Şimdi Ara

Ankara'da 8 mb'e kadar limtsiz Smile kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hali hazırda 1 mb 4 gb limitli smile kullanıyorum. Geçen çarşamba hem kopma problemi için servis talebinde bulunmak hem de 8 mb'e kadar limitsiz tarifeye geçmek için müş.hiz. aradım. Cumartesi günü servis geldi üstünkörü kontrolleri yaptı ve kopma sorunu için "birileri santralle oynamış olabilir, bir baktıralım" diyerek servis formu yazdı.

Ben onlara 8 mb'e kadar limitsiz tarifeye geçeceğimi ve hattımın bunun için uygunluğunu kontrol etmelerini söyledim. Ve aldığım cevap aynen şöyle idi :

- Ankara'da smile 8 mb altyapısı kaldırmıyor. Geçtikten 2 gün sonra geri değiştirmek zorunda kalırsınız. Herkes böyle yaptı.

dedi. Ben de hazır tarife değişikliğim yapılmadığı için hemen arayıp talebimi iptal ettirdim.

Benim Yenimahalle santraline uzaklığım yaklaşık 300m ve buna rağmen problemle karşılaşma ihtimalim olduğunu servisten öğrendim.

Şimdi merak ettiğim Ankara'da olupta Smile 8mb'e kadar limitsiz tarifesini kullanan var mı? Problem yaşıyorlar mı?

Herkese şimdiden teşekkürler.

• Elvankent'te oturuyorum. Yaklaşık 40 gündür sorunsuz bir şekilde 7mbit alabiliyorum. Santrale uzaklığımı bilmiyorum ama Elvankent Gimsa'nın yanındaki Telekom binası santral ise ona 600m kadar uzağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatekbas

Selam arkadaşlar,

Hali hazırda 1 mb 4 gb limitli smile kullanıyorum. Geçen çarşamba hem kopma problemi için servis talebinde bulunmak hem de 8 mb'e kadar limitsiz tarifeye geçmek için müş.hiz. aradım. Cumartesi günü servis geldi üstünkörü kontrolleri yaptı ve kopma sorunu için "birileri santralle oynamış olabilir, bir baktıralım" diyerek servis formu yazdı.

Ben onlara 8 mb'e kadar limitsiz tarifeye geçeceğimi ve hattımın bunun için uygunluğunu kontrol etmelerini söyledim. Ve aldığım cevap aynen şöyle idi :

- Ankara'da smile 8 mb altyapısı kaldırmıyor. Geçtikten 2 gün sonra geri değiştirmek zorunda kalırsınız. Herkes böyle yaptı.

dedi. Ben de hazır tarife değişikliğim yapılmadığı için hemen arayıp talebimi iptal ettirdim.

Benim Yenimahalle santraline uzaklığım yaklaşık 300m ve buna rağmen problemle karşılaşma ihtimalim olduğunu servisten öğrendim.

Şimdi merak ettiğim Ankara'da olupta Smile 8mb'e kadar limitsiz tarifesini kullanan var mı? Problem yaşıyorlar mı?

Sen yinede 8mb için başvuru yap.8 olmazsa en kötü ihtimal 4mb alabilirsin 1mb ten her türlü daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

quote:

Selam arkadaşlar,

Sen yinede 8mb için başvuru yap.8 olmazsa en kötü ihtimal 4mb alabilirsin 1mb ten her türlü daha iyidir.

Cevaplar için teşekkürler,

Benim sorunum hızdan ziyade hatta kopma olmasını istemiyorum. Çünkü dreambox kullanıyorum.

8 mb'e kadar olan tarife de hattan kopmalar nasıl. çok sık kopuyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

quote:

Selam arkadaşlar,

Cevaplar için teşekkürler,

Benim sorunum hızdan ziyade hatta kopma olmasını istemiyorum. Çünkü dreambox kullanıyorum.

8 mb'e kadar olan tarife de hattan kopmalar nasıl. çok sık kopuyor mu?

Bir süre 8MB kullandim ve hiçbir kopma yaşamadim.. Belki oturdugum noktadan olabilir ama cogunlukla 8MB bağlantilarda kopma yaşanmiyor..
    (İst/Beşiktaş)

• yaklaşık 15 güngür kullanıyorum bir problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kataliz

yaklaşık 15 güngür kullanıyorum bir problem yok

Ankara'nın hangi semtinde oturuyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maltepe,
    eski ttnet yeni ttnet assist galiba 100-150 metre ötesi
  • hız düşürme oldumu peki 15 GB dan sonra ?
  • daha geçmedim 15 GB'yi,
    ay sonuna doğru bir gün indirebildiğim kadar indireceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kataliz

Maltepe,
    eski ttnet yeni ttnet assist galiba 100-150 metre ötesi

Pardon, anlayamadım
  • Ben dikmen caddesindeyim , 8mb 15 gb kullanıyorum, speedtest.net ölçümlerine göre hızım 6mb civarı, kopma olmuyor, hız düşürmede olmadı şimdiye kadar
  • Bende de aynı sorunu söyLediLer.Hattım 4Mbit destekLiyormuş ama iLk 8mbit bağLadıkLarında 888Kb iLe downLoad yapıyordum.Kadına durumu izah ediyorum o haLa 4mbit destekLio diyor anLamadım gitti.
  • quote:

Ankara'nın hangi semtinde oturuyorsunuz?

maltepe
  • ben de cinnahdayım jdownloader ile ortalama 850 kb ile download yapabiliyorum. Hız düşmesi ve kopma sorunu bu güne kadar bende olmadı. Toplamda da 1 yılı aşkındır smile kullanıyorum belki şansıma ama süpeeerrrr
  • 6 aydır 8 mb neti santral kaldırmıyormus dediler 4 mb düsürdüler normalde 10 mb kadar hattım kaldırıyor iste nediyeceksin bunlara istedikleri gibi oynuyorlar bizde bu tekel varken bizler herseye evet diye diye bıktık
    hızım hic düsmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 29 Mayıs 2010; 3:48:25 >
  • Arkadaşlar İstanbul/Ümraniye civarlarında oturup hız düşümü yaşayanlar varmı?
  • Smile iyice bıktırdı artık. Geçenlerde 3 ay önce bıraktığım arıza talebi için aradılar ve sorunun binadaki kablolarda olduğunu söylediler. Oturdukları yerden bu tespiti yapan Smile teknik ekibini tebrik ediyorum.

Çözüm için önerileri de şu: Size yakın bie elektrik tesisatçısını çağırın ve problemli kabloları değiştirin dediler.

Ben de cevap olarak kabloları değil önümüzdeki ay Smile'i değiştireceğimi söyledim.
  • batıkentte oturupta 8mbit kullanan varmı yada ne kadar mbit kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.