Şimdi Ara

Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.
  • Bu saldırı biraz işe yarar belki Arkadaşlar Rekabet olmadığı sürece biz bu AKK ye daha çok takılırız. TEKEL den nefret ediyorum bu ülkenin başına gelmiş ne kadar kötü ve haksız bir olay varsa ya vergilerden yada tekel den dolayıdır. Çoğunuz bilirsiniz TEKEL olmak demek fiyatı belirlemek anlamına geliyor Malesef tüm Türkiyenin alt Yapısı TT de olduğu sürece bunu aşamayız, Yok Fiber diyoruz yok 3G diyoruz ama hepsi boş bunlar yine TT netin Alt yapısı olan omurgaya dahildirler. Bu işin tek çözümü Milyar dolarlık bir yatırım yapmayı göze alabilecek Yurtdışına ve Uydu bağlantılarına kendi alt yapısıyla erişebilecek bir yatırımcının gelmesidir. Tabi bu tek başına yeterli olurmu yine olmaz zira Lisans almakta lazım tabiki onuda ulaştırma bakanlığı verir mi oda ayrı bir Muamma.. velhasıl arkadaşlar bu iş zor

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

quote:

Orijinalden alıntı: unwanted_rogue

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Bu kadar arsız bir şirket olmaz ya,hem suçlu hem güçlü
    (fotoğraf 25 kb korkmayın)
     Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. )

Birazdan da kuzenim yazdı diye yeni twit atarlar

yatin uyuyun

Yuh ya arsızlığa bak.

lafın kime ?

Lafım Türk telekom'un sayın yetkililerine, Polat Alemdar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Bu kadar arsız bir şirket olmaz ya,hem suçlu hem güçlü
    (fotoğraf 25 kb korkmayın)
     Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. )

Birazdan da kuzenim yazdı diye yeni twit atarlar

yatin uyuyun

Yuh ya arsızlığa bak.

lafın kime ?

Lafım Türk telekom'un sayın yetkililerine, Polat Alemdar

ne polat alemdarı sade soru sordum bütün üyeler forumda birbirine girmiş laf sokcam komik olcam diye.

• şu an internet var fakat internet sayfaları 3-4 sn de açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu saldırı biraz işe yarar belki Arkadaşlar Rekabet olmadığı sürece biz bu AKK ye daha çok takılırız. TEKEL den nefret ediyorum bu ülkenin başına gelmiş ne kadar kötü ve haksız bir olay varsa ya vergilerden yada tekel den dolayıdır. Çoğunuz bilirsiniz TEKEL olmak demek fiyatı belirlemek anlamına geliyor Malesef tüm Türkiyenin alt Yapısı TT de olduğu sürece bunu aşamayız, Yok Fiber diyoruz yok 3G diyoruz ama hepsi boş bunlar yine TT netin Alt yapısı olan omurgaya dahildirler. Bu işin tek çözümü Milyar dolarlık bir yatırım yapmayı göze alabilecek Yurtdışına ve Uydu bağlantılarına kendi alt yapısıyla erişebilecek bir yatırımcının gelmesidir. Tabi bu tek başına yeterli olurmu yine olmaz zira Lisans almakta lazım tabiki onuda ulaştırma bakanlığı verir mi oda ayrı bir Muamma.. velhasıl arkadaşlar bu iş zor

Milyar dolarlar verip yatırım yapacak adam lisans mı alamayacak ? Hele bi gelsin de öyle bir babayiğit lisansı ben kendi ellerimle veririm.

• Ankara Cebeci internet var ama hız 1mbit E KADAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu saldırı biraz işe yarar belki Arkadaşlar Rekabet olmadığı sürece biz bu AKK ye daha çok takılırız. TEKEL den nefret ediyorum bu ülkenin başına gelmiş ne kadar kötü ve haksız bir olay varsa ya vergilerden yada tekel den dolayıdır. Çoğunuz bilirsiniz TEKEL olmak demek fiyatı belirlemek anlamına geliyor Malesef tüm Türkiyenin alt Yapısı TT de olduğu sürece bunu aşamayız, Yok Fiber diyoruz yok 3G diyoruz ama hepsi boş bunlar yine TT netin Alt yapısı olan omurgaya dahildirler. Bu işin tek çözümü Milyar dolarlık bir yatırım yapmayı göze alabilecek Yurtdışına ve Uydu bağlantılarına kendi alt yapısıyla erişebilecek bir yatırımcının gelmesidir. Tabi bu tek başına yeterli olurmu yine olmaz zira Lisans almakta lazım tabiki onuda ulaştırma bakanlığı verir mi oda ayrı bir Muamma.. velhasıl arkadaşlar bu iş zor

Milyar dolarlar verip yatırım yapacak adam lisans mı alamayacak ? Hele bi gelsin de öyle bir babayiğit lisansı ben kendi ellerimle veririm.

+1

• Internet yine gitti.
  • Türk Telekom'dan resmi açıklama gelmiş beyler:

Dün gece yaşanan internet sorunuyla ilgili Türk Telekom'dan resmi açıklama geldi. İşte firmanın açıklaması.

