Şimdi Ara

Anime Tanıtımı -Shijo Saikyo No Deshi Kenichi-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar burada benim de uzun zaman anime izlemiş bir abimden öneri olarak aldığım mola vermeden birçok bölümler izlediğim çok hoş bir animeyi size tanıtacağım. Sebebi ise animenin çok bilinmiyor olması

Shijo Saikyo No Deshi Kenichi

Anime Tanıtımı -Shijo Saikyo No Deshi Kenichi-

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi

İngilizce: History's Strongest Disciple Kenichi

Çıkış yılı 2006-2007

Bölüm Sayısı : 50+Ovalar

Tür: Bol miktarda komedi ve aksiyon

Konusu: Okulun itilip kakılan çocuğu Kenichi okuldaki lakabıyla zayıf bacak kenichi nin en büyük hayali dövüşmeyi öğrenmektir.(diye hatırlıyorum güçlenmekde olabilir) Kenichinin okuluna bir gün bir kız gelir böyle sarı saçlı güzel yüzlü oppaili bir kız. Kenichi eve dönerken bu kızı birilerinin sıkıştırdığını görür gidipde kurtarsammı kaçsammmı dye arada kalır. Ve içinden gelen kahramanlık edası ile koşmaya başlar kızı kurtarmaya. Ama kenichi daha olaya müdahil olamadan kız heriflerin ağzını ile burnunun yerini değiştirir.

Bunun üzere Kenichi kıza sen böyle dövüşmeyi nerden öğrendin(babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor) diye sorar. Kız Kenichiyi bir dojoya götürür ve olaylar başlar. Kenichi orada eğitim görür ve bir çete ile dövüşmeye başlar konu budur.

• Bu anime mangasıyla aynı yerde mi bitiyor yoksa anime bittikten sonra mangası devam etti mi ? Ettiyse animenin bittiği bölümün manganın kaçıncı sayısına denk geldiğini söyler misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime ile manga aynı değil kardeş anime bittikten sonra manga devam ediyor baya uzun bir mangası olması lazım ama okumadım. O yüzden malesef sana neyin nereye denk geldiğini söyleyemeyeceğim ama küçük bir tahminle animenin manganın ilk arcından sonra bittiğini söyleyebilir eğer internetten manganın arklarına bakarsan görebilirsin belki
  • görmemişim kardeş eski tarihli başlıklara pek bakmamıştım yenilerde görmeyince bunla alakalı hiç yazı yazıyim dedim. Yenilerde faydalanmış olur artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burster

Anime ile manga aynı değil kardeş anime bittikten sonra manga devam ediyor baya uzun bir mangası olması lazım ama okumadım. O yüzden malesef sana neyin nereye denk geldiğini söyleyemeyeceğim ama küçük bir tahminle animenin manganın ilk arcından sonra bittiğini söyleyebilir eğer internetten manganın arklarına bakarsan görebilirsin belki

Peki hocam araştırayım biraz vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakonudan devam edin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.