Şimdi Ara

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.847
Cevap
51
Favori
172.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    VW yeşili için fiyatımız 300 TL'dir.
  • BMW F10 LLumar ATR35 cam filmi uygulamamız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Bu aralar cam filmi yaptırmak istiyorum sizin orda. Yalnız teyp işi ile uğraşıyorsanız bir sorum daha olacak, Skoda Fabia 2006(sedan) aracım var. Araçta orjinal fabrikasyon teyp mevcut.Buna Aux çıkışı yaptırmak istiyorum. Mümkünmüdür.

Veya şundan yapıyor musunuz ?

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bazı teyplerde aux soket çıkışı yok, gelince bakarız varsa kablo bağlantısı yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vay-vay

Merhaba, bazı teyplerde aux soket çıkışı yok, gelince bakarız varsa kablo bağlantısı yaparız.
    Bu aralar uğrayacağım. Orada konuşuruz.

Hayırlı işler.
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Bekleriz efendim, teşekkürler.
  • Mercedes-Benz C serisi android multimedya montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Fiat Egea Global %35 cam filmi uygulaması

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Mazda 3 android multimedya navigasyon cihazı montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Civic FD6 android multimedya navigasyon cihaz montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• vay-vay kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Seat ibiza aracımın ön iki kapı hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Kapı döşemesi tamamen sökülüyormuş sanırım bir dezavantajı olur mu bize?

Orta yollu iki hoparlörle maliyeti ne olur?

İyi çalışmalar.
  • He he . Vay vay ne komik bir isim. Eğlenceli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h4rml3ss kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kapı döşemesi sökümü gayet basit bir işlem. Hoparlör kalitesine göre montaj dahil 200 TL'den başlıyor.
  • vay-vay kullanıcısına yanıt
    Uğrayacağım teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2010 scirocco için android multimedya satın almak istiyorum sanırım en büyük 9inc oluyor. Önerebileceğiniz ürün ve fiyatlar nedir çanakkalede ikamet ediyorum gelme şansım yakın zamanda malesef bulunmamakta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 990 TL'den başlayan farklı modelleri sahibinden mağazamızda inceleyebilirsiniz.

• Passat B8 android interface uygulamamız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Renault Clio Global %35 cam filmi uygulamamız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Ben de geçen pazar Seat Leon 1.2 aracıma Global 2 numara (%35 oluyor sanırım) film yaptırdım. İşçilik de ilgi alaka da gayet iyi. Sağ olsunlar kahvaltı yapmamış olsaydım onu bile ikram edeceklerdi.
    Randevulu gittim. İşlem bir buçuk saat kadar sürdü. Filmi de gayet beğendim. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, skoda octavia aracımda cam filmi yaptırmıştım (5-6 sene oluyor), rengi soldu sökülüp yeniden avantgart film yaptırmak istesem fiyat ne kadar olur. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.