Şimdi Ara

Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JouLex

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

quote:

quote:

AKK kalkması imkansız neyin kafasındasınız arkadaşlar ya

şu an kalkmış durumda o kadar kişi yalanmı söylüyoruz ?

Tamam bendede kalktı ama bazı arkadaşlar tamamen kalkmasından bahsediyor.

3 senedir yoktu zaten bu AKK zımbırtısı sadece kağıt üzerinde var deniliyordu gene öyle olsun ne gerek böyle saçmalıklara...

Alt yapısı kaldırmıyormuş Telekom efendilerinin ondan koymuşlar bu zımbırtıyı

• Benim hız hala yükselmedi ve yurtdışı çıkışlarında ciddi sorun var sanırım.Ya da benim bulunduğum bölgede böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anisette -- 28 Nisan 2012; 1:10:40 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3 senedir yoktu zaten bu AKK zımbırtısı sadece kağıt üzerinde var deniliyordu gene öyle olsun ne gerek böyle saçmalıklara...

Kaldırmamakla alakası yok bence başka nedenler var. Yeri gelince işlek caddelere bina boyu kadar reklam asmayı biliyorlar yok avrupayı fiberle donattık gurur kaynağı vs vs

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaldırmamakla alakası yok bence başka nedenler var. Yeri gelince işlek caddelere bina boyu kadar reklam asmayı biliyorlar yok avrupayı fiberle donattık gurur kaynağı vs vs

Yurtdışı çıkışlarını mı ne rahat bırakmak içinmiş bu uygulama öyle okudum. Kaç senedir uygulanmıyordu sanki rahat değildi içine edeyim

Adil kullanım adı üstünde Adil , hız 8 kat düşüyor 50 gb komik bir rakam kotası var. Ulan işten gelen peder bile kotayı aşıyor ben memleketteyken aşmış 50 gb ı. Adam sadece facebook haberler ve youtube girmesini biliyor.

• Hızım geri gelmiş yalnız 1-2mbit kayıpla. Normalde 13mbit falan çıkardı. Ping de yükselmiş. Neyse bu akk zımbırtısı patlak verdiyse ping ve 1-2mbit gözüme gelmez zaten

Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. )
  • bende benim modem uçtu sandım yeniden kurdum bu gün anymouse rad hacke destek amaçlı adliye ve emniyet serverlarına saldırcağını duydum bu adil kullanım kapsamında ya da red hack tutuklamaları kapsamında ttnetede saldırı oluyor olmasın?
  • Şu an var
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

bende benim modem uçtu sandım yeniden kurdum bu gün anymouse rad hacke destek amaçlı adliye ve emniyet serverlarına saldırcağını duydum bu adil kullanım kapsamında ya da red hack tutuklamaları kapsamında ttnetede saldırı oluyor olmasın?

Anymouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

2-3 seendir uydunete geçtim bu bağlantı kopmalarından kurtuldum hala ttnet kullananları anlamıyorum hem ev telefonu diye bir şey mi kaldı

Kardeşim İzmirin en merkez yerlerinden birinde oturuyorum (Hatay - Köstence Köprüsü mevkisi).Düşün bak Türkiyenin 3. büyük ilinde ve merkezi yerleşim yerinde hala uydunet yok.Uydunet sadece İzmir genelinde değil İstanbulda bile doğru düzgün çoğu yerde yok.Bunun farkında olamaman çok üzücü.Ama gerçek bu.

Aynı şekilde Bornova'nın ta orta yerine 10 dk yürüme mesafesinde, işlek bir cadde üzerinde oturuyorum ama gel gör ki ttnetten başka alternatif yok. Uydunet, superonline dışında hepsi var, hepsi de aynı b*kun mavisi.

Saat 22den beri internet yok, aramaya korkuyorum hızımı düşürecekler diye, delirdim resmen. Yok böyle lanet bir sağlayıcı.

Züğürt tesellisi olsun dedim belki sorundan ötürü akn devre dışı kalmıştır diye, o da yok.

nasıl? 153sk ve bütün bölge SUPERONLINE fiber optik döşendi... başvuru yap... anında bağlamaya gelirler... şuan avea 3G kullanıyorum

• kotayı mı sıfırladılar yoksa AKK mı kaldırıldı nerden emin olacaz.
    DL ye abansak gelecek aydan yemeyelim :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1negatheef

kotayı mı sıfırladılar yoksa AKK mı kaldırıldı nerden emin olacaz.
    DL ye abansak gelecek aydan yemeyelim :p

+1
    Bende bunu merak ediyorum, ona göre yüklenicez download'a.
  • ben yuklendim bile ya herro ya merro :) kotayı astınız derserle mayıs ayında hemen iptal edip uydu nete abone olacagım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 28 Nisan 2012; 2:18:25 >
  • an itibariyle 0.60mbite geri döndük skandallar ülkesine hoş geldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1negatheef

an itibariyle 0.60mbite geri döndük skandallar ülkesine hoş geldiniz

aynen...
  • hızım 1 mbiti gecmezken 5 e yükselmiş.sunu sabit tutsalar sorun olmayacakta arkadas 1 mbit ile video bile izlenmiyor.
  •  Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. )

Allah belanı versin ttnet.Benim hızı yükseltmediler bile.Bari 1 saatliğine yükseltseydiniz lan
  • Hizi geri vermisler...oh be neti boyle kullanmayi ozlemisim. İZMİR
  • ankaradayım dün gece internet kesildi ve uzun süre gelmedi
  • evet ankaradada kesilmişti dün gece meğersem tüm türkiyede kesilmiş. okadar bedduayı kaldıramadı sistem
  • dün 9 mbit hızı görünce o kadar sevindim ki, demek ki bir an hep 1 mbit kullanıcam diye kendimi hazırlamışım. hızlı bağlantı hayatmış be arkadaş
    sabah yalan dünyayı çektim 1 mb/s hızla. inanılmaz keyifliydi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.