Bildirim
Ankara Boya Koruma Kampanyası 349 TL // Detaylı Temizlik 349TL // Seramik Kaplama 1299 TL!! (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de bugün bıraktım aracımı, boya koruma, detaylı iç temizlik ve motor yıkama koruma işlemleri yapılacak, akşam son durumu bildiririm arkadaşlar./.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar ben de aracıma burada detaylı temizlik + boya koruma yaptırdım, genel anlamda fiyatına göre güzel iş yapıyorlar ANCAK aracınızda bir sorun çıkarsa KESİNLİKLE ilgilenilmiyor. Ben başımdan geçenleri anlatayım.
Yaklaşık 1 ay önce, aracımı sabah bırakıp akşama teslim aldım. Aracım cam tavan ve haliyle tavanda bir perde var. Aracı teslim ettiğimde perde KAPALIYDI yani tavandaki cam temizlenmeye müsaitti. Çok sık kullanmıyorum ancak bir süre sonra yola çıkarken perdeyi açmaya çalıştığımda perde gelmedi. Biraz araştırdıktan ve bir kaç deneme yaptıktan sonra perdeyi açmayı başarabildim. Ancak o da ne? Perde yanlardan rayından çıkmış. Tekrar içeri sarılırken üst üste toplanmış vs.
Hemen Serhat beyle iletişime geçtim, whatsapp üzerinden fotoğrafları gönderdim. Bana bu tarz cam tavanlı araçların kendilerine çokça geldiğini dolayısıyla dikkatli olduklarını, perdeyi yalnızca camı silmek için açtıklarını - ki zaten perde KAPALI cam tavan açıktı bıraktığımda- daha sonra tekrar kapattıklarını, güneşte kalmaktan dolayı misinalarının atmış olabileceğini falan söyledi. (Apartmanda kapalı garaj, işyerinde kapalı garaj var) (Perde motoru vs çalışıyor bu arada, ileri geri gidip geliyor ancak kenarlardaki yerine oturmamış ve gergin olmadığı için perde toplanıyor. Yani perdenin çalışması ile ilgili bir sorun yok)
Cumartesi günü aracı servise ve Şaşmaz'da, İvedik Sanayi'de dört beş ustaya gösterdim. Güneşten falan misina atmayacağını, araç içinden müdahale ile perdenin rayından çıkabileceğini söylediler. Ustadan ustaya fikir değişir diye farklı yerlere götürdüm ancak hepsi benzer şeyler söyledi. 1000-1200 TL tamir masraf olacağını söylediler. Servisin değiştirmek için istediği fiyata hiç girmiyorum bile. Şimdi 1 - 1.5 ay sonra bunları neden yazdım. Ben iyi niyetle, sorunun Serhat bey'in dediği gibi bi sebepten kaynaklanmasını bekledim, bayram tatili sonrası ilk fırsatta sanayiye gittim ama maalesef öyle olmadı.
Kendisine bunları özelden de yazmadım çünkü onların yaptığı işlem sırasında böyle bir şey yaşanması Serhat bey'in dediğine göre mümkün değil. Hem de whatsapptan benim attığım mesajı gördükten 1 dk sonra cevap yazdığı için ne yolladığım fotoğraflara baktığını düşünüyorum ne de yanındaki çalışanlara temizlik yaparken böyle bir şey olup olmadığını sorduğunu düşünüyorum.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ancak dediğim gibi başımdan geçenleri anlatmak istedim. Şu an aracımın üstünde gergin bir cam tavan perdesi yerine kırışık nevresim serilmiş gibi gözüküyor :)
-
-
Tamamdır hocam orada artık işlem yapilmamasi gerektiğini gördük. Daha önce de maskelemeyi eksik yaptıkları için başka bir aracın cam fıtıklarının zarar verip kamera kaydı vs uğraştırmişlardi. Bu saatten sonra kimse gönül rahatlığı ile gidip aracınızı bırakmaz orayaquote:
Orijinalden alıntı: bbayram
Arkadaşlar ben de aracıma burada detaylı temizlik + boya koruma yaptırdım, genel anlamda fiyatına göre güzel iş yapıyorlar ANCAK aracınızda bir sorun çıkarsa KESİNLİKLE ilgilenilmiyor. Ben başımdan geçenleri anlatayım.
