Bildirim
Anime önerisi istiyorum
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl animeler istiyorsunuz belirtirseniz daha sağlıklı sonuçlara varırız.Kendi zevkimi soracak olursanız lain derim -
Sen bi tür belirt ben bu gönderiyi editlicem
Edit:
Steins Gate
No game no life
Basilisk
Great Teacher Onizuka
Boku dake ga Inai machi
Hataraku Maou-sama
Re Zero Hajimeru...
Charlotte
Hellsing Ultimate
Ergo Proxy
Overlord
Monster
Kekkai sensen
Beelzebub
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 28 Mart 2017; 19:16:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu farketmez ağalar.
@Zodion
Lain'e bir bakacağım. -
Jinrui Suitai Shimashita
Furi Kuri
Cowboy Bebop
Tatami Galaxy
Kino no Tabi
Aria serisi
Armored Trooper Votoms
Texhnolyze
Mushishi -
Teşekkür ederim güzel insanlar. Hepsini aldım listeye. -
altta myanimelist listem var orada 8 ve üzeri verdiklerime bir bak, hoşuna gidenleri izle. tür belirtmediğin için romantik, komedi, fantezi falan ortaya karışıktır. -
Maden gibi valla, teşekkür ederim. -
o listede eksikler vardır ama uğraşmak istemiyorum. yaş ilerleyince forumu bile takip edip yazmak zor geliyor, yoksa konu açma işini ao sol' e bırakmazdım manga tavsiyesinde de bulunabilirim gerçi okuduğum mangaları manwhaları eklemedim oradaki listeye.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X