Selamlar..Bende geçen cumartesi bir otomatik 2000 carisma glx alarak aranıza katıldım...Aracı salı günü üzerime geçirebildim...sanırım trafik tescile kadar 15 gün süre var...Bu süre zarfında
1-Yağ değişimi bakımını yaptırmam gerekiyor 2-LPG takılmadan önce hava filtleri ve Bujiler değiştirmem gerekiyor. 3-LPG taktırmam lazım ATiker düşünüyorum. 4-LPG yi ruhsata işletmem gerekiyor 5-Noterden alırken plaka değişssin dedim plakayı değiştirmem gerekiyor.(Plakayı eğer mumkunse kendim bastırtmak istiyorum) 6-Eğer param kalırsa kasko yaptırmam gerekiyor
Bu konularda benimle Ankara için benimle görüş ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Ankara'da ehil bir usta ve işlemlerin ne kadar tutacağı konusu ve hafta içi izin kullanamayacağım için bir cumartesi gününde acaba Bakım ve LPG takımını , ve hafta içi bir günde LPG işletimi,muayene,tescil ve plaka işlemini halledebilir miyiz...Eğer halledemezsem önerebileceğiniz muameleci var mıdır?
Şimdiden Teşekkürler...
atiker taktırma da , ankara da iyi usta tavsiyesi vardır mutlaka forumda ...!
coktan atiker taktırdım bile...baktım hespalı..biraz da tanıdık buldum..idare edıyoruz...
başkent sanayi sitesinde çetinler otomativ serkan usta'yı öneririm. kendisinin yetkili servis tecrübesi de var cep nosu, 05347690991 sivil savunmacı mustafa derseniz yardımcı olur
eywalah tesekkurler..bende muayene yaptıracak arkadaslara golbasını tavsıye edebılırım...sadece yol uzun suruyor ama nerdeyse sıra beklemeden 30 dakıkada ıslem tamam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme