Şimdi Ara

Ankara'da 100Mbit Internet, IPTV ve Telefon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar bizim köyde herhangi bi tarlada yaninizda laptop varsa wireless'li internete belesdennnnn girebiliyosunuz,Kayseride bi köye burasi hemde sorunsuz hizli sekilde...
    Belediye minarelere istasyon kurdurmus net dagitiyo belesten...
    Siz kablodan bahsediyosunuz telden bahsediyonuz :) ve seviniyorsunuz
    bu telekom adama essegini kaybettirip yeniden buldurup sevindirir...
  • Oooh ben batıkentte oturuyorum valla bi gelsin direk 5mb e başvururm valla
  • Hayırlı olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: emere

bursaya ne zmn geliyor ya

Bende Bekliyorum ne zaman gelecek diye.
  • Arkadaşlar bence Eryamanda ilk etapta KC göksu evlerine ve karşısında maybak evlerine gelmesi çok olası, ne de olsa tek binada 72 daire ve kc göksuda 20 küsür blok var ve en kalburüstü semt. benimki sadece bir TAHMİN, bilgiye dayanmıyor. sonra hesap sormayasınız
  • allahım bugünleridemi görecektik sonunda telekomdan kurtulacaz... 100 m bit nedemek... offff.. gerçi ben yozgatta oturuyorum ama ankaraya geldiği zaman buraya gelmeside çok sürmez
  • AANKARAlı arkadaşların dikkatine... Dün eskişeih yolundan geçerken gördüm adamlar fiber kablo ekliyorlardı böyle turuncu bi kablo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hub_

AANKARAlı arkadaşların dikkatine... Dün eskişeih yolundan geçerken gördüm adamlar fiber kablo ekliyorlardı böyle turuncu bi kablo

Fiber kablo mu Turuncu kablomu off cok mutlu oldum şimdi ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: narayan

Arkadaşlar bence Eryamanda ilk etapta KC göksu evlerine ve karşısında maybak evlerine gelmesi çok olası, ne de olsa tek binada 72 daire ve kc göksuda 20 küsür blok var ve en kalburüstü semt. benimki sadece bir TAHMİN, bilgiye dayanmıyor. sonra hesap sormayasınız

walla eryaman evlerinede gelmesi de olası (dolpin civarı)....

• tabii o da bir seçenek ama orada kablonet te olduğu için kc taraflarını tercih ederler gibime geliyor.
  • Vay be ciden 1 en geç 2 sene içersinde büyük şehirlerin hepsinde Avrupa hatta Capon standartlarında net olacak bu gidişle... Tellcom harbi bu hızla giderse görürsünüz Telekom'un da bi yerleri tutuşur Telekom'da adam gibi hizmet vermeye başlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: MP4

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Ah bide Konya'ya gelse

Gelse de büyük sitelere gelir muhtemelen. Ben beşyolda oturuyorum. Her taraf apartman. Ama öyle lüks konutlar değil.

Gelse var yaaaa

lost'u 720p indirirsin mesela

Hiç affetmem.

1080P DEN AŞŞAGI İNDİRMEM KUSURA BAKMAYIN. TORRENETE 1080P YAZIN ÇIKIYOR OFOFOFOF TORRENETİ AGLATIRIM BE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 9 Şubat 2008; 12:28:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.