Şimdi Ara

İstanbul Otoyol Fiyatlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün aracımla İstanbul Avrupa yakasındaki otoyolu kullandım. Kullanım bilgilerine baktım giriş ve çıkış var 50 tl kesmiş bunda sorun yok. ama 19Tl - 12Tl - 7,5TL gibi giriş ve çıkış saati aynı olan kesintiler var. bunlar için yolda herhangi bir uyarı, ekran v.b. yok. bankadan öğreniyorum kestiğini. Bunları neye istinaden kesiyorlar bilgisi olan var mı? bu şekilde bir geçişin ekran görüntüsünü ekliyorum, bunun gibi 4-5 tane daha var. aynı kapıdan aynı anda girip çıkmışım gibi

İstanbul Otoyol Fiyatlaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 6 Eylül 2024; 10:52:5 >

• Bazen gerçekten süre yarı yarıya fark ediyor paralı otoyol ve ücretsiz yollar arasında. Paralı otoyoldan ettiğim yakıt tasarrufunu yol geçiş ücretine veriyorum gibi geliyor bazende ama ücretsiz yollarda da aşırı trafik ve tali yollardan çok katılım oluyor. Dur-kalk yapa yapa yakıtı içiyor araba. Mecburen paralı otoyolları kullanıyorum. Kaza ihtimali de azalıyor paralı yollarda. Nerden ne gelecek diye genellikle düşünmüyorsun paralı otoyollarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yola para veriyoruz tamam da bu nedir, kapıdan aynı anda giriş çıkış yazıp para almış.
    Bu artık zam yapmadık demek için mi icat edilmiş anlamadım, yandan ufak ufak alıyorlar parayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Giriş 0₺

çıkış 19₺

yol kullanım ücreti 19₺

ilerde toplam ücreti ikiye bölerlerse yarısını girişe yarısını da çıkışa yazmak için yapmış olabilirler.

Hala ihlalli geçişler hgs uygulamasında gözükmüyor. Günü geçince 4 katı ceza + icra vs saçmalıyorlar. HGS’de yazması lazım tamamının ihlalli geçişlerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş gişeniz - .çıkış gişenize KMO sayfasından ücreti sorgulayıp sizden tahsil edilen tutarı karşılaştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de oldu aynı olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.