Şimdi Ara

Ankara 20 Mbit hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla bugün Superonline 20 Mbit limitsiz bağlattım, fakat hız 9 Mbit'in üzerine çıkmıyor. Sanki 10 mbit bağlatmışım gibi. 7-9 arası hızım. wireless'tan bağlanıyordum, kabloyla denedim değişen bir şey olmadı.
    Müşteri hizmetlerini aradım, onlar da yardımcı olamadı. sadece arızayla ilgili bir form doldurduklarını söylediler. DNS'leri de otomatik olarak ayarladım bu da işe yaramadı. Anti-virüs yazılımını kapat gibi saçma önerilerde bulunanlar oldu. tavsiyesi veya çözüm önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Ankara 20 Mbit hız sorunu

• onu bulamayanlarda var

kaç lira 20 mbit
  • ilk 2 ay 9.99 lira, daha sonra 69 lira
  • 10mb e geç o zaman
  • saçma yorumlarınızı kendinze saklayınız
  • Flashget veya IDM gibi bir programla, şu dosyayı indirmeyi dener misiniz?

http://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases/karmic/ubuntu-9.10-desktop-i386.iso
  • hocam baglantin cok iyi türkiye şartlarinda yat kalk dua et Allah a ttnetten kuruldugun icin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Flashget veya IDM gibi bir programla, şu dosyayı indirmeyi dener misiniz?

http://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases/karmic/ubuntu-9.10-desktop-i386.iso

dostum sanki 10 Mbit bağlamışlar gibi durum. 1.2 Mb/s üzerine çıkmıyor hız. genel merkezi aradığımda hızınız bizde 20 Mbit görünüyor diyor. Kurulumu yapan şirketi aradım, bugün gelip bakacaklarını söylediler. henüz gelen giden yok. teşekkürler.

• sorun çözüldü teşekkürler.
  • Peki nasıl çözüldü?
  • Superonline Müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırakmıştım, bu akşam teknik servisten aradılar. ip adresim üzerinden modeme bağlandı ve bir kaç ayar yaptıktan sonra düzeldiğini söyledi. ne ayar yaptığını göremiyoruz tabiiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.