Yaklaşık 1 ay önce, aracımı sabah bırakıp akşama teslim aldım. Aracım cam tavan ve haliyle tavanda bir perde var. Aracı teslim ettiğimde perde KAPALIYDI yani tavandaki cam temizlenmeye müsaitti. Çok sık kullanmıyorum ancak bir süre sonra yola çıkarken perdeyi açmaya çalıştığımda perde gelmedi. Biraz araştırdıktan ve bir kaç deneme yaptıktan sonra perdeyi açmayı başarabildim. Ancak o da ne? Perde yanlardan rayından çıkmış. Tekrar içeri sarılırken üst üste toplanmış vs.
Hemen Serhat beyle iletişime geçtim, whatsapp üzerinden fotoğrafları gönderdim. Bana bu tarz cam tavanlı araçların kendilerine çokça geldiğini dolayısıyla dikkatli olduklarını, perdeyi yalnızca camı silmek için açtıklarını - ki zaten perde KAPALI cam tavan açıktı bıraktığımda- daha sonra tekrar kapattıklarını, güneşte kalmaktan dolayı misinalarının atmış olabileceğini falan söyledi. (Apartmanda kapalı garaj, işyerinde kapalı garaj var) (Perde motoru vs çalışıyor bu arada, ileri geri gidip geliyor ancak kenarlardaki yerine oturmamış ve gergin olmadığı için perde toplanıyor. Yani perdenin çalışması ile ilgili bir sorun yok)
Cumartesi günü aracı servise ve Şaşmaz'da, İvedik Sanayi'de dört beş ustaya gösterdim. Güneşten falan misina atmayacağını, araç içinden müdahale ile perdenin rayından çıkabileceğini söylediler. Ustadan ustaya fikir değişir diye farklı yerlere götürdüm ancak hepsi benzer şeyler söyledi. 1000-1200 TL tamir masraf olacağını söylediler. Servisin değiştirmek için istediği fiyata hiç girmiyorum bile. Şimdi 1 - 1.5 ay sonra bunları neden yazdım. Ben iyi niyetle, sorunun Serhat bey'in dediği gibi bi sebepten kaynaklanmasını bekledim, bayram tatili sonrası ilk fırsatta sanayiye gittim ama maalesef öyle olmadı.
Kendisine bunları özelden de yazmadım çünkü onların yaptığı işlem sırasında böyle bir şey yaşanması Serhat bey'in dediğine göre mümkün değil. Hem de whatsapptan benim attığım mesajı gördükten 1 dk sonra cevap yazdığı için ne yolladığım fotoğraflara baktığını düşünüyorum ne de yanındaki çalışanlara temizlik yaparken böyle bir şey olup olmadığını sorduğunu düşünüyorum.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ancak dediğim gibi başımdan geçenleri anlatmak istedim. Şu an aracımın üstünde gergin bir cam tavan perdesi yerine kırışık nevresim serilmiş gibi gözüküyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sıcak Boya Yenileme ve Koruma,Detaylı İç Temizlik Fırsatımızdan Yararlanan Aracımız.
Sizleride Bu Fırsatımızdan Yararlandırmak İstiyoruz.
Aracımıza
Boya Yenileme ve Koruma
Detaylı İç Temizlik
Kaput Koruma Filmi
Çamurluk Koruma Filmi
Far Koruma Filmi
Far Temizliği İşlemi Yapılmıştır.
