Şimdi Ara

Ankara'da 100Mbit Internet, IPTV ve Telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eryaman ve Batıkent konusuda daha detaylı bilgi verebilirsek sevinirim.

Hangi bölgeler ya da sitelere hizmet sunulacak?
  • keçiörenden bi haber varmı..
  • Katılıyorum. Tam olarak hangi site ve kaçıncı etap. Bilgi verilirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

internete 100 lira vermem.isterse 500 mbit olsun.ideali bana göre 10 lira 1 mbit. bu olur mu olmaz mı bilmem.ama fazlası haram.1 mbit sınırsız kullanmama rağmen indirecek bieşy bulamıyorum artık.

haklısın kardeş.
  • Eee, o zaman yalnızca sizin site bile tek başına Tr nin yurtdışı çıkışını çökertebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 2 Şubat 2008; 11:11:38 >
  • İstanbul/Ümraniye'ye Tellcom yetkililerinifiber döşemeye davet ediyorum.
  • ben bu konuyu daha önce gündeme getirmiştimde ipleyen olmamıştı... şimdi ne bu ilgi anlamadım!!!

bizim mahalleye de VDSL istasyonu kurdular ama fısss.. hiç bir sonuç yok..
  • demk ki hemen ümitlenmemek gerekiyormuş.
    Neyse yinede hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Ah bide Konya'ya gelse

Gelse de büyük sitelere gelir muhtemelen. Ben beşyolda oturuyorum. Her taraf apartman. Ama öyle lüks konutlar değil.

Gelse var yaaaa
  • Hayırlı olsun. Artık speedtest.net 'den testlerini eklersin buraya .

Bu arada İzmir'de altyapı çalışmaları yapılıyor mu? Bilgisi olan var mı?

Zaten gelirse pilot bölge olarak Soyak Mavişehir , Mavişehir ve bir de Narlıderedeki o dikey ormanlı yer seçilir diye düşünüyorum.
  • adresi nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Ah bide Konya'ya gelse

Gelse de büyük sitelere gelir muhtemelen. Ben beşyolda oturuyorum. Her taraf apartman. Ama öyle lüks konutlar değil.

Gelse var yaaaa

lost'u 720p indirirsin mesela

• http://www.tellcom.com.tr/IndividualServices.asp?ViewType=QuikNET

buradan taleplerinizi belirtebilirsiniz

bakalım kaç kişiye verebilecek bu hizmeti?
  • 3G yi alamayan Turkcell acısını TT den çıkaracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 2 Şubat 2008; 16:47:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gordon01

3G yi alamayan Turkcell acısını TT den çıkaracak

evet
  • Geç cevap verdiğim için üzgünüm...

442-3344 numaralı telefonu arayarak konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Ankara Dijital denen yerin telefonu burası.

Bana söylenene göre, şu anda aktif hizmet sadece İstanbul ve İzmir'de varmış. Hangi sitelerde bilmiyorum. Ankara için de bir sürü yerde çalışmalar sürüyor. Bilkent, Çayyolu tarafında bir dolu yer. Eryaman ve Batıkent ise hizmete ilk başlanacak yer olacakmış. Test çalışmaları için falan özellikle. İlk önce Eryaman, 1 ay sonra da Batıkent'de başlayacakmış hizmet. Eryaman tarafından Batıkent tarafına doğru geliyormuş zaten kazı çalışmaları.

Benim Batıkent'deki evimin olduğu sitede çalışmalar başlanmış. Her apartmana bir kutu konuluyor kocaman. Daha sonra da bağlantıları yapılacak. 2-3 aya kadar da tamamlanacak sanırım. Bizim sitenin bu konuda herhangi bir başvurusu olmamış. Yöneticiyle görüştüm. Tellcom'dan yetkililer gelip anlaşmak istemişler. Her siteyle ayrı bir anlaşma yapılıyormuş sanırım. Bizim site biraz büyük olduğundan, ilk aşamada 6 ay bedava internet ve sabit 30 lira ücretli ve 6 ay boyunca sınırsız kullanılacak telefon hizmeti verilecekmiş. İlerleyen zamanlarda da IPTV devreye sokulacakmış.

İlk aşamada duyduklarım oldukça heyecan vericiydi. İstanbul'dan biliyorum Quiknet bağlantısını. Gidişle geliş aynı hızda ve kayıpsız yapılıyor. Ayrıca kablosuz da. 100Mbit gidiş geliş internet hızıyla harikalar yaratılır bence. Gerçi ihtiyacım olmayacak ama şu anda zaten 84 lira veriyorum. Birkaç ay o hızın keyfini çıkartmak isterim doğrusu. Daha sonra da 49 lira olan 5Mbit bağlantıyı alacağım. Zaten söylediklerine göre en çok satan paket de 5Mbit olan paketmiş. 1Mbit ADSL ile aynı fiyat. Hem kotasız hem de kayıpsız bir bağlantı. Ayrıca modemleri de bedava dağıtacaklarmış.

Tellcom'un sitesinde ön talep formu var. Bulunduğunuz sitede böyle bir çalışma yapılmıyorsa eğer, yönetimle falan görüşerek, talebinizi şirkete iletebilirsiniz. Büyük ihtimalle ilgileneceklerdir. Bence bu fırsatı kaçırmayın. En geç 2008 sonuna kadar IPTV'de hizmete girdiğinde, bence kimse Telekom'un yüzüne bakmayacaktır.

• Hayırlısı olsun İzmir'de yayılmaya başlasın ilk işim telekomdan aldığım adsl hizmetini iptal ettirip tellcom'un hizmetine geçmek olacak
  • Sanırım biz de site yönetimiyle konuşup başvursak iyi olacak. 4000 daireye yakın olması lazım bizim sitenin. Umarım bizimle de ilgilenirler
  • 4000 daire varsa şu ana kadar beklemeleri hata Belki de gelmişlerdir bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MP4

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Ah bide Konya'ya gelse

Gelse var yaaaa

lost'u 720p indirirsin mesela

Hiç affetmem.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.