Şimdi Ara

Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar! Ankara, Çankaya ilçesi Emek semtinde ikamet etmekteyim. Dün,  Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından apartman görevlisine bırakılan tebligatta; apartmanımızla hiçbir alakası olmayan bir caddenin geçen sene (2013 yılı) içerisinde asfalt çalışması yapıldığı için daire başına 1.854,09 TL yol harcaması talep etmektedirler. 

Keçiören-Sincan gibi bölgelere 100-150 TL gibi sembolik bir ücret gönderilirken Çankaya ilçe sakinlerine neden böyle asortikbir ücret geliyor? 

Madem 2013 yılında yapılmış olan asfaltın bedeli neden 2014 yılında gönderiliyor? Neden seçim sonrasına bırakılıyor? 

Bu parayı verecek gerçekten durumum yok, bankadan gidip asfalt kredisi mi çekeceğim? Kullanmayacağım asfaltın bedeli için evlerimize haciz mi gönderecek?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Ücreti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 21 Aralık 2014; 21:10:14 >

• bu nedir ya ilk defa böyle bişey ile karşılaşıyorum.
  • Vergiler ne işe yarıyor madem? Ha pardon doğru unutmuşum neye yaradığını.
  • Bulunduğum ilçe Mhp'nin sürekli asfalt çalışması olur tek bir ücret göndermezler. Ankaraya bağlı bir ilçe
  • Ben yerinde olsam bu resmi detaylı açıklayarak bütün kanallara yollarım, ulan vergi neden veriyoruz biz o zamansa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Ben yerinde olsam bu resmi detaylı açıklayarak bütün kanallara yollarım, ulan vergi neden veriyoruz biz o zamansa ?

Hangi kanal yayınlar acaba? Mimlenmek istemiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Aklıma ilk Fatih Portakal geldi, hem fox habere mail atip hemde twitterden bildirimde bulunursanız sonuç elde edersiniz muhtemelen. Olmadı telefonla arayın kanalları durumu anlatın kesin yardımcı olurlar bence, çünkü haber olabilmesi çok yüksek bi konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Otoyol Fiyatlaması
    4 ay önce açıldı
    İstanbul otopark
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malum parti vuhuu
  • Melih ve Melihin komik işleri.

• Adamlar aşmış yakında yağmur vergisi de alırlar malum sel oluyor falan

• asfalta gidip altından mı yapılmış diye bakın.
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çok haklısınız bende çok saçma buluyorum size yine 1 sene sonra gelmiş,bir akrabama 4 sene sonra gelmişti.
  • Tüm mahalleden alsalar bu ücreti tüm iç Anadolu'ya asfalt döşerler be

• Asfalt ücreti ne yahu ne alakası var isterse evin önünde yapsın parasını senden neye göre istiyor? O zaman siz o asfalta park eden araçlardan felan ücret talep edin gişe koyun geçenden para alın nede olsa parasını veriyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde ben konyada veya başka bir yerde asfalt ücreti duymadım belediye kendi bütçesiyle yapmıyormu asfaltı kardeşim
  • Kendiniz de yazmışsınız zaten sincandan etimesguttan alamadıkları parayı bize hediye ediyorlar.

• Oha Asfaltin Parasinidami Biz Verecez
    Yoogh Artik Aaa..

• +1
  • Diyecek bişey bulamadım bu nedir ya devlet bildigin sömürüyo bizi

• Asfalt ücreti mi
    Yasal bir dayanakları var mı böyle bir şey yapmak için. Olayın hukuki yönünü anlamak amaçlı bir avukatla görüşün ona göre dava açabilirsiniz. Ama böyle bir parayı ödemeyin kesinlikle. Böyle saçma şey mi olur yahu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.