|
Ankara artık Metaverse dünyasında
-
-
Kolay yoldan sorunsuz para kazanmanın ve keriz yolmanın kolay yolu
-
Aman Merih Gökçek duymasın metaverse teki Ankara yı da parsel parsel satar
-
Bu nedir ya matrix olacaksak tamamda kanlı canlı yaşarken napayım ki metaversi?
-
Saçma bir gaz metaverse,
Ama ülkemizin teknolojiye anlık ayak uydurması güzel
-
Melih Gökçek zamanında metaverse yapılmamış mıydı zaten?
-
Metaverse aslında sanal alemi seven evden çıkmayan bilgisayar bağımlısı asosyal insanlar için tasarlanan bir yaşam alanı. GTA5'deki gibi sokak sokak cadde cadde dolaşıp girdiği çıktığı dükkanlar arabalar hepsi gerçek hayattakinin aynısı olacak. Mağazalar tanınmış mağazalar olacak ve alış verişlerin de gerçek olacak. Böylece oyun oynuyor gibi yaşayacak, tüm dünya ergene bağlayacak herkes evinde tavuk gibi yaşayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 6 Ocak 2022; 13:38:38 >
-
Tirt... 100 yıl sonra belki iş görür ama. Şu anda erken. Ayrıca ben anlamıyorum kim böyle bir hayat ister. Oturduğu tek kişilik koltukta 300 kilo olarak 😂 Göbeğinde pizza elinde kola. Filmlerde ki gibi rezalet :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
off lafa bak.. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne adamsın. Hemen dinci tarikatci ettin. Alemsiniz. Devam edin
Bu Metaverse tam olarak nedir? Basitçe özetleyebilecek biri var mı?
Tamam internetten de araştırdım ama çok teknik bahsedildiği için bir şey anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B89456E2 -- 7 Ocak 2022; 1:40:30 > -
Ready player one, Tron ve Tron Legacy filmi geldi aklıma insanlar metaverse dünyasına bağlanıp orda yaşıyorlardı bir şekil de, şimdi değil ama belki yıllar sonra bu da olacaktır
-
yoo ben öyle bişey demedim, geri kafalılıktan bahsettim.bahsettiğin kitlenin öyle olduğunu ve seninde o sınıfa dahil olduğunu düşünmen tamamen kendi bilinçaltın.
-
Hemen laf oyunları. Tamam siz ileri olun. Aydın olun Geleceği sadece siz görün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 7 Ocak 2022; 14:37:5 >
Eleştiriyor, yemiyor içmiyor oturduğu yerden tüm gün eskittiği sandalyeden her şeyi eleştiriyor. Her şeyin en iyisini biliyor. Eleştirmek için haber çıkmasını bekliyor ve hemen yazıyor: "ÇÖP"
Metaversin sahibi, kendisi gerçekten dünyadan hektar hektar arsa toplarken insanlara da sanal dünyadan arsa/dükkan/ev satıyor...
-
Amerika'da bir dini tarikat var. Kasabada elektrik dahil olmak üzere teknoloji kullanmıyorlar. (Sebebinin dini olması da önemli değil başka bir neden de olabilir hiç önemli değil) Sen de onlar gibi olsan şu söylediğine saygı duyarım ama elindeki telefonla bunu yazıyorsun ya... Artı zaten Ankara Belediyesi buradan bir şey satmayacak. Girip Ankara'yı dolaşacaksın. Ne bileyim bu devirde bu kadar cahillik biraz fazla.
-
Gözlüğü takıp sanal dünyada gezme, alışveriş, oyun oynama gibi işler yapacaksın. Yalnız bir bebek gibi düşünürsen neredeyse daha emeklemeye bile başlamamış.
Aman Merih Gökçek duymasın metaverse teki Ankara yı da parsel parsel satar
|
Melih Gökçek zamanında metaverse yapılmamış mıydı zaten? |
Kolay yoldan sorunsuz para kazanmanın ve keriz yolmanın kolay yolu
|
Metaverse aslında sanal alemi seven evden çıkmayan bilgisayar bağımlısı asosyal insanlar için tasarlanan bir yaşam alanı. GTA5'deki gibi sokak sokak cadde cadde dolaşıp girdiği çıktığı dükkanlar arabalar hepsi gerçek hayattakinin aynısı olacak. Mağazalar tanınmış mağazalar olacak ve alış verişlerin de gerçek olacak. Böylece oyun oynuyor gibi yaşayacak, tüm dünya ergene bağlayacak herkes evinde tavuk gibi yaşayacak.
|
Benzer içerikler
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- deepfake yapma
- bina yıkım kararı sorgulama
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- apple watch whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X