Şimdi Ara

Ankara'da 100Mbit Internet, IPTV ve Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağaoğlu Myworld sitesinde Tellcom tarafından kurulan sistemin aynısını bizim siteye de kurmaya başladılar bugün. 19 apartmana sistemi kurmak ne kadar zaman alacak bilmiyorum ama Eryaman ve Batıkent pilot bölge seçilmiş. İlk Eryaman'da daha sonra da Batıkent'de hizmete giriyormuş. Şu anda Türkiye'nin büyük illerinde altyapı çalışmaları hızla sürüyor. Ankara'nın başka semtlerinde de çalışmalar sürüyor ama önce Eryaman ve Batıkent'de hizmete girecek.

Hizmetlerden en önemlisi 100Mbit/100Mbit internet sanırım. 100 lira gibi bir fiyattan sunulacak. 49 liraya da 5Mbit/5Mbit internet hizmetleri var. Bundan başka paketler de var ama sanırım en çok satılacak olan 5Mbit olacak. Bizim site için yapılan anlaşmada 6 ay ücretsiz internet olacakmış. Ayrıca bu 6 ay boyunca 30 lira sabit ücretli telefon da pakete eklenebilecekmiş. 6 ay sonunda isteyen abone olacak ve dilediği paketi seçebilecekmiş.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra da IPTV hizmeti devreye girecekmiş. Aldığım bilgiye göre, Eryaman'a Nisan ayında internet hizmeti gelecek. Batıkent'e de en geç Mayıs ayında gelmesi planlanıyor. Tabi bunlar belirli yerlerde olacak. Tüm Eryaman'ı ve Batıkent'i kapsamıyor.

Sonunda şu ADSL'den kurtuluyorum. Gerçi 5 senedir başımı hiç ağrıtmadı ama yine de 3 haneli (Mbit) hızları görmek eğlenceli olacak

• Ne mutlu sana
  • hayırlı uğurlu olsun
  • Şimdi bu tellcom turkcell şirketi değil mi? Adamlar sessiz sedasız iş yapıyor, telekom bangır bangır reklam yapıyor vdsl diye daha 30 mbit bile yok ortada. İşte iki firma arasındaki kalite farkı.
  • evt tellcom 'da çalışan 2 arkadaşım var, sessiz sedasız fiber döşüyor tellcom... birden vercek bağlantıyı ve en sonunda 2009 'da bütün istanbulda olcak.
  • ankaranın dikmeni burayada varmı acep
  • Tellcom yavaş döşer diyordum altyapıyı ama son süratle ilerliyor hakkaten helal olsun sonunda telekomun karşısına gerçek bir rakip çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
  • izmire de gelse keşke bunlar :)
  • şansa bak be, oturduğum evin karşısı eryaman. bi kablo uzatın hele
  • @Zeus eryamanın hangi mahallesinde oturuyorsun birde bu bağlantı için site olarak siz mi başvurdunuz, yoksa onlar mı sizi seçti.
  • valla arkadaşlar ben son zamanlarda ankarada fiber optik kablo aracı çok görmeye başladım son model mercedes splinter marka arabalarla bi çalışma içerisinde birileri artık kimse bunlar
  • Ah bide Konya'ya gelse
  • Güzel işte umarım sorun yaşamazsınız.Şimdiden sikayetvar.com'da şikayetler birikmeye başlamış
  • internete 100 lira vermem.isterse 500 mbit olsun.ideali bana göre 10 lira 1 mbit. bu olur mu olmaz mı bilmem.ama fazlası haram.1 mbit sınırsız kullanmama rağmen indirecek bieşy bulamıyorum artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Ağaoğlu Myworld sitesinde Tellcom tarafından kurulan sistemin aynısını bizim siteye de kurmaya başladılar bugün. 19 apartmana sistemi kurmak ne kadar zaman alacak bilmiyorum ama Eryaman ve Batıkent pilot bölge seçilmiş. İlk Eryaman'da daha sonra da Batıkent'de hizmete giriyormuş. Şu anda Türkiye'nin büyük illerinde altyapı çalışmaları hızla sürüyor. Ankara'nın başka semtlerinde de çalışmalar sürüyor ama önce Eryaman ve Batıkent'de hizmete girecek.

Hizmetlerden en önemlisi 100Mbit/100Mbit internet sanırım. 100 lira gibi bir fiyattan sunulacak. 49 liraya da 5Mbit/5Mbit internet hizmetleri var. Bundan başka paketler de var ama sanırım en çok satılacak olan 5Mbit olacak. Bizim site için yapılan anlaşmada 6 ay ücretsiz internet olacakmış. Ayrıca bu 6 ay boyunca 30 lira sabit ücretli telefon da pakete eklenebilecekmiş. 6 ay sonunda isteyen abone olacak ve dilediği paketi seçebilecekmiş.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra da IPTV hizmeti devreye girecekmiş. Aldığım bilgiye göre, Eryaman'a Nisan ayında internet hizmeti gelecek. Batıkent'e de en geç Mayıs ayında gelmesi planlanıyor. Tabi bunlar belirli yerlerde olacak. Tüm Eryaman'ı ve Batıkent'i kapsamıyor.

Sonunda şu ADSL'den kurtuluyorum. Gerçi 5 senedir başımı hiç ağrıtmadı ama yine de 3 haneli (Mbit) hızları görmek eğlenceli olacak

ne diyorsuuun....

demek telekomcuların döşediği kablolar onun içindi....

• Telekom 30 mbit verecek daha. Tellcom 100 mbit veriyor bireysel hizmet olarak. Çok karlı bir yatırım olacak ilerisi için Tellcom açısından. Bir an önce gelse bize de
  • Hayırlı olsun darısı bizlerinde başına inş
  • Türk telekomun niye 2 yıllık sözleşme yaptığı belli oldu,biter bitmez kapatacan anasını satim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sumak

izmire de gelse keşke bunlar :)

Mavişehir de yapıyorlar sanırım bir şeyler.. sitesinde hizmet verilen yerler arasında yazılı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.