Şimdi Ara

Ankara- BAHÇELİEVLER civarında KABLONET kullanan var MI? ( YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türk telekom 16 mb yalın internet hizmeti alıyorum 100 gb akk var. ve 70 lira ödüyorum. 12 mb i geçtiğini görmedim. GÜya son 6 ayda artmış hız ama türktelekom bana asla ucuz birşey önermiyor. Her aradıklarında kavga ediyorum.

KAblonet 100 mb hızı destekliyor ve 3 ay bizden kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. Sİzce ne yapmalıyım? Gerçekten kararsız kaldım kablonet ping sorunu çok duyuorum. Hızdan ziyade takılmadan izlemek istiyorum artık filmleri dizileri.

BU civarda kullanan var mı? Acil yardım lütfen. türknete mi geçsem? 27 ay tahhtüüt çok değilmi

edit: vdsl2 modemim yok eğer türknete geçersem yada vdsl hizmeti alırsam ekstra 150 liraya modem almam gerekecek ama kablonet 48 liraya veriyor modemi aylara bölerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 7 Şubat 2017; 20:2:39 >

• Merhaba ben 64. Sokakta ikamet ediyorum. Yaklaşık 1 ay önce TTNET 16 Mbps ADSL'den Kablonet 50 Mbps 75 Gb kotalı tarifeye geçtim. Çok memnunum, kaliteli hız ve ekonomik çözüm nedeniyle iyi ki geçmişim diyorum. Hız testinde modeme yakın durumdayken 48 Mbps hız ve 8-10 ms ping değerleri oluyor. Ping değerleri Online oyun oynamadığım için gerçekte nasılldır bilemiyorum. Modemin wi-fi kapasitesi biraz sıkıntılı bu nedenle Asus modemimi router olarak kullanıyorum, kablosuz kalitesi daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok online oyun oynamıyorsan geç hiç bekleme

filmlerini takılmadan izlersin
  • her gece online oynarım xbox ve ps4 de, kablonet e geçtim 25 mbit...

eskiden dsmart adsl vardı 16 mbit ti max 13 filan görürdüm, iyiki geçmişim diyorum...ADSL de daha beterdi, şimdi lag vs azaldı

GOP dayım , ama farketmez bölge...ADSL resmen soygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Şubat 2017; 19:37:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

çok online oyun oynamıyorsan geç hiç bekleme

filmlerini takılmadan izlersin

asla oyun oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

her gece online oynarım xbox ve ps4 de, kablonet e geçtim 25 mbit...

eskiden dsmart adsl vardı 16 mbit ti max 13 filan görürdüm, iyiki geçmişim diyorum...ADSL de daha beterdi, şimdi lag vs azaldı

GOP dayım , ama farketmez bölge...ADSL resmen soygun

saolun fikirleriniz için ama arkadaşımda 25 gb kotalı 16 mb hızlı internet var galiba her gittiğimde kota btimiş mi oluyor bilmiyorum çok geç bağlanıyor telefondan ipadden gerçekten onda biraz denedim de.
  • Firmasını hiç sevmesem de ttnet adsl i bende şu an uydunetten biraz daha iyi durumda gibi. Mesela Periscope da yayın izlesem arada takılma olabilme sıklığı daha fazla. (Belki de modem kaynaklı öyledir.) Film izlerken sorun olmaz sanırım.

Ancak mesela VOIP telefon veya Zello kullanımı için (sesli konuşmada) uydunet daha iyi upload hızı nedeniyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.