Bildirim
Anivia OP muş!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lolking -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji
lolking
http://www.lolking.net/summoner/tr/3525046!!!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C5852A8F -- 8 Şubat 2015; 13:35:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Barisbu
quote:
lolking
anivia op helal -
quote:
quote:
quote:
lolking
anivia op helal
Tşk! -
quote:
quote:
quote:
lolking
anivia op helal
Bu arada nasıl oynayacağım konusunda da yardımcı olursan sevinirim!
-
Q tutturmak zor değilmi? Dodgelamayı bilen herkesin midde zorlanicağini sanmıyorum iş bir assassin'e bakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
lolking
anivia op helal
Bu arada nasıl oynayacağım konusunda da yardımcı olursan sevinirim!
adcye r-e q-e yap yeter
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_endless
Q tutturmak zor değilmi? Dodgelamayı bilen herkesin midde zorlanicağini sanmıyorum iş bir assassin'e bakar.
Zor zatende bronz elo adam Bronz eloda Xerath'ın ultisiyle drake'in oradan bottaki full canlı adcyi kesersin skill dodge 0 -
Earlyde kule altı farm yapmak zor.Karşına assasisn gelirse işin yine çok zor.6lvl öncesi koridor ittirme potansiyeli yok.Bence op değil sadece hard cc ve hasarı çok. -
quote:
Orijinalden alıntı: alfe28
Earlyde kule altı farm yapmak zor.Karşına assasisn gelirse işin yine çok zor.6lvl öncesi koridor ittirme potansiyeli yok.Bence op değil sadece hard cc ve hasarı çok.
OP olmadığına göre ben çok iyiyim! -
Dinleyip anivia almana sonra da memnun kalmana sevindim . Ben yeni meta da Roa + tear aynı anda kasmıyorum . Bu aralar Roa + morello yapıyorum çok daha verim aldım . Roa + seraph yaptığın zamana gerçekten oyunun uzaması gerekiyor iyice geç vakitlere kalıyor .
Benim build'im = Roa - Morello - Rabadon - Void - Zhonya
Çok erken kill alırsan direk mejai de gidebilirsin bundan hiç korkma , skill seti aşırı yatkın .
Küçük bir taktik vermek gerekirse duvarı bazı pozisyonlar da paralelleştirerek atmaya çalış . Adama sadece 1 hat boyu yürüme şansı tanırsın ve çok rahat q tuttursun . Anivia montage izlersen biraz daha rahat anlarsın ne demek istediğimi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 8 Şubat 2015; 15:18:27 > -
Q dodgelamak o kadar kolay değil aslında patlama menzili oldukça geniş zed in e si kadar falan -
quote:
Orijinalden alıntı: katafaz
Dinleyip anivia almana sonra da memnun kalmana sevindim . Ben yeni meta da Roa + tear aynı anda kasmıyorum . Bu aralar Roa + morello yapıyorum çok daha verim aldım . Roa + seraph yaptığın zamana gerçekten oyunun uzaması gerekiyor iyice geç vakitlere kalıyor .
Benim build'im = Roa - Morello - Rabadon - Void - Zhonya
Çok erken kill alırsan direk mejai de gidebilirsin bundan hiç korkma , skill seti aşırı yatkın .
Küçük bir taktik vermek gerekirse duvarı bazı pozisyonlar da paralelleştirerek atmaya çalış . Adama sadece 1 hat boyu yürüme şansı tanırsın ve çok rahat q tuttursun . Anivia montage izlersen biraz daha rahat anlarsın ne demek istediğimi .
Teşekkürler yorumun için! -
quote:
Orijinalden alıntı: UMadBro?
Q dodgelamak o kadar kolay değil aslında patlama menzili oldukça geniş zed in e si kadar falan
Tmm da yavaş geliyo zaten yana manevra yapsan zarar görmen çok zor. Koridor safhasında 1 kill alsın anivia öpsun başına koysun bence.
lan ne bağırıyon herkese orange çubuğu az kullan şu ünlemi
S4 de de oynuyordum. Fark etmemiz güzel
quote:
Orijinalden alıntı: samwellreyis
lan ne bağırıyon herkese orange çubuğu az kullan şu ünlemi
!!!
karşısına assasin geldiğinde pek şansı yok bence. geçen gün diana ile ezdim şahsen ben. -
5 pre atıyoduk baron yapalım dedi arkadaşlar ben barona daldığım anda anivia alan arkadaş önüme duvar çekti ve barona öldüm o günden sonra aniviadan nefret eder oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol troll nickler
- valorant pre isimleri
- troll nickler
- lol herkesi susturmak
- otp ne demek
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X