Şimdi Ara

Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun gitmesi değil gidebilir lakin mus .hizmetleri telin neden kapalı arkadaş nasıl bir firmalar bu
  • şimdi geldi bende de, AKK sebebiyle kısıtlanan internetim uçuyor.

HaberTurk 'te manset haber olmuş sorun :http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/737813-net-kaos
  • Asılınnnnn hizlar full
  • hem dünyanın en pahalı netini kullan, hem akk ye maruz kal...böyle işin taaa.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

quote:

Toptan akk kalktı sanırsam çok iyi oldu çokta güzel oldu.

Acaba herkestemi kalktı hocam bende hala 1 mbit.Eğer herkeste kalkıp bende böyle bişey bedeviliktede son noktayım heralde

Benim uzun zamandır hızım düşüktü geri gelmiş. Kademeli olarak hızlar yükseltilebilir.

Benim şimdi düzeldi akk kalkmış.
    Not : Akk devam ediyorsa modeme bi reset çekerseniz bende düzeldi şuan 7 mbit

İnş. şu akk olayından vazgeçerler. Milletin hızı geri verelim derken tüm Türkiye'de neti mahvettiler.

• TTnet altyapısını kullanan diğer İSS lere niye bir şey olmadı acep?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Sözde kesintisiz internet 5 saattir internetim yok 4440375 numarası çalışmıyor... Böyle nalet bir firma varmı... Haram olsun aldıkları paralar...

Bu bedduyı okuyan 39.367.984'ncü kişisiniz tebrikler...

Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. )

35Milyon abone var 39.367.984.olmak imkansız

• Hala Yalovada gelen giden yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Sözde kesintisiz internet 5 saattir internetim yok 4440375 numarası çalışmıyor... Böyle nalet bir firma varmı... Haram olsun aldıkları paralar...

Bu bedduyı okuyan 39.367.984'ncü kişisiniz tebrikler...

Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. )

35Milyon abone var 39.367.984.olmak imkansız

Kafadan salladım işte a'sına b'sine bakmayalım:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba herkestemi kalktı hocam bende hala 1 mbit.Eğer herkeste kalkıp bende böyle bişey bedeviliktede son noktayım heralde

Benim uzun zamandır hızım düşüktü geri gelmiş. Kademeli olarak hızlar yükseltilebilir.

İnş. şu akk olayından vazgeçerler. Milletin hızı geri verelim derken tüm Türkiye'de neti mahvettiler.

Aynen öyle ne kadar amatör bir firma olduklarını gösteriyorlar her fırsatta şu birkaç saat içersinde bütün gazetelere konu oldular.hayır yetmiyorsa kapasiten akk uygulamaya veya kaldırmaya bırak kardeşim milleti bu kadar işin gücün arasında birde bununla uğraştırıyosunki öyle böyle 70 tl yi ödüyoruz zaten aylık bırak bari kullanımımıza karışma

• geri geldi 1 mbit olarak simdi farettim idm den akk kalkmis sanirim sistem tasimiyor

il diyarbakir
  • Bursa yarım saat oldu hemen hemen geleli.
  • İzmir de geldi su akk olayida kalmis bende. Hız 10 mbps nin üstünde bakalım nekadar devam edicek.
  • istanbul/beylikdüzü şimdi geldi.akk kalkmış 16mbit alıyorum anında downloadı fulledim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle ne kadar amatör bir firma olduklarını gösteriyorlar her fırsatta şu birkaç saat içersinde bütün gazetelere konu oldular.hayır yetmiyorsa kapasiten akk uygulamaya veya kaldırmaya bırak kardeşim milleti bu kadar işin gücün arasında birde bununla uğraştırıyosunki öyle böyle 70 tl yi ödüyoruz zaten aylık bırak bari kullanımımıza karışma

Daha fazla para kazanalım derken bu saçmalığa neden oldular. Umarım bu onlara ders olmuştur. Bu ara bazı gazeteler tarafsız habercilik yapıyoruz diye geçinirler ancak şirketin ismini söylemeye nedense çekiniyorlar. Sanki bütün sağlayıcılarda net gitmiş gibi bir kanaat oluşturmuşlar.

• AKK yok şu an ve son hız iniyor herşey.

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/737813-net-kaos
  • Gene gitti
  • ve geldi : )
  • yine gidip geldi - Bursa
  • Biraz önce tekrar gitti. :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.