0(534)583 29 29
-
merhaba arkadaşlar, yukarıdaki 54 plakalı golf'ün sahibiyim. Benim de sizler gibi ilk başta tereddütlerim vardı acaba nasıl olur iyi mi kötü mü gibisinden. Geçen perşembe günü aracıma boya koruma+iç detaylı temizlik+motor koruma vs işlemleri yapıldı. Genel olarak yapılan işlemlerden memnun kaldım, parasına göre hatta çok iyi. sadece iç dış yıkamanın bile ortalama 25 30 lira olduğunu düşünürsek gayet başarılı. Arkadaşlar da çok ilgililer, eksik beğenmediğim bir yerin olup olmadığını,sonradan da olsa hoşuma gitmeyen yerler olursa düzeltebileceklerini, yaptıkları işin arkasında olduklarını tarafıma bildirdiler, şimdilik bir sıkıntım yok. Olursa yine burdan paylaşırım. Hoşuma gitmeyen bir kaç yer ise motor temizliğinin çok iyi yapılmadığı, (açıkçası motorun yıkandığını düşünmüyorum.) bir diğer husus ise sağ arka lastik yanağında su tabancasını yakından tutmaktan kaynaklı deforme oluşması oldu. Çok derin bir deformasyon olmadığından kendilerine geri dönüş sağlamadım. Sonuç olarak parasına göre faydalanılabilecek bir sıcak fırsat diyebiliriz. Gelecek yıl yeniden faydalanmayı planlıyorum, iş yerinden de arkadaşlarımı götüreceğim. Herşey için teşekkür ediyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle teşekkür ederim. Motor malum sıkıntılı olduğundan çok genel bi temizlik yapamıyoruz. Birazcık kaba işlem yapılıyor. Beyinleri vs kapatmamıza rağmen sıkıntı yaşanabilecek bi yer olduğundan çok detaylı işlem yapamadık. Golf 6 larda ve 5 lerde biraz problemli. Temkinli yaklaşıyoruz. Ama yeni modellerde bi sıkıntı olmuyor. Ama genel olarak kirini va tamamen aldık. Her zaman beklerim. Güzel günlerde kullanmanız dilegiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baserhanotomotiv -- 3 Eylül 2018; 13:6:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cam tavanlı aracım var ve yukarıdaki arkadaşın yaşadığı sorun ve yapılan zam sonrası işini iyi yapan başka firma tavsiye edecek varsa orayı deneyelim arkadaşlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
benim 2015 model cam tavali siyah renkte golf aracim var
aracin bir kac yerinde ufak cizikler ve 2 yerde ufak ice gocukler var.
aracin hicbiryerinde boya yok suanlik.
araci boya koruma yaptirmayi dusunuyorum. fiyat alabilir myim ? -
Merhabalar şuanki fiyatımız 229₺.
-
2. el arac aldım. detaylı iç temizlik yaptırmak istiyorum. ücret alabilir miyim? -
Hayırlı olsun efendim. Detaylı iç temizlik kampanyamız 229₺. Suv ve Jip tarzı araçlarda 30₺ fiyat farkı vardır.
Siz Bunları yazdıktan sonra bir geri dönüş oldu mu firmadan??quote:
Orijinalden alıntı: bbayram
Çünkü konuda paylaşıma devam ediyorlar, devam ettiklerine göre sizin sorunu çözdüler diye düşündüm
-
Sıcak Boya Yenileme ve Koruma,Detaylı İç Temizlik Fırsatımızdan Yararlanan Aracımız.
Sizleride Bu Fırsatımızdan Yararlandırmak İstiyoruz.
Aracımıza
Boya Yenileme ve Koruma
Detaylı İç Temizlik
Kaput Koruma Filmi
Çamurluk Koruma Filmi
Kapı Eşik Ve Bagaj Eşik Koruma
0(534)583 29 29
-
Maalesef firmadan herhangi bir dönüş olmadı. Mesajımı ve sorunumu görmezden gelmeye devam ediyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: yasin90
Siz Bunları yazdıktan sonra bir geri dönüş oldu mu firmadan??
Çünkü konuda paylaşıma devam ediyorlar, devam ettiklerine göre sizin sorunu çözdüler diye düşündüm
Alıntıları Göster
Halbuki forumda aktifler ve her gün mesaj atıyorlar !? Buraya sorunumu çözsünlerden ziyade insanlar bilgilensin diye yazdım. Çözecek esnaf ben ilk iletişime geçtiğimde çözerdi zaten.
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X