< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Animus Projesi faaliyetlerini sonlandırıyor (7. sayfa)
-
-
Divinity steam atölyede dragon 2 kendi sitelerinde inqustion ise yok maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
AC: valhalla, Odyssey ve Origins için link alabilir miyim lütfen. Saygı ve selam ile ...
-
Tabi pcye geçtiğimde atacağım
Teşekkürler. Sabırsızlıkla bekliyorum.
-
ben valhallayı burdan yüklediğim yama sayesinde türkçe oynayabilmiştim diğerleride içinde olması lazım
-
Teşekkür ederim Sn. JaReD22
-
Rica ederim efenim
Hocam bu paylaştığınız linkin içindeki yama da dawn of ragnarok ta çevirili mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dlcleride içeriyor ama o dlc varmi bilmiyorum denemek lazım
Bende complete edition olmasına rağmen ana senaryoyu bitirip bırakmıştım aşırı boğucu bir oyundu
Bu arada bana mı yazdınız bilmiyorum yinede cevapladım :)
Linkteki yama değil LAUNCHER. Launcher üzerinden yamaları indiriyorsunuz ve otomatik kuruluyo (kur diyosunuz). Türkçe yamaların detayları yazıyor launcher'de seçtiğiniz yama da. Valhalla'yın çıkan 8 dlc'si de çevirili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 20 Nisan 2023; 0:32:39 > -
Hocam merhaba Dragon age inquisiton Yamasını nereden bulabiliriz çeviriyi o kadar bekledik en son paylaşacaz dediler diye seriyi tekrar oynayım dedim paylaşmamışlar hayal kırıklığına uğradım resmen
Maalesef o hiç yok sadece forumda translate çeviri var
Animusun bu saatten sonra yamaları ücretsiz yayınlayacağını hiç sanmiyorum
Ücretli de olsa almak istiyorum da kimden alacağız sizin varmı iletişime geçebileceğimiz birisi falan.
Aman istemez acılı turşusunu kursunlar o yamalarını kendileri ile birlikte mezara götürsünler.
-
Aynen öyle bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar :)) getirin işte parası neyse verelim
Ama yok bir kere foruma alındılar gücendiler
Cevap veren arkadaşlara tşk ediyorum, denicem bi ara
Şimdi bunu dediğim için linçleneceğim çok belli ama zaten İkinci oyunun yaması oradan buradan bulunuyor, Inquisition için de Anonymous'a sponsor olunsa ve çevirseler keşke.
biraz önce format attım pc'ye yedek almama rağmen yamalar gittti , translate yamalar rezalet aktif olsa site 1 aylık alır tekrar yüklerdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X