Şimdi Ara

Anivia Grind Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir kaç gün önce kısa bir Anivia rehberi hazırlamıştım. Beğenenler kadar, beğenmeyenlerde çıkmıştı. Ufak bir test yapayım dedim ve otp tarzında biraz takıldım. Şu an 15 win 2 lose ile ilerliyorum. Kaybedilen maçlar, Taliyah denediğim maçlardı. Anivia ile kaybetmeden, 1800-1900 civarında bir eloda rahatça oynanabiliyor. Yukarısı da pek farklı değil zaten biliyorum. Vakit bulursam daha kapsamlı bir rehber hazırlayacağım.

Ayrıca çoğu maç yirmiden önce bittiği için pek cs atılmıyor. Tabi boş beleş yardıma gittiğim için de fazlasıyla öldüm son maçlarda. Eğer dikkatli oynanırsa daha iyi kdalar yapılabilir.

Anivia Grind Denemesi

Resmi telefondan yükledim. Biraz boyutu ufak idare edin. Smurf kasanlarda mesaj ile ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 18 Mart 2018; 2:3:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yanlış anlamada 1800 dediğin zaten p4 filan bu bir sey kanitlamaz ki sen onceden chall görmüş bir insan degil misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

Hocam yanlış anlamada 1800 dediğin zaten p4 filan bu bir sey kanitlamaz ki sen onceden chall görmüş bir insan degil misin?

Evet hocam zaten rehberi düşük elo için yapmıştım yani verilen taktiklerin işe yaradığını göstermek için yaptım bunu.

• Etmiyor çünkü normalde zaten karaktere sağ tık yaptığın zaman gözüküyordu. Değişen pek bir şey yok. Asıl nerfler daha başkaydı mesela:

-Q skillinin hasarı düşürüldü. Stun süresi kısaldı.

-E skillinin hasarı düşürüldü.

-R skilli nerflendi ve değişti. Artık alan en büyük haline ulaşmadan, e ler kritik vurmuyor. Yani adamı alanın içinde tutmak gerekiyor. Eskiden en büyük formda açılırdı ve E skillini atıp, buz adama dokunmadan R basardın. Hasarı vurduktan sonra kapatırdın direk. İnanılmaz güçlüydü bu yüzden.

Şimdi oynaması çok daha zor ama tatmin edici.

• Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Ayrıca hocam belirtmeyi unutmuşum. 1800-1900 derken oynadıkladım elmas 4-5 ya da plat 1-2 ler ile dolu oluyor. Gold 1 olduğum için mmr normalden düşük gözüküyor.

• Nice keep up good work

• Arkadaş cezasını yemiş. Hak edene hak ettiği muamele^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belial Solo Inferno Mp10
    12 yıl önce açıldı
    Yeni Bot - Chiliz Farm Bot
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.