iyi kurgusu olan bir anime önerir misiniz? Bleach, naruto, death note, fma gibi klasik animeleri izledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

quote:

Gamaran ve The Breaker'a başla

Burdaki tavsiyelere baslamadan önce burda bir yerde :D gözüme çarpan claymore nin animesini bitirdim sonra mangasından dwm ettim.Bu yüzden bundan önce okudugum veritas ve bundan sonra senin tavsiyen üzerine okudugum the breaker gölgesinde kaldı çünkü gerçektende şu ana kadar okudugum en iyi mangalardan biri baya etkiledi beni ama genede iyiydi breaker teşekkürler tavsiyen için .Şimdide diger arkadaşın tavsiye ettigi psyrene basladım hadi hayırlısı .(Biraz uzattım galiba )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöLGe_TeaM -- 13 Temmuz 2010; 19:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

Arkadaşlar, bir 3-4 gün oturup full anime izlemeyi düşünüyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz, oturupta başından kalkamayacağım aksiyonlu, maceralı iyi kurgusu olan bir anime önerir misiniz? Bleach, naruto, death note, fma gibi klasik animeleri izledim...

code geass r1
    code geass r2
    Gintama

3-4 günden fazla bilgisayar başına kitlenirsin odaya erzak filan depola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 15 Temmuz 2010; 10:22:22 >
  • Hellsing sadece 13 bölüm mü?Yoksa devam ediyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.