Şimdi Ara

Ankara'da bağlanti sorunu. ( Tüm Türkiye'de sorun var. ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu tr genelinde kopmadan önce bir kaç gündür netim çok yavaşlamıştı max hızım 5,5mpbs hız testinde halen öyle gözüküyor ancak gerçekten harbi çok yavaşladı ve halen devam ediyor o değil sürekli akk yi aştığım için hızı şikayet edemiyorumda bir keresinde yine olmuştu efendim siz zaten bu ay 350gb yapmışsınız dedi kapattı anında hızımı 1 mbps düşürmüşlerdi ne olcak bilmiyorum millet perişan oldu resmen paramızla sürünüyoruz

• 3G modemi kardeşime verdim TURKCELL iletişimin hızını kullanıyorum tabi telefonun verdiği maksimum hızla... kesintisiz internet isteyen alternatif intenet sağlayıcyı elinde tutacak...
  • iyi olmuş ttnetin Allah belasını versin. kısa zamanda bütün binaları yerle bir olur inşallah....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: CheKirqe

haksızlıktan çok herkes için bir fırsat.. Ozaman sizde 100 tl ödemek yerine akk siz 50 tl öder bizim pakete gelirsiniz 50 tl niz cebinizde kalır ;)

ağlamayan çocuğa meme vermezler, şuan yapılan saldırılar amacına ulaşırsa ve anlaması gerekenler bunu bir terör eylemi değil sosyal blr eylem olduğunun farkına varırsa ozaman ortak birşeyler yapılır ve mantıklı bi ortam oluşur..

Sözleşmede 50 gb akk mevcut. 50 gb'de bana yetmez. TTNet sonuçta size paket alternatifleri sunuyor. Bütçeniz hangisini karşılıyorsa onu alın. 8 mbit 50 gb akkli paketi alıyorsunuz sonra hız düşünce şikayet.. Adamlar sonradan akk uyguladı sanki. Limit istemiyosanız 8limitsiz bağlatın bakın keyfinize.

@emrygc, bak güzel kardeşim.Tamam insanlar Akkye itiraz ediyor olabilir ama ondan da önemlisi herkes Türkiyede internetin neden bu kadar pahalı olduğunu eleştiriyor.Yani burada suçlanan firma Ttnet.Bilmiyorum yaşın kaç internetin parasını kendin mi veriyorsun ama bizim gibi kalkınmakla uğraşan 3. 4. dünya ülkelerinde bu fiyatlar çok ama çok fazla.İnsanlar da asıl bunun için itiraz ediyorlar.Bilmem kısaca özetleyebildim mi durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

quote:

quote:

haksızlıktan çok herkes için bir fırsat.. Ozaman sizde 100 tl ödemek yerine akk siz 50 tl öder bizim pakete gelirsiniz 50 tl niz cebinizde kalır ;)

ağlamayan çocuğa meme vermezler, şuan yapılan saldırılar amacına ulaşırsa ve anlaması gerekenler bunu bir terör eylemi değil sosyal blr eylem olduğunun farkına varırsa ozaman ortak birşeyler yapılır ve mantıklı bi ortam oluşur..

Sözleşmede 50 gb akk mevcut. 50 gb'de bana yetmez. TTNet sonuçta size paket alternatifleri sunuyor. Bütçeniz hangisini karşılıyorsa onu alın. 8 mbit 50 gb akkli paketi alıyorsunuz sonra hız düşünce şikayet.. Adamlar sonradan akk uyguladı sanki. Limit istemiyosanız 8limitsiz bağlatın bakın keyfinize.

@emrygc, bak güzel kardeşim.Tamam insanlar Akkye itiraz ediyor olabilir ama ondan da önemlisi herkes Türkiyede internetin neden bu kadar pahalı olduğunu eleