lan dün gece 22.30 gibi harry potteri izliyodum tivibudan uykumda gelmişti birden yayın gitti. dedim kapatayım da yatayım bari. meğer tüm türkiyede internet gitmiş
quote:
Orijinalden alıntı: anisette
Allah belanı versin ttnet.Benim hızı yükseltmediler bile.Bari 1 saatliğine yükseltseydiniz lan
O Ping nedir ole ya
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
Bu kadar arsız bir şirket olmaz ya,hem suçlu hem güçlü (fotoğraf 25 kb korkmayın)
Birazdan da kuzenim yazdı diye yeni twit atarlar
yatin uyuyun
Benim hız gene yerlerde biraz daha yükselmiş hiç değilse bir kaç gün önceki buda;
ilk işim ttneti bırakıyorum.
Akşam bende gitti, sabah kalktım sadece ttnet ana sayfası açılıyor,
bende ttnet müşteri hizmetlerini aradım "türkiye genelinde sorun devam ediyor, ilerliyen saatlerdetekrar arayın" dedi.
Şu an iş yerine geldim, burada sorun yok
Bennde sorun yok hemde hızım yeniden 8mbit olmuş çorludayım
ankara yenimahalle hala net yok
sorun düzelmiş durumda bağlantı eskisi gibi.Gece redhack dahil olmak üzere 4 ayrı hacker grubu ttnet e sızdıklarından dolayı önlem olarak ttnet te anında tüm türkiyenin internetini kesiyor doğal olarak .Bundan dolayı 3 saat kadar internette sorun yaşadı herkes bende dahil olmak üzere
Bu kadar arsız bir şirket olmaz ya,hem suçlu hem güçlü (fotoğraf 25 kb korkmayın)
Birazdan da kuzenim yazdı diye yeni twit atarlar
yatin uyuyun
Yuh ya arsızlığa bak.
lafın kime ?
ankaradayim. Dun gece battlefield oynuyordum 6800 kusur puan yapmistim. Bir anda serverla baglanti gitti sonra ea baglantisi koptu bi baktim modemde internet isigi yok. Sayisiz kere aradim ttneti ilgilenen yok. Bizim burada tekele baglamasalar isi imkani yok kullanmam ama elimiz mahkum. Bu arada sikayetvar a sikayet kaydi acmayi dusunuyorum. Giden puanlarin manevi karsiliginin odenmesini isteyecegim. Seylik degil mi
Nekadar saf insanlar var fake tweet lereinaniyorlar :))))