Bildirim
Ankara Boya-Kaporta Usta Tavsiyesi
Giriş
-
İvedikte bavyera ömer var çok güzel iş yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben biliyorum. Aracımı götürmüştüm. Numarasini verebilirim şaşmazda.
bu bizim kaportacılar için kolay bi iş. düzgünce yaparlar. çünkü adamlar 2 arabayı birleştiriyolar, kimse anlamıyo. ekspertiz dahil -
Güncel
Alim Usta Dent Teknik - Şaşmaz.
Ankara'nın en iyisi desek yalan olmaz herhalde ayrıca insanlığı da gayet iyi. Fiyatı piyasaya göre az bişey fazla çekebilir ama işini pırıl pırıl yapar uğraştırmaz bazı karaktersizler gibi süründürmez. -
Farklı bi yerden daha duymuştum, gidip fiyat alayim biquote:
Orijinalden alıntı: Boss Boost
Ankara'nın en iyisi desek yalan olmaz herhalde ayrıca insanlığı da gayet iyi. Fiyatı piyasaya göre az bişey fazla çekebilir ama işini pırıl pırıl yapar uğraştırmaz bazı karaktersizler gibi süründürmez.
Bu işte ciddi çok iyidir, sanayi adamı değil gözü kapalı güvenebilirsnzquote:
Orijinalden alıntı: Boss Boost
Ankara'nın en iyisi desek yalan olmaz herhalde ayrıca insanlığı da gayet iyi. Fiyatı piyasaya göre az bişey fazla çekebilir ama işini pırıl pırıl yapar uğraştırmaz bazı karaktersizler gibi süründürmez.
Bu arada çok gecmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 7 Ekim 2018; 16:54:53 >
6 ay önce kaza yaptım çamurkta ezilme vardı âlim ustaya gittim 1500 tl ye düzeltebileceğini söyledi indirim yok.Servise gittim orjinal parça çamurluğu 1250 tl değiştiriyor.alim usta tam bir fırsatçı diğer göçükçülerede gittim kimi 500 dedi kimi 750 piyasada en kazık ustadır olayı fırsata çeviren kurnaz birisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 7 Ekim 2018; 18:23:19 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öyle diğerlernin 3-4 katı diyosa zaten veremem maalesef yazı hariç max 600 verebilirimquote:
Orijinalden alıntı: kompocyo
6 ay önce kaza yaptım çamurkta ezilme vardı âlim ustaya gittim 1500 tl ye düzeltebileceğini söyledi indirim yok.Servise gittim orjinal parça çamurluğu 1250 tl değiştiriyor.alim usta tam bir fırsatçı diğer göçükçülerede gittim kimi 500 dedi kimi 750 piyasada en kazık ustadır olayı fırsata çeviren kurnaz birisi.
Serviste parça değişimi daha ucuz demişsiniz :Dquote:
Amaç boyasız düzeltme değil mi
Hasar kaydı ve boya değişen olmasın diye BOYASIZ göçük düzeltme yaptırılıyor, parça kullanmadgı boya kullanmadgı için gideri yok gibi görüyorsunuz tabi ustalıga emege verilen deger sıfır ülkemizde.
Konu sahibi arkadas gidin bi fiyat alın cok abartı değil arkadasın dediği gibi diger yerlerle arasında katlarca fark yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mert oto kaporta boya
0533 712 04 30
Benim gri renk golf 6 nın sağ arka çamurluk ağzı ve sol ön camurlugu boyadı renkte ton farkı bile yoktu tavsiye ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
abi bunu ankara da tavsiye usta varmı fiyat ne olur yardımcı olacak varmı
Herkes sonuçta çalıştığı işte bir emek harcayarak para kazanıyor ama benim ustalığım çok iyi karşılığını kat kat fazlasıyla alırım demek hiçbir ahlaka sığmaz.Örnekte verdim 3 ustaya gittim biri 500 dedi diğeri 750 en son alim ustaya gittim 1500 istedi aşağı bir kuruş inemeyeceğini ustalığının çok iyi olduğunu falan anlattı en pahalı söyleyenin bile iki katı.Ben arabayı sıfır alalı 6 ay olmuştu çamurlukta ezilmede vardı buna en kral usta bile macun boyasız düzeltemez kendiside zaten söyledi buraya bir şey yapamam diye bende direk servise çektim.quote:
Orijinalden alıntı: yasin90
Serviste parça değişimi daha ucuz demişsiniz :D
Amaç boyasız düzeltme değil mi
Hasar kaydı ve boya değişen olmasın diye BOYASIZ göçük düzeltme yaptırılıyor, parça kullanmadgı boya kullanmadgı için gideri yok gibi görüyorsunuz tabi ustalıga emege verilen deger sıfır ülkemizde.
Konu sahibi arkadas gidin bi fiyat alın cok abartı değil arkadasın dediği gibi diger yerlerle arasında katlarca fark yok
Alıntıları Göster
-
Çetin Emeç'te Göçük Timi diye bir yer var. isterseniz telefonla görüşüp fotosunu yollayıp fiyat alın. İş kalitesini bilmiyorum ama alternatif olabilir. Geçmiş olsun. -
Alim Ustayı tanırım. İşini çok iyi yapar. Hollanda'dan göç etmiştir. Ama fiyatı biraz tuzlu gelebilir. Ona hazırlıklı ol.quote:
Orijinalden alıntı: MajoooR
Farklı bi yerden daha duymuştum, gidip fiyat alayim bi
Alıntıları Göster -
Ahlak vs demissiniz de çok alakasız olmuş..quote:
Herkes sonuçta çalıştığı işte bir emek harcayarak para kazanıyor ama benim ustalığım çok iyi karşılığını kat kat fazlasıyla alırım demek hiçbir ahlaka sığmaz.Örnekte verdim 3 ustaya gittim biri 500 dedi diğeri 750 en son alim ustaya gittim 1500 istedi aşağı bir kuruş inemeyeceğini ustalığının çok iyi olduğunu falan anlattı en pahalı söyleyenin bile iki katı.Ben arabayı sıfır alalı 6 ay olmuştu çamurlukta ezilmede vardı buna en kral usta bile macun boyasız düzeltemez kendiside zaten söyledi buraya bir şey yapamam diye bende direk servise çektim.
Alıntıları Göster
Her sektörde çook iyiler ve iyiler vardır, Alim usta bu sektörün çok iyilerinden haliyle fiyat farkı oluyor ki olsun da.
En basitinden mobilya sektöründe bile boyacıdan boyacıya 2buçuk kat işçilik farkı oluyor.
Sizin yaklaşımınız bentley neden pahalı diğer arabalarla neden arasında 3-5 kat fiyat farkı var hepsi araba demek gibi birşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben dusuncelerimi söyledim katılırsınız katılmazsınız saygı duyarım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu bizim kaportacılar için kolay bi iş. düzgünce yaparlar. çünkü adamlar 2 arabayı birleştiriyolar, kimse anlamıyo. ekspertiz dahil
|
Benzer içerikler
- taşıt taksit by türkel yorumlar
- otomatik vites frene basınca vuruntu
- bmw paket sıralaması
- sıfır araç cayma hakkı
- potansiyel mükellef cezası neden gelir
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- lexus gx
- iki kişilik elektrikli araba
- cupra terramar ne zaman gelecek
- mg es5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X