Bildirim
Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Usta telefondaki google map i takacağınız multimedya sisteminde kullanabiliyor muyuz? Dahili olan trafik durumunu göstermiyor sanırım. Yani telefondan internet vereceğim multimedya sisteme , telefonun ekranını kapatacağım. Ardından multimedya da google map açık olacak trafiği de gösterecek şekilde. Oluyor mu bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, telefon veya harici modem ile wifi üzerinden cihazı internete bağladığınızda telefonla yaptığınız her şeyi yapabilirsiniz. -
-
Yeriniz tam nerede ? 2 yil garantili film boyali mi oluyor ?
Merhaba boyalı film satmıyoruz. Avangart film orijinal %99 uv korumalı gerçek filmdir.
Hatay- KIrıkhan da öneri cam filmi için neresi var acaba ? fiesta2011 model için düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Merhaba boyalı film satmıyoruz. Avangart film orijinal %99 uv korumalı gerçek filmdir. -
Merhaba, maalesef bildiğimiz bir yer yok.
İyi bayramlar. -
Kampanya kisa dogru olursa 100 tl ye yaptirmak istiyorum araba dandik fukura arabasi zaten symbol var herseyin en iyisini taktirmaya icim elvermiyor.
Vitara 2018 için multimedya sistemi var mı? Varsa teknik özelliklerini paylaşır mısınız? Birde, bu cihazları taktığımız zaman direksiyon kumandaları çalışmaya devam ediyor mu?
Teşekkürler. -
Merhaba, Vitara için cihaz çeşitlerimiz;
Android cihazlarda direksiyon kumandası dahil aracın tüm fonksiyonları çalışmaktadır.
-
-
Mevcut kaput filmini söktürüp yeniden yaptırmak istiyorum. Marka, özellik ve fiyat alabilir miyim?
Ayrıca yeni film yaptırmadan boya koruma gibi bir şey uygulanıyor mu? -
Oraguard tam boy kaput filmi 375 TL'dir. Eski film söküm ücreti 25-100 TL arası filmin söküm işçiliğine göre değişmektedir. İstenirse ekstra ücretle kaput boyası pasta-cila yapılabilir. -
Merhaba. Reno broadway aracım var. Üzerinde eskimiş cam filmi var yenisini kaç liraya uygularsınız? Ön cam üstüne de 10cm genişliğinde film istiyorum.
Merhaba, avangart film 150 TL'dir. -
Hocam merhaba bende 1.4 Polo var 2011 . Cam filmi için gelmek istiyorum. Biraz kaliteli olsun istiyorum . Ön cam hariç 5 cama uygulama yapılacak . Randevu almak gerek mi . Fiyatı nedir ?kaç saat sürer ? Dh fiyatı 😂quote:
Orijinalden alıntı: vay-vay
Merhaba, avangart film 150 TL'dir.
Merhaba, 5 yıl garantili Global marka tavsiye ederim. DH özel fiyatı 300 TL'dir. Ortalama 2 saat sürmektedir. Rendavu alıp gelirseniz hiç beklemeden uygulama yaptırabilirsiniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X