Şimdi Ara

Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Ücreti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asfaltı da biz mi ödeyeceğiz bu nasıl iş?
  • Oha ben de Bahçeli'de oturuyorum yakında bana gelmez inşallah Saçmalığa bak normal vergiler zaten böyle şeyler için veriliyor adamlar bir de buna özel vergi çıkarmışlar iyice zıvanadan çıktılar. Yakında nefes alıyorsun diye de vergi ister bunlar.
  • bizede toplam 1500 civarı borç geldi. yenimahalle
  • Fatih portakal gibi adamlara yolla mutlaka herkes görsün
  • Oy verenler ödesin .
    Salak arkadaşımada gelmiş 800tl , akp gençlik kolundan birini bulup iptal ettirecekmiş , yok öyle dedim ilk önce oy verenlere girecek.
  • Her yere yaymaya çalış yalaka basın değilde korkmayan gazete tv lere yay rezillik oy verenler düşünsün ceza almam umarım isim vermedim
  • Twitter hesabın varsa twitterdan gazetelcilere yaz mutlaka görürler haber yaparlar.Hesabın yoksada aç bitane Fatih Portokala,İrfan Değirmenciye,İsmail Küçükkaya ya twitterdan yolla.
  • Konu birazdan kapanır yalakacılardan biri şikayet etmiş demekki hesap ödemeyi seviyorlar
  • ben de dikmendeyim.elektrik direklerini iptal edip kabloları yer altına aldılar.ve 1500 liraya yakın bir katılım pay ödeyeceğimiz konuşuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

ben de dikmendeyim.elektrik direklerini iptal edip kabloları yer altına aldılar.ve 1500 liraya yakın bir katılım pay ödeyeceğimiz konuşuluyor.

İzmir de 10-15 yıl önce alındı 1 kuruş almadılar yeni türkiye diyenler daha neleri göreceğiz bakalım
  • Haksızlık.Sadece oy verenlerin ödemesi lazım
  • Pek çok yere mail attım, twitter dan gönderdim ama hiç kimse değinmedi...
  • eskiden asfaltı karneyle dağıtıyolardı, hüloğğğğğğğğğğğ
  • Dunyada bunun gibi baska sacma bir durum yoktur heralde. Film gibi ulke koy koy izle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben de dikmendeyim.elektrik direklerini iptal edip kabloları yer altına aldılar.ve 1500 liraya yakın bir katılım pay ödeyeceğimiz konuşuluyor.

Haraç kesiyorlar resmen..

Hocam elektirik direkleri derken yüksek gerilim hattı mı?Yoksa şehir içi mi?
  • kardeş o neki biz 4 taksite odeyecektik iki taksitini odedik buyuk sehire simdi yine asfalt attılar daha 2 taksiti duruyor asfaltı atanlara dedim kazıdıgınız asfaltın daha 2 taksiti duruyor şimdi biadahamı odeyecegiz abi onu buyuksehir attı bunu mamak atıyor dedi valla bu durumda birde mamak belediyesi gecirecek sanırım borcu bitmeden biadaha asfalt attılar
    o değil tapuya şerk koyuyor birde
  • Adam gibi is yapiyor gibi bide para mi istemisler asfalt asfalt degil kostebek yuvasi sanki sakin odemeyin hocam bunun bir yasal dayanagi olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizede 400 lira gelmiş.nasil somureceklerini şaşırmışlar artık nasil kurtulabiliriz

• bu uzun yıllardır var ama gönderilen ücret bukadar yüksek olmuyordu (gelire göndermeselerde cok cuziydi 1000lira kazandan 100lira gibi birşey alırlardı şimdi 1000lira kazandanda 1500 alıyorlar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

quote:

Haraç kesiyorlar resmen..

Hocam elektirik direkleri derken yüksek gerilim hattı mı?Yoksa şehir içi mi?

Şu hani olur ya kahvrengi demir direkler.üzerinden kablo geçer görürsün. Onları işte hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.