Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam Bleach Nisan ortalarına kadar fillera devam edecek, bu süre içinde Bleach stilinde veya hoşuma gidebileceğini düşündüğünüz animeler önerebilir misiniz?

Şimdiden sağolun.
  • kral , kraliçe , imparator vs lerin başrollerde olduğu
    büyü ve ya sihir vb birşeylerin oldugu
    fantastik bir anime arıyorum buna benzer örnek verebilecek olan varmı acaba

veya the twelve kingdom benzeri birşeylerde olur
  • @necrovirus
    Fantastik olmasa da sana Romance of Three Kingdoms ve Souten Koro'yu önerebilirim.

@Millennium
    Yu Yu Hakusho izlemediysen önerebilirim

www.anime.gen.tr
    Anime Manga Türkiye : Yuu Yuu Hakusho
    http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=583

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 14 Mart 2010; 0:34:24 >
  • önerebileceğiniz spor animesi var mı? Hajime No Ippo tarzında, yani her telden çalabilen bir anime. Ippo yu izleyen bilir aksiyon-duygusal-romantizm- ve en önemlisi de komedinin dibine vurdurup izlerken gülmekten karnımı ağrıtabilecek bir anime? olmaz eşi benzeri ama Takamura gibi de sivri bir karakter olursa içinde tadından yenmez.
    slam dunk izlemiştim daha önce bu tarzda o kadar, sizden gelebilecek fikirler?

birde yeri midir bilmiyorum ama çok uzun süredir bir anime arıyorum, japon yapımı olmayabileceğinide okudum internetten (o zaman anime değilde ne denir bilmediğim için anime diyorum), sanırım biraz eski olduğu için pek bilgi bulamadım sadece adının "dash kappei" olduğunu öğrenebildim. başrolde 50cm kadar bir ufak çocuk vardı, boyuna bakmaksızı basketbol dahil her türlü sporu becerir, kızların beyaz iç çamaşırları ile sapıkca bir tutkusu vardı, Türkiye'de de yayınlanmıştı sanırım biraz çiko idi veledin adı. nereden bulup izleyebileceğim konusunda bilginiz var mı? illaki Türkçe altyazısı olması gerekmiyor, ing. de kafi
  • Arkadaşlar ben NARUTO BLEACH ONE PIECE DRAGON BALL DAHA ÇOK VARDA:) BU TÜR ANİMELER ARIYORUM DRAGON BALL BİRAZ ESKİ ÇİZİMSEL OLARAK MALUM.
    DAHA ÇOK NARUTO BLEACH GİBİ HA D GRAYMAN İZLEDİM ŞÖYLE GÜZEL SERİLER VARMI KISA OLABİLİR 10 BÖLÜMDEN ...... KAÇ OLURSA
    ALTYAZI DESTEĞİ DE OLURSA GÜZEL OLUR

Full metal alchemist ÇİZİMLERİ DANDİK GELDİ GÖZÜME AMA İZLEMEDİM ŞÖYLE POWER UPLAR OLACAK SONUDA GÜZEL BİTERSE İİ OLUR :) HADİ ÜSTADLAR BEKLİYOM ÖNCE İSİMLERİ...
  • /boot antikatnip OS
    /boot anticapslock mode
    /boot aramaya inan32.dll

• Fullmetal Alchemist çok öven var izleyeyim diyorum
    Amaenaideyo bide nasıl bilen var mı
  • Arkadaşlar gece gece dalga geçmeyin ama; ben çocukken tv'de "Şeker Kız Candy" ve "Georgia" adlı iki çizgi film (adı animeyse k.bakmayın) yayınlanmıştı. Aradan yıllar geçti onlar içimde kaldı valla. Şimdi ben bunları nette bulabilir miyim Türkçe altyazılı? ve ilk animem olarak Death Note'a başlamaya karar verdim, indirmek için tavsiye edeceğiniz site var mı (korrent dışında)? Teşekkürler...

Bi de ekstradan Tsubasa'nın 2002 versiyonunu indiyorum. Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 18 Mart 2010; 3:20:52 >
  • Georgie ve Candy Candy'nin İngilizce fansub'ları henüz tamamlanmadı.

Torrent sitesi olarakwww.tokyotosho.info vewww.bakabt.com iyidir. Herhangi birinden çekebilirsin.

Tsubasa 2002 fena değildir ama izledikten sonra Manga'larıyla devam etmen gerekiyor. (Tsubasa Golden 23 topic'ine bakarsan aydınlatıcı olur)
  • Naruto , Bleach , One Piece ve Death Note hariç bir animecinin izlemesi gereken 10 Anime istiyorum sizden.
    Yardım edebilecek varmı ?
    Şimdi benim izlediklerim şunlar
    Naruto Shippuuden , Fairy Tail , One Piece (ara verdim). Şu animeleride izlemek istiyorum ;

1- Blood+
    2- Helsing
    3- Elfen Lied
    4- 07-Ghost
    5- Bleach
    6- FMA Serisi
    7- Devil May Cry

Başka neler izlemeliyim ?

edit : devil may cry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 22 Mart 2010; 10:16:37 >
  • hajime no ippo
    kaiji
  • [Deleted by Admins]
  • @uchihaitachi sağol tavsiye için.
    @GaaRa. onu izleyecektim zaten nasıl listeye koymamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

Arkadaşlar dün akşam itibariyle Dragon Ball ' a başladım. Altyazılı olarak. İlk 6 bölümü biraz sıktı ,ama fena değildi yinede.
    Sizce güzel bir animemedir ? Devam ediyim mi ?

Bende bi 50 bölümünü indirdim fakat hiç başlamadım bile. Bence değmez Code Geass, Black Lagoon, N.Shippuuden gibi animeler varken.

waaoow.

Honey and Clover serisini izleyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

kral , kraliçe , imparator vs lerin başrollerde olduğu
    büyü ve ya sihir vb birşeylerin oldugu
    fantastik bir anime arıyorum buna benzer örnek verebilecek olan varmı acaba

veya the twelve kingdom benzeri birşeylerde olur

Guin saga tam istediğin gibi bir anime 26 bölüm dün izledim bitirdim kesinlikle tavsiye ederim.
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Yukarı

Üst konu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemForADream10

quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Yukarı

Üst konu zaten

Yukarı yazıp üst konu yaptım zaten.
  • Şöyle K-On veya NANA tarzı birşeyler istiyorum. Gerçi bende net yok ama birine sipariş vericem yinede tavsiyeye ihtiyacım var. Dragon Age bitire bitire bir hal oldum :D
  • @DarkSpider
    NANA sevdiysen Nodame Cantabile sevebilirsin diye tahmin ediyorum. İzlemediysen Beck de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 11 Nisan 2010; 18:41:55 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.