Burada bir yerde grubun yöneticilerden biri "Çevirileri çeyizimize mi götürücez paylaşıcaz tabi." gibi bir şey yazmıştı. Gördüğüm kadarı ile çeyizlerine götürmüşler. Arkadaşlar takılmayın, ister paylaşır ister paylaşmaz, ayrıca bu ücretli aboneliklerden dehşet bir gelir elde edileceğini de sanmıyorum. 100 kişi bile olsa ki o kadar bile yoktur 2000 tl ediyor, server paralarını zor karşılarlar. Artık gamepass dışında orjinal oyun alan da yok, yamaların çoğu orjinal oyundu, adamlar Call fo Duty MW2'ye çeviri yapsa kaç kişiye ulaşacak. Şahsi düşüncem artık düzenlenmiş translate çevirilerin yaygınlaşacağı, bir çevirmen işi gücü bırakıp aylarını ücretsiz bir çeviriye harcaması gerçekten eziyet. |
Animus Projesi faaliyetlerini sonlandırıyor (6. sayfa)
-
-
100'den çok çok fazladır. Adult görsel roman çeviren sitelerde bile net 700-800 kişi veya daha fazla var.
-
Geç oldu biraz ama animus'un yeri kolay doldurulmaz. Neler yazılmış diye göz gezdirdim. Iyi niyetli mesajları gölgeleyen, öfkeyi de aşıp kin'e dönüşen mesajlar okudum. Muhtemelen forum kuralları olmasa küfüre kadar gidecekler. Zaten herşey oyunçeviri'ye küfrederek başlamadı mı? O günden bugüne hiçbirşeyin değişmemesi üzücü. Bundan daha üzücü şeyler var. Teker teker hakkını vererek iş yapan insanları kaybediyorsunuz. Kaybettikten sonrada alay edip aşağılamaya çalışıyorsunuz. Peki niye? Kimisi bir yamaya ulaşamamıştır, kimisi forumda havalı olmak için herkesin içinden sıyrılıp saçmasapan laf sokma yarışına girmiştir vb... Vs... Sonuç? Bir iki yer kaldı canını dişine takan ama paralı ama parasız onlarda giderse ne olacak sanıyorsunuz? Ben size söyleyim. Hani şu çat pat güm translate yapan arkadaşlar varya, onların derdi siz iki günde oyunu oynayın değil. Aaa ne alaka canım diyenler olacaktır. Peki soruyorum. Parayla yama satanlar sahnedeyken bu adamlar size ne verdi? Forumdan bir linkle kolayca ulaşabilen var mıydı? Belki tek tük. Bir insan translateden yaptığı yamaya neden ads koyar neden x platformlarda sizi üye olmaya zorlar? Hiç düşündünüz mü? Sebebi çok basit para. Biri bunu açık açık yapıyor diğeri farklı yollardan cebine bakıyor. Tahmin etmek zor değil. Şu paralılar ortadan kalksın. Tekel olduklarında translate yamayı parayla satmaya kalkmayacaklar mı sanıyorsunuz? Sonsuza dek hayrına iş mi yapacaklarını hayal ediyorsunuz? Translate yapanlar çok zengin mi sanıyorsunuz. Üç beş ortada dolaştıktan sonra alacağı yol belli. Ya beyler iyi güzelde sonuçta site masrafları diye girdimi. Arkasından animus'u meşalelerle aramaya başlarsınız. Şu translate hayranları bir mesaj yazarken iki kere düşünsün. Terazi translatede ağır basarsa animus gibi aylık ücret kaçımılmaz sondur. Haberiniz ola.
Geçmiş olsun... Yolunuz açık olsun animus canlar 👋🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 25 Kasım 2022; 1:37:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dolandırıcı toksik sevgilinin arkasından yazılan arabesk yorumlara benziyor. Evet animus hayatımızdan çıktığından beridir 3 senede beklemekten Hz Ömer olduğumuz yamalar yok, 3 senede çıkan yamanın 2 senede betada beklemesini de beklemiyoruz artık. Animus çeviri kapandığından beri artık daha mutlu daha pozitif daha iyi bir insanım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz çeviri işini sonlandırıyoruz yaptığımız bütün projeleri sileceğiz deseler okeydim, sonlandırıyoruz ama hala abonelik açık abonelikle ulaşabileceksiniz deseler yine okeydim fakat devam eden projeleri bitireceğiz ve hepsini ücretsiz hale getireceğiz sözü verilip kayıplara karışılmasına okey değilim. Hadi devam eden projeleri bitirme olduğu gibi yayınla yine okeyim. Topu topu 2 sefer abone oldum, eleştiren arkadaşıma karşı savundum kendilerini ama savunduğuma pişmanım. Bir söz veriyorsan tutacaksın üzgünüm. Ayıp ettiler, yazık ettiler. Hala bir ümit bakıyorum gelişme var mı diye ama yok.
-
29 kasım oldu sitedeki bazı linkler abone olun diye bir linke yönlendiriyor bunları yapanlar abone olanların parasını da vermemiş oabilir.
-
Aynen bir de projeleri sileceğiz deseler belki başkaları el atardı ama böyle ortada bırakınca kimse çevirmeyle de uğraşmaz. E bunların yamalar da ortada yok. Keşke tekrar abonelik açsalar en azından yamalara ulaşabilirdik.
-
animus projesi türkçe yamalara ne zaman erişilecek bilginiz var mı
-
Sanırım hiçbir zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abicim Bunlarla Yola Bile Çıkılmaz
Anonymus Ne Güzel Yama Yapıyor Para Basar Gibi Patır Patır
-
Bari yapıp telif yüzünden kaldırdıkları Arkham Knight yamasını salsalardı be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar Divinity 2 türkçe yamasını kurmuştum sorunsuzdu silmedim aslında yamayı da sanırım servera bağlanmadığından türkçe olarak açılmıyor.Bu oyunla ilgili bi gelişme yok değil mi?
-
hahahhahahuhuahuhuahauha
-
Arkham knightı drivea atmıştım sanırım bulabilirsem paylaşacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende var kardeşim ama kırılmış versiyon olduğu için sorunlu yama o bazen İngilizce oluyor o yama. Bir de garip bir şekilde o yamayla oynarken anlık donmalar oluyordu.
Animus’un yaması dosyaları kendi sunucularından yüklediği için o yamaya ulaşmak imkansız sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güle Güle Animus
-
Kurbanın olam Animus şu çevirileri aç artık aylardır oyunu oynamak için bekliyorum. Lütfen daha ne ka bekleyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşuna demedik yama satmıyor kiralıyorlar diye şimdi ne oldu yıllarca 3-5 yama için bunlara para yedirdiniz sonuçta bir yama sahibi bile olmadan sap gibi ortada kaldınız.
-
Hangi oyunu oynamak istiyorsun örneğin valhalla ise piyasada var zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X