Şimdi Ara

ANKARA AFR YOL AYARI ŞİMŞEK OTOGAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada afr ayarı yatırmak isteyen arkadaşlar için
    destek hattımız 0 553 939 22 15 nolu telefondan destek alabilir ...

AFR ayarı yapılmış araçlar;

Aracın benzindeki performansı, verimi ve motor sağlığı ile kullanılır.
    LPG’de rampalarda güç düşüklüğü, tekleme, silkeleme, stop etme gibi sorunlar yaşamaz.
    Bir kere yapılır ve LPG kiti arızalanmadığı sürece ayarı bozulmaz ve bir daha ayara ihtiyaç duymaz, benzinden farksız uzun yıllar kullanılır. (filtre değişiminde ayar, 6 ayda bir ayar, yaz/kış ayarı gibi durumlar olmaz.)

• hayırlı işler. sizin gibi ustalara ihtiyacımız var. yol ayarı deyince yok öyle birşey diyen ustalardan gına geldi...

yol ayarı istiyorum neden aracım benzin pompasında röleli bilinçli taktım. fakat 4500 devirden sonra gaz yemiyordu biraz uraştık nozullar ve basınç ile max 6 bin deviri gördüm bıraktım artık 6.700 devir falan çeviremiyorum ama artık çok ta umrumda değil gına geldi zaten her gün o devirde kullanmıyoruz ama uzun yolda kırkta bir kamyon sollarken bazen o devirler lazım olmuyor değil

araç golf4 1.6 16 v sıralı lovato easy fast sanırım sistem. bu sisteme yol ayarı oluyor mu yoksa obd li olması mı gerekiyor? teşekkürler..
  • sayın knight_offline

aracınız üzerinde gerekli tetkikler yapılarak lpg hususunda tüm problemleri çözmek mümkün.aracınıza afr ayarlaması yapmak mümkün. atolyemize bekleriz .aşağıdaki linkte örnek bir uygulama mevcut saygılar.

ŞİMŞEK OTOGAZyoutube
    AFR AYARI ŞİMŞEK OTOGAZ #AFR TEAM AYARI
    https://www.youtube.com/watch?v=zZ_VJSHw_SM

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

sayın knight_offline

aracınız üzerinde gerekli tetkikler yapılarak lpg hususunda tüm problemleri çözmek mümkün.aracınıza afr ayarlaması yapmak mümkün. atolyemize bekleriz .aşağıdaki linkte örnek bir uygulama mevcut saygılar.

https://www.youtube.com/watch?v=zZ_VJSHw_SM
    eyvallah usta. ben şu an denizlide çalışıyorum ama memleket ankara. babam da ivedik organizede motor ustası tatillerde geliyoruz yanınıza uğramak isterim gelince. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight_offline -- 23 Kasım 2018; 17:51:52 >

• ANKARA AFR YOL AYARI ŞİMŞEK OTOGAZ

afr ayarına devam ankara ...
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Prins in yetkili bayisimisiniz ? Afr ayarı için ne kadar istiyorsunuz ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    SAYIN flyer_mig

Evet Ankara prins yetkili bayilerinden biriyiz afr ayar ücretimiz 150 tl saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara LPG dönüşüm
    5 yıl önce açıldı
    LPG ve BUJİ seçimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende afr ayarı yaptırdım, facebook sayfalarında popüler olan kişilere değil, bulunduğum şehirde bir lpgciye yaptırdım.

aracıma yeni montaj yapıldı, afr ayarı yapan kişi tarafından değil ama, bunu belirteyim.

her neyse araca yeni montaj yapılmasına rağmen afr ayarı yapan usta ltft-stft değerlerinin fakir karışımda gözüktüğünü söyledi.

yolda çıkıldı ayar yapıldı, 1 hafta sonra tekrar gel kontrol edelim araç tekrar fakire düşüecek mi, kafama takıldı dedi.

her neyse geçen hafta gittim, araç durduğu yerde aracı çalıştırdı ve "ltft-stft değerlerinin +2,-2 aralığında" olduğunu ve iyi bir değer olduğunu sorun olmadığını söyledi. ama nedense durduğu yerde bakması tuhafıma gitti. bunu sorduğumda ecuya bu değerler yol yapıldığı için yazıldığını, yazılan değeri okuduğunu söyledi.

tecrübeli arkadaşlara sorum? benim bu ayarda ve değerlerde sorun var mı sizce? malum kimseye güvenilmiyor bu devirde.

• ivenrec kullanıcısına yanıt
    ayarla ilgili sıkıntı olduğu düşünmüyoruz .kontrol noktasında rolanti değerler bozma yapmamış ise harita geneli bozma yapmaz.değişken faktörler (regülatör basıncı gibi) adına kontrol yapmış .ellerine sağlık arkadaşın .,
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

ayarla ilgili sıkıntı olduğu düşünmüyoruz .kontrol noktasında rolanti değerler bozma yapmamış ise harita geneli bozma yapmaz.değişken faktörler (regülatör basıncı gibi) adına kontrol yapmış .ellerine sağlık arkadaşın .,
    Teşekkürler hocam.

Bayağı kafama takılmıştı.

Bu arada AFR ayarının doğru yapılıp yapılmadığını LTFT, STFT değerlerimi gösterir?
  • Merhaba Şimşekler Otogaz. Aracım EGEA 1.4 Fire. 2 sene önce Ankara'da BRC Seq 32 montajı yapıldı. Çok şükür yaklaşık 21.000 km'dir sıfır sorunla geziyorum. Bu araçlarda bulunan geniş bant sensörü sayesinde AFR ayarına ihtiyaç olmadığı gibi bir takım söylentiler mevcut. Var mı bu araçlarda böyle bir sensör varsa da ne işe yarıyor ve gerçekten AFR ayarına ihtiyaç duymuyor mu?
  • ymy67 kullanıcısına yanıt
    Sayın ymy67

EGEA 1.4 Fire larda geniş bant aralığına sahip olmuş olması afr gerektirmez diye durum olamaz .En nihayetinde açık ve kapalı döngü yine söz konusudur. Ama illaki afr gerekiyor diye bir şikayetiniz var ise afr ayarı yapılabilir .Bu ayarda açık dögü kadar kapalı döngünün de kontrolü yapılıyor obd cihazları ile
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.