Şimdi Ara

Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Ücreti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bahsettikleri maddeleri okuyup ardından avukat tutun. Resmen devlet kurumunun ödeneğini halk veriyor. Kuruma gelen odenek ya yetmiyor ya da cep.

Bir yaşıma daha girdim.

Ayrıyetten sadece oy verenlerin odemesi gerektiğine inananlara da ayrı gûldüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimer'e dün yazdığım yazıya bugün cevap vermişler

Başvuru Numaranız :***

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 90.Maddesinde yer alan katılma paylarına muafiyetler kısmında tarafınızı ilgilendiren durum söz konusu olmadığından, çalışma yapılan caddeye cephesi bulunan Ada/parsel maliklerinden Asfalt katılım bedeli alınması hususunda herhangi bir usulsüzlük veya yasal olmayan bir işlem bulunmamaktadır. Numarataj adresine değil,ada/parsel cephesine göre hesaplanır ve işlem yapılır.
  • Yeni Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal olarak almamaları için hiçbir engel yok ama bu belediyenin sınırsız özgürlük politikası gerçekten çok can sıkıcı... Geçen sene işyerinin önünden geçen Ziya Gökalp caddesine yok yere asfalt attılar, kaymak gibi yolu kazıyıp asfalt döktüler, bir hafta önce de o lüzumsuz asfaltın katılım parası ihbarı geldi... Göz boyamak için gereksiz yere para harcayıp mülk sahibinden geri istiyorlar... Ankaralı herşeyin en kalınına en uzununa layıktır... Ohhhh girsinnnnn hınçççççç
  • Keçiören'de oturuyorum. bize de 1250 tl asfalt parası gelmiş.minareyi çalan kılıfını da hazırlamış.hukuki dayanakları var ,itiraz yolu kapalı.yalnız ödenmezse haciz değilde tapuya şerh konulur diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

ben de dikmendeyim.elektrik direklerini iptal edip kabloları yer altına aldılar.ve 1500 liraya yakın bir katılım pay ödeyeceğimiz konuşuluyor.

Dikmenin neresindesiniz hocam?Bize gelmemiş bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

ben de dikmendeyim.elektrik direklerini iptal edip kabloları yer altına aldılar.ve 1500 liraya yakın bir katılım pay ödeyeceğimiz konuşuluyor.

Dikmenin neresindesiniz hocam?Bize gelmemiş bir şey.

Henüz gelmedi ama konuşuluyor. Doğru mu bilemem

• Her sabah akşam yürüdüğüm yolun asfaltı iyice bozulmuştu, baktım bir gün asfaltlamislar. Oh dedim ne güzel kaymak gibi oldu. Abartmıyorum yaklaşık bir ay sonra internetciler ilk kazmayi vurdu. Daha sonra elektrikçiler daha sonra bilmem kimciler derken 3 ay sonra yol eskisinden daha kötü oldu. Hiç kimsenin kimseden haberi yok valla, biri yapıyor biri bozuyor sonra vatandaşa geçmiş olsun...

Borç gelen arkadaşlar, oturduğunuz evler kiralık mı yoksa sizlerin mi? Sadece ev sahiplerine geliyor diye duymuştum, en azından burdan yirtariz belki

• hak etti ankara ödesinler fıstık gibi mansur varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 28 Aralık 2014; 20:57:06 >
  • yıllardır Altındağ böyle Veysel efendi asfalt dökecek diye ödümüz patlıyor.yolun anasını ağlatan müteahhitlerden zaten parasını alıyor.bir de apartmanlara dadanıyor.zehir zıkkım olsun
  • Her sene Melih Gökçek'e laf edilir , seçimde yine o seçilir, kusura bakmayın , hak ediyorsunuz.
  • Bin den fazla odasi olan saray ile ovunenlere verin o borcu odesinler.

• Oy verenlere az bile oh olsun...

• İstanbul'da böyle bir dava yok.
  • 6 ay önce falan bize de geldi aynısından 800 TL. Konusunu da açmıştım adamın biri çıkıp ödeyeceksin tabi falan yazmıştı hatta :D ödemedik halen duruyor gelen giden soran yok... Yer Keçiören istedikleri yer 2011 de yapıldı
  • Sandıkların götürülmesine gözlerini kapayanlar; oy verdikleri Melih efendi ceplerinden paralarını araklarken seslerini de çıkartmasınlar bir zahmet.

20 senedir o adamı başkan seçenlere müstehak. Biner biner alsınlar.

• Abi ben ara sokakta oturuyorum. Muhtemelen yarın Çankaya Belediyesi de gönderecek. Yazık günah bize ya...
    Atmasınlar bize asfalt falan. ..
    Adam bir de utanmadan Twitter da çıkıp bilmem kaç km asfalt yaptık diye hava atıyor; ayıptır ya. Adam benim paramla kendi reklamını yapıyor.

• Melihe desen ki , bizim köyümüzün yolu yok ,asfaltı yok karda kışda okula-hastaneye bağa -bahçeye gidemiyoruz desen ( KAZAN ilçesinin yolları gibi ) vallahi yapmaz :)
  • 10 yıl önce metro yapacağız diyerek kazdıkları yolu geçen sene tekrar yaptılar. Daha yapılalı 1 yıl olmasına rağmen yolun her yerinde çökükler var. Öyle ki yapılan yamalar bile çökük. Ve şimdi bu güzel hizmet için 400 TL asfalt parası istiyorlar. Sağolsunlar peşin ödemeye %25 indirim de yapmışlar.
    Ankara'yı daha yaşanılabilir bir yer haline getirdiğiniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.