Bildirim
Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cam filmi kampanyamız devam ediyor.
Avangart cam filmi 2 yıl garantili 149 TL
Global cam filmi 249 TL
LLumar ATC serisi 399 TL
LLumar ATR serisi 499 TL
Zübeyde Hanım Mahallesi, Kazım Karabekir Cd. no:89, 06070 Altındağ/Ankara
Randevu için 0552 310 32 32 arayabilirsiniz. -
Merhaba ,
fORD FOCUS HB aracım var. Bagaj camı hariç . Dört yan cam için fiyatınız ne olur ?
İyi çalışmalar... -
Merhaba, Avangart marka 4 cam fiyatı 120 TL'dir. -
Merhaba.Güneş ışığı geçirme konusunda Avangart ve Lumar cam filmi arasında çok far var mı? -
Merhaba, kaliteli filmin tipik özelliği içeriden rahat dışarıyı görürken dışarıdan içerinin görünmemesidir. Örneğin Avangart filmin %50 modeli ile LLumar %20 modelinin içeriden görüş netliği benzer olur. Bunun dışında filmin malzeme kalitesi çok farklıdır. Isıyı kesme yüzdelerinde önemli bir fark yok.
Aracınızı satmayı düşünmüyorsanız 250 TL'ye 5 yıl garantili Global marka film veya 400 TL'ye LLumar ATC serisi tavsiye ederim.
Bütçe ksııtlıysa, cam filmi iş görsün istiyorsanız yine 2 yıl sorun yaşatmayacak Avangart tavsiye ederim. Avangart yerine 300 TL'ye LLumar AT serisi yaptırmayı hiç düşünmeyin. AT serisinin kalitesi 300 lirayı vermiyor. Avangart ile arasında önemli bir kalite farkı yok. -
-
-
-
Global'in garantisi 2 yıl değil miydi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Global film 5 yıl garantili hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eyvallah. Geçen hafta yaptırdım, 2 yıl sanıyordum ben. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Wolksvagen jetta için yasalara uygun olacak şekilde ne tavsiye edersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cam filmlerinin tamamı TUVTURK muayanesinde hafif kusur olarak geçmektedir. Trafik polisleri ile sorun yaşamamak için önlerde maksimum %35 ışık geçirgenliğinde film tavsiye ederim. Arkalarda istediğiniz tonda film çektirebilirsiniz.
2 yıl garantili Avangart film 150 TL,
5 yıl garantili Global film 250 TL
LLumar ATC serisi 400 TL,
LLumar ATR serisi 500 TL fiyatlara sahip.
Gerisi bütçe ile alakalı bir durum. Araca ben 2 yıldan fazla binerim diyen biri için Global mantıklı tercih. -
-
Ön cam hariç fiyat alabilir miyim bu uyguladığınız film için?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
2 yıl garantili Avangart film 150 TL,
5 yıl garantili Global film 250 TL
LLumar ATC serisi 400 TL,
LLumar ATR serisi 500 TL fiyatlara sahip. -
Seat Leon’a uyguladığınız VW yeşili filmi sormuştum ben :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucaktamircisi -- 1 Temmuz 2019; 22:34:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X