Şimdi Ara

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.847
Cevap
51
Favori
172.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android multimedya cihaz fiyatları için sahibinden mağazamız.
    https://vayvayankarateypcisi.sahibinden.com/

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
  • Hocam Kayseri şubeniz gibi bir durum yok değil mi, cam filmi yaptıracağız da 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, maalesef sadece Ankaradayız.
  • Arkadaşlar 3m bs serisi 300, fx serisi 500, cs serisi 700 lira fiyatlarla stoklarımızda.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon 3M VW yeşili cam filmi uygulamamız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

Bu araç için fiyat verebilir misniz?
  • grimgod G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracınızda 9 cam mevcut. Avangart filmi 250 TL fiyatla uygulayabiliriz.
  • Tüm araç modelleri için android multimedya sistem en uygun fiyat garantisi ile Vay vay Ankara'da. Aracınızın hiçbir kablosu kesilmeden soketlere orijinal biçimde montaj yapılmaktadır. Garantili araçlarda garanti ile ilgili hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• İyi günler.
    Honda civic fb7 kasa için cam filmi düşünüyorum ancak pek bilgim yok
    Trafikle, muayene ile vs sorun yaşamamak için ön yan camlar 1 numara, arka yan camları 2 numara ve arka cam 1 numara şeklinde mi yaptırmak lazım?
    okuduklarım kadarıyla en makul fiyatlı kaliteli ürünler Global ve 3M cam filmleri civic fb7 için fiyatları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ters slash -- 5 Ağustos 2019; 12:0:12 >
  • ters slash T kullanıcısına yanıt
    Merhaba sorun yaşamazsınız ama içiniz rahat olsun istiyorsanız önler 1 arkalar 2 yapılabilir.

Global film 300 TL'dir.
    3M film bs serisi 300, fx serisi 500, cs serisi 700 TL'dir.
  • 2006 jazz ls sport a multimedya sistemi, geri görüş kamerası, ileri görüş kamerası takılabilir mi. Evetse ücreti ne kadar acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mcraeconrad kullanıcısına yanıt
    Merhaba, takılabilir. Geri görüş kamerası ve dvr kayıt kamerası ile birlikte 3-4 model mevcut. Cihazları çalışır halde incelemek için mağazamıza bekliyoruz. Fiyatları 1200 TL'den başlıyor.
  • Mazda 6 2gb ram android multimedya sistem montajımız.

Tüm araç modelleri için uyumlu multimedya cihaz çeşidimiz mevcuttur. Mağazamıza çalışır halde cihazları inceleyip karar verebilirsiniz. Türkiye'nin en düşük fiyat garantisi mevcuttur.
  • Hocam merhabalar,

Astra G aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum. Fakat bir kaç sorum var kafama takılan. Yanıtlayabilirseniz sevinirim.

1. Global,3M, Llumar Atr serisinden hangisi daha iyidir? Global markayı daha önce duymamıştım bakındım ama pek bir şey bulamadım.

2. Önler 2, arkalar 3 numara yaptırsak gece sürüşünde bir problem yaşar mıyım?

3. Global,3M, Llumar Atr serisi için 4 cam ne kadar olur?

4. Bir de Llumar air diye bir şey gördüm ön cama yapılıyormuş, acaba onu da eklersek maliyet ne kadar artar ve faydası olur mu ön cam için?

Teşekkür ederim şimdiden
  • Immortal King kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekonomik olarak Global tavsiye ederim. Bütçe sorunu yoksa 3M filmler mantıklı. Gözlerde zayıflık varsa Önler 2 numara yan ayna karanlık yerlerde park ederken sorun yaşayabilirsiniz.

4 cam Global 240, 3M FX serisi 400, ATR serisi 400 TL'dir.

AIR80 film ön cam 650 TL'dir. Bütçe uyguna rakipsizdir.

İyi günler dilerim.
  • Hyundai i30 android 9 4gb ramli multimedya navigasyon uygulamamız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.