Şimdi Ara

Ankara Büyükşehir’den metaverse ve sanal gerçeklik eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Büyükşehir’den metaverse ve sanal gerçeklik eğitimi

İnternet dünyasında web3, metaverse, sanal gerçeklik ve NFT gibi konseptlerin giderek popüler olması eğitim tarafını da hareketlendirdi. Bu konularda eğitim arayışı içerisinde olanlara kurumlarımız destek olmaya çalışıyor.

Ankara’da metaverse eğitimi

Geçtiğimiz haftalarda NFT eğitiminin bir üniversitemizde müfredat içerisine alınmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de yeni dönemde farklı konularda eğitimler verecek. Ankara’nın metaverse dünyasına aktarılması projesinin ardından gelen eğitimler dikkat çekici.

Ayrıca Bkz.1 milyon dolarlık NFT yanlışlıkla neredeyse bedavaya satıldı

Belediye Akademi kapsamında düzenlenecek olan 22 farklı eğitim arasında metaverse, sanal gerçeklik oyunları, nöral ağlar, python, robotik kodlama, karakter animasyonu gibi branşlar yer alıyor.

Popülerliği hızla artan bu konularda en azından bir giriş seviyesi tecrübe arayan gençlerimiz için önemli bir avantaj diyebiliriz. 3 Nisan tarihine kadar devam edecek başvurularda sadece bir kursa kayıt olunabiliyor. Kurs kontenjanı ise 25 kişi olacak.

• Vizyon meselesi işte ah partili gökçek olsa dinozor maketlerine milyon dolarları gömerdi, Mansur bey ise halka hizmet ediyor tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Mart 2022; 18:45:7 >
  • Güzel haberler. Ah keşke Ekrem Başkan'da, Veli Ağbaba'nın iftirasına ortak olup DENEYAP'ların kapanmasına sebep olmasaydı...

• Ne hizmeti kardeşim. Belediye bu tarz işlere para harcayacağına benim sokağımdaki asfalttaki delikleri onarsın. Belediyenin sorumluluğu olan işleri yapsın. Alakasız konularda eğitim vermek için benim vergilerimi görevi dışında harcamasın.

• Güzel hizmet bide başvuru linki vereydiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.