Şimdi Ara

Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter7415

Toptan akk kalktı sanırsam çok iyi oldu çokta güzel oldu.

Acaba herkestemi kalktı hocam bende hala 1 mbit.Eğer herkeste kalkıp bende böyle bişey bedeviliktede son noktayım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

2-3 seendir uydunete geçtim bu bağlantı kopmalarından kurtuldum hala ttnet kullananları anlamıyorum hem ev telefonu diye bir şey mi kaldı

arkdaşımeğer kablo tv evine yada binana geliyorsa alırsın ki oda her yerde yok hatta aynı semte birsokakta var diğerinde yok türkiyenin yüzde 90nı ttnet altyapısı ile bağlanıyor bizde meraklı değiliz ttnete ama mecbur olunca ne yapcaksın bizim ayağımıza elli tane servis sağlayıcı geldide bizmi ttneti seçtik sanki.

sanki varda biz kullanmadık

• Gelmeye başladıysa, bu da iyi haber.
  • Yalnız Speedtestte bulundugum şehiri göstermiyor başka şehir gösteriyor mesela antalya izmir falan :)
  • İnternet geldi, baya hoş geldi:)
     Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

quote:

Acaba herkestemi kalktı hocam bende hala 1 mbit.Eğer herkeste kalkıp bende böyle bişey bedeviliktede son noktayım heralde

Benim uzun zamandır hızım düşüktü geri gelmiş. Kademeli olarak hızlar yükseltilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Bu kadar arsız bir şirket olmaz ya,hem suçlu hem güçlü
    (fotoğraf 25 kb korkmayın)
     Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. )

Birazdan da kuzenim yazdı diye yeni twit atarlar

fake arkadaşım o fake twitter da herkes bu adamın yazdıklarını yazıyor adam alay ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Kayseri..

smile...

3 yıldır ilk kez böyle birşey oldu....2,4 mbps ile indirirken 100kb a düştü ohaa

benide öptüler hemde kökden modemde 500/1024 yazıyor

• Buraya da geldi
  • yanlız ankarada gelmediği gibi daha önce adsl var ama ppp yoktu şimdi hiçbiri yok ttnet ALLAh seni nasıl biliyosa öyle yapsın.
  • facebooka girebilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

2-3 seendir uydunete geçtim bu bağlantı kopmalarından kurtuldum hala ttnet kullananları anlamıyorum hem ev telefonu diye bir şey mi kaldı

Yok arkadaşım yok keyfe mi kullanıyoruz ttnet istanbulun ortasındayız ama ne fiber ne uydunet nede başka bir yol var internet için...
  • BEYLER ASILIN NETE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Sözde kesintisiz internet 5 saattir internetim yok 4440375 numarası çalışmıyor... Böyle nalet bir firma varmı... Haram olsun aldıkları paralar...

Bu bedduyı okuyan 39.367.984'ncü kişisiniz tebrikler...
  • bune rezillikdir internet gitti adanada oturuyorum bu arada izmirdeki arkadaşı aradım ondada gitmiş neyseki hız 12mbit cekiyor
  • evet ankarada kesinti oldu geldiğinde internet 8mb oldu keşke hep öyle kalsa :D
  • TTnet suan turkcell superonline yardımı ile tweeterda can çekişiyor bakalım sorunu vınn modemlemi çözecekelr yoksa modeme res mi atacaklar
  • ilk kez boyle genel bir kapanma gerceklesti sebebi bir yazilim guncellemesi olabilir pek hayri alamet degil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

quote:

Benim uzun zamandır hızım düşüktü geri gelmiş. Kademeli olarak hızlar yükseltilebilir.

Benim şimdi düzeldi akk kalkmış.
    Not : Akk devam ediyorsa modeme bi reset çekerseniz bende düzeldi şuan 7 mbit İnş. böyle kalırda AKK nın ne kadar aptalca birşey olduğunu anlamışlardır 15 gündür nefret ettim netten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaffoo -- 28 Nisan 2012; 0:11:38 >

• Bende net geldiğinde ilk 1 mbps idi , 4 dk sonra tekrar test yaptım 8 mbps
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.