Şimdi Ara

Anime Türkiye Dergisi Kasım sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.4shared.com/file/69302177/fe771d57/AnimeTrkiye_Kasm.html

Çalışmaya katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu sayımızın diğer sayılarımızla yarışacagından eminiz.
    Kasım ayınızın iyi geçmesi dilegiyle.

NOT:Dergimizin anime sitelerinde ve diğer sitelerde yayınlanması serbesttir.
    animemangantr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedifeci -- 2 Kasım 2008; 0:27:34 >

• Kapak süper , indiriyorum bakacağım ; siteniz bloğunuz mevcut mu ? Bir girip bakmak isterim , evvelden bakmıştım sanırım ama yazın hiç takılmadım buralarda eh hafıza da zayıf , bir link rica edeyim .
  • Bu ara bleach,one piece gbi büyük serileri Türkçeye çeviren kazaskerle olan 2 sayfalık röportajı da okumadan geçmeyin ve ilerde yapmayı düşündügü projeleri.

google de /// animemangantr /// yazarsanız kolayca bulabilrsiniz.
  • Kesinlikle dört dörtlük bir iş çıkarmışsınız , sade bir okuyucu olarak not vermek hakkım değil lakin ; detaylar , yaratıcılık , konuların işlenişi , göstermiş olduğunuz her sayfadan belli olan özen gerçekten göz kamaştırıcı on üzerinden on tek takıldığım ve tam tatmin etmeyen nokta anime tanıtımlarındaki edebi tarzdan ve profesyonellik adına kişisel yorumlardan uzaklaşılmış soğuk yazılar oldu . Gerçekten etkilendim ve tek satır atlamadan okudum , ahh unutmadan belli yerlerdeki ufak espriler ve fıkra türü şeyler pek hoş bir tat vermedi nasıl desem biraz okul gazetesi havasındaydı & smokin giymiş birinin kırmızı renkli rugan giymesi gibi bir şey . Her sayınızın aynı etkileyicilikte ışıldaması dileğiyle iyi çalışmalar , elinize sağlık
  • mai_mai'ye katılmıyorum bu tür arşivlik çalışmalarda somut bilgiler esprilerden geyiklerden vs çok daha önemlidir. (Bkz 2 sayılık fakat unutulmaz Animanga dergisi)

Bedifeci ve tüm diğer arkadaşlara teşekkürler. Aralık sayısında görüşebilmek dileğiyle...
  • Zaten mevcut konunuz var.Oradada kocaman değiştir butonuda var başlığı içeriği değiştirir konuyu güncellersiniz olur biter!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.