Dün gece Türkiye çapındaki binlerce internet kullanıcısı, bağlantı sorunları yaşadı. Bu beklenmedik durumla ilgili herkes resmi bir açıklama beklerken, ilk tepkiyi RedHack grubu verdi. RedHack, Türk Telekom'u kendilerinin hack'lediğini iddia etti. Peki, Türk Telekom durumla ilgili neler söylüyor? İşte resmi açıklama:

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom olarak, sahip olduğumuz altyapıyı, güncel teknolojilerle sürekli geliştirmekte, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla altyapımızı en yeni teknolojilerle modernize etmekteyiz.

Türkiye'nin 81 ilindeki müşterilerimizin daha yüksek hızlarda internete erişimini sağlayacak fiber internet için çalışmalarımız, aralıksız şekilde devam etmektedir. Bu çalışmalar kapsamında saatte yaklaşık 9 km fiber döşenmekte, her saat yaklaşık 1500 haneye fiber kapsamı sağlanmaktadır. Türkiye’nin birçok noktasında hem altyapı döşeme hem de yeni ekipman ve cihaz kurulumları yine bu kapsamda gerçekleştirilmektedir.

Dün gece bu çalışmalar kapsamında yapılan teknik ekipman kurulumları sırasında yaşanan teknik aksaklık bazı bölgelerde internet erişiminde sorun yaşanmasına neden olmuştur. Ancak 7 gün 24 saat hizmet veren teknik ekiplerimizin anlık müdahalesi ile sistemsel çözüm sağlanmıştır. Müşterilerimize en yüksek internet hızlarını en geniş kapsamda sunma ve Türkiye’nin her bölgesine fiber erişimi için çalışmalarımız devam edecektir.

Saygılarımızla,
    Türk Telekom

• AKK uygulanmadigi icin ttnet'e tweet ve mail attim. Koyun salagimiyiz biz 8 limitsize 100 kusur tele oducez millet 50 tele ye kullanacak.
  • vodafone cepnet sinirsiz 10kb kesilme yok sorun yok ohh miss!!!!
  • Yok Telekomünikasyonmuş yok Teknik İşletme DaireBaşkanlığıymış... Saldırı nekadar doğru bilmiyorum ama ayyıldız tim gibi gençleri sağda solda kıstırmaya çalışacaklarına yol verip daha profesyonel ve organize bir siber savunma ordusu kursalar olmuyor sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

AKK uygulanmadigi icin ttnet'e tweet ve mail attim. Koyun salagimiyiz biz 8 limitsize 100 kusur tele oducez millet 50 tele ye kullanacak.

Ödeme dostum sen de...

Benim paket 55 lira 12 mbit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben cep telefondan bağlandım hicbir sorun olmadı bu sorun ne zaman aşladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

AKK uygulanmadigi icin ttnet'e tweet ve mail attim. Koyun salagimiyiz biz 8 limitsize 100 kusur tele oducez millet 50 tele ye kullanacak.

Ödeme dostum sen de...

Niye odemiyeyim adamlarin paketleri ortada kendi istegimiz ile satin aliyoruz. Netlimitsizlerdede akk oldugu belirtiliyor ve sizde kendinistediginiz ile aliyorsunuz. Sonra akk uygulaninca sikayet ediyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 28 Nisan 2012; 16:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omerler

ben cep telefondan bağlandım hicbir sorun olmadı bu sorun ne zaman aşladı

sorun ttnet in kablo ağlarından kaynaklı, ttnet dahil mobil, 3g bağlantılar sorunsuz gerçekleşiyor ancak dün yapılan saldırı yüzünden ttnet fişleri çekmiş 2 saatliğine
  • quote:

quote:

quote:

Ödeme dostum sen de...

Niye odemiyeyim adamlarin paketleri ortada kendi istegimiz ile satin aliyoruz. Netlimitsizlerdede akk oldugu belirtiliyor ve sizde kendinistediginiz ile aliyorsunuz. Sonra akk uygulaninca sikayet ediyosunuz.

redhackın radikalle yaptığı röportaja göre yapılan saldırının bir nedenide bu zaten: AKK ve zengine götürülen yüksek hızda kaliteli hizmet durumu olmayana fahiş fiyatta verilen kötü hizmete tepki.. Haklılar da bence diğer ülkelerin hizmetlerini ülkemizde tekelleşen TT'nin hizmetleriyle karşılaştırdğımızda fark ortaya çıkıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKirqe

quote:

quote:

quote:

Ödeme dostum sen de...

redhackın radikalle yaptığı röportaja göre yapılan saldırının bir nedenide bu zaten: AKK ve zengine götürülen yüksek hızda kaliteli hizmet durumu olmayana fahiş fiyatta verilen kötü hizmete tepki.. Haklılar da bence diğer ülkelerin hizmetlerini ülkemizde tekelleşen TT'nin hizmetleriyle karşılaştırdğımızda fark ortaya çıkıyor...

Burasi turkiye. Yurtdisinda hersey guzel. Yurtdisindaki interneti ornek almadan once ele alacagimiz cok daha sey var. Su anda akk kaldirilmasi size guzel bize haksizlik.

• haksızlıktan çok herkes için bir fırsat.. Ozaman sizde 100 tl ödemek yerine akk siz 50 tl öder bizim pakete gelirsiniz 50 tl niz cebinizde kalır ;)

ağlamayan çocuğa meme vermezler, şuan yapılan saldırılar amacına ulaşırsa ve anlaması gerekenler bunu bir terör eylemi değil sosyal blr eylem olduğunun farkına varırsa ozaman ortak birşeyler yapılır ve mantıklı bi ortam oluşur..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.