Şimdi Ara

Anıtkabir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 kasım öğleden sonra anıtkabir’e şahsi aracımla geleceğim. Civarda aracımı bırakabileceğim boş otopark bulabilir miyim? Grand Ankara Otel & Convention Center’da konaklayacağım. Hiç aracınla girme oralara, atla taksite gel mi dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 10 Ekim 2017; 9:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oralarda iş saatlerinde park yeri çok zor bulunur. çevrede başkent hastanesi olduğu için akdeniz caddesi de full çekiyor. rixos'tan anıtkabir 10km. 20-25tl civarı tutar. yok ben biraz yürürüm dersen. bakanlıklar'dan 10dk yürü ve güvenpark'a gel. güvenpark'tan da bahçeli dolmuşları kalkıyor. 10 dakikada anıtkabirde. gitmişken merdivenlerin yanındaki kabartmaları da incelemeyi unutma. çıkışta güvenlik caddesi'ndeki hacı'da kokoreç yiyebilirsin.
  • valla bence bulabilirsin. geçenlerde 30 ağustosda gittim ben. gençlik caddesi üzerinde yer bulmuştum. en fazla bir alt sokağa bırakırsın. problem olmaz.
  • Bir de arkadaşlar ben istanbul’dan geleceğim. Açıkçası planım şu şekilde. Sabah 08:15’te uçağım inecek. Havalimanından araba kiralayıp otelime geçeceğim. Biraz dinlendikten sonra anıtkabir’e geçeceğim. Gün içinde ankarayı gezeceğim. Akşam da Cognesium center’da fazıl say konserine gideceğim. Ertesi günü de askerlik yaptığım Polatlıya geçeceğim. 11’i akşam 23 uçağıyla istanbul’a döneceğim. Ankara’nın merkezini ve gidilebilecek mekanları hiç bilmiyorum, bu yüzden araç kiralamam ne kadar doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 10 Ekim 2017; 18:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kasımda değil de başka bir haftasonu gitsek aracı bırakacak bir otoparkı yok mu? ilk defa gideceğim bilmiyorum hiç
  • etrafında yer bulalirsiniz rahatlıkla 10 kasımda bulmanız imkansız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anıtkabir
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.