Şimdi Ara

[ANK/SAT] !!Son Fiyat Al ve Git!! LG HT762TZ 5+1 Home Theather System Sıfırdan Farksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bundan 4 sene önce teknosa'dan almış olduğum LG HT762TZ Home theather sistemimi kullanmadığımdan dolayı satıyorum. Ürünün kesinlikle hiçbir arızası veya problemi yoktur, cihazı oyun konsolumu optik çıkışından bağlamak için almıştım, uzun zamandır kullanmadığımdan ve salonumda yer kapladığından satıyorum. Ürün fotoğrafı isteyen arkadaşlara çekip gönderebilriim. Hiçbir arızası veya kozmetik hasarı bulunmamaktadır. Herşeyi tam çalışmaktadır.

Özellike görüntüsü çok şık ve evinizin salonunda diğer birçok home theather sistemi gibi sırıtmayacak şekildedir. Evliyseniz bunun birçok özellikten daha önemli olduğunu tahmin edebilirsiniz

Özelliklere gelince: Cihazın üzerinde bir adet dvd / vcd oynatıcı vardır, aynı zamanda mp3 ve divx filmlerini de oynatabilir. USB girişi sayesinde divx ve xvid oynatabilirsiniz (malesef mkv veya 1080p oynatmıyor.).

Oynattığı filmleri 1080p'ye upscale ediyor, ve gerçekten çok başarılı bir upscale etme sistemi var. Apple TV'den oynattığım hd film ile upscale edilmiş film arasında gözle çok zor farkedilir farklar gördüm.

bunun haricinde bu cihazı almama en büyük neden olan şey optik ses girişinin olmasıydı. Bu sayede digiturk cihazınız, veya oyun konsolunuz ile 5+1 seviyesinde ses kalitesinden birşey kaybetmeden oyun oynayabliiyorsunuz. özellikle battlefield gibi fps oyunlarında inanılmaz bir atmosfer oluyor.

Cihaz için istediğim fiyat 275TL'dir. zamanında 1000TL'ye almıştım, sanırım makul bir rakam.

Sadece ankara içi elden teslim yapabiliyorum, ürün kargolamak için çok büyük.

[ANK/SAT] !!Son Fiyat Al ve Git!! LG HT762TZ 5+1 Home Theather System Sıfırdan Farksız

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 5 Aralık 2013; 15:05:05 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

pm

malesef sizin de benim de vaktimiz ve buluşma imkanlarımız bir türlü uyuşmado,
    Satışa devam
  • http://www.teknosa.com/urunler/110100283/lg-ht762tz-ev-sinema-sistemi#f

şuan stokta yok ama 299 tl' ye sıfırı satılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraycug

http://www.teknosa.com/urunler/110100283/lg-ht762tz-ev-sinema-sistemi#f

şuan stokta yok ama 299 tl' ye sıfırı satılmış.

Bu fiyatlara satacağıma odamda bilgisayarıma bağlayım bari adam gibi oyun oynayım .

%53 indirim yapmışlar, normalde 650Tl'ye satıyorlar farkettiyseniz.. Napalım kısmet.. o zaman ben de fiyatı 275TL olarak güncelleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 5 Aralık 2013; 15:05:21 >

• fiyat bence güzel bendede bir lg sistem var cok memenunun fakat bende kolonlar boyle kule olsun istiyorum en azından 2 tanesi istanbulda nereden bulabilirim fikri olan varmı acaba
  • Şu an maddi sıkıntım olmasa hemen alırdım çok güzel ürün iyi fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serce kullanıcısına yanıt
    hocam ürünü satmaktan vazgeçtim, böyle bir ürünü bu fiyatlara satacağıma kendim kullanmayı tercih ettim, sisteme güzel bir htpc bağladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.