Şimdi Ara

Ankara Boya-Kaporta Usta Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben de 2 parçada vernik atması sebebiyle aracımı boyatmak istiyordum. Bu konularda çok titiz olduğum için orijinal rengine yakın olması için çok yerde araştırma yaptım. Sonunda LPG ustamın tavsiyesi ile İvedik 88 Oto'daki Ümit Otomotiv'e gittim. Emin ve Uğur ustalar çok iyi niyetli insanlar. Ankara'da olup da kaporta-boya ustası arayanların en azından gidip bir tanışmalarını tavsiye ederim. Yaptıkları işten çok memnun kaldığım için uzun zamandır üye olduğum bu forumda benim durumumda olan insanlar için paylaşmak istedim.

Şöyle de bir detay vereyim, vernik atması olan parçalardan birisi tavandı. Ustalarımızın ince işçilik ve çabalarıyla tavan orijinalden farksız oldu, o kadar ki ölçüm cihazıyla bile boya kalınlığı orijinal değerlerde çıkıyor . Sedefli bir renk olmasına rağmen boyadıkları parçalarda renk uyumu da kusursuz denilecek seviyede. Fikir vermesi açısından boya öncesi ve sonrası fotoları aşağıya ekledim;

Ankara Boya-Kaporta Usta Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckin01 -- 10 Mart 2019; 21:11:6 >

• Bu kadar hasar boyasız göçük düzeltme olarka bilinen PDR yada dent removal işlemiyle yapılamaz.
    Hasar çok derin ve bagaj kapağının kiriş kısımları ciddi şekilde bozulmuş. Yetkili servise götürseniz değiştirirler.
    İşinin ehli bir kaportacı çok iyi şekilde yapar. Boyatırken yama boyayla yani lokal boyayla halledilir. Böylece bagaj kapağını komple boyanmasıyla oluşacak değer düşüşünü büyük oranda önlemiş olursunuz.
  • Şaşmaz sanayi Cemil Usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.