Bildirim
Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ben bu konuda söyleyeceklerimi söyledim. Daha fazla uzatıp konunuzu baltalamaya gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: vay-vay
Hocam haftada birkaç film çeken bir yer değiliz. Günlük ustalarım ortalama 5 film çıkarıyor. Şimdiye kadar bu forumdan bugün itibariyle 142 film yapılmış. Şimdiye kadar tek ciddi sorun bu üyemizde yaşadık. Bunu neden yazıyorum çünkü ustama güveniyorum işçilik hatası bu denli olmaz. Böyle uygulama yapan birini çalıştırmam mümkün değil.
Şimdi film uygulanmadan aracın dış camında kesilip hazırlanır sonrasında koruyucu çıkarılır ve iç kısma sulu yapıştırılır. Bu yapıştırma esnasında kesme işlemi yapılmaz. Kesilirken hata olduysa zaten direkt cama takılırken ayrılır gider. Yani film uygulamasında filmin bıçakla kesilmesi mümkün değil.
Akla gelen sıkça rastlanan aracın cam fitilleri arasına giren çakıl vs. Sert fitiller çizip iz bırakabiliyor. Biz küçük menfaatler peşine düşecek bir firma değiliz kesinlikle. Şimdi ne yapalım, hatalı filmi söküp yenileyelim diyorum kabul edilmiyor. Hatalı tek parça film için para iadesini kimse yapmaz.
142 müşteride 1 kişi sorun yaşamış, özür diliyoruz. Yeniletmekte istemiyorsa arkadaşımız buyursun gelsin tüm filmlerini sökelim para iadesi yapalım.
Saygılarımla
Allah herkesin işini gücünü rast getirsin.
-
-
-
-
-
-
-
Haftasonu aracima cam filmi yaptırdım. Saolsunlar ilgilendiler. Ufak bir fark ile daha kaliteli film kullandılar. Gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Peugeot 407 için navigasyon ve film fiyatı alabilir miyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 407 android 9 cihaz 2200 TL'dir. Avangart cam filmi 150, Global cam filmi 300 TL'dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 17 Eylül 2019; 18:43:23 > -
-
-
Aractaki krom cam citalarini kaplama yapabiliyormusunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, gece paketi olarak piano black kaplama yapabiliriz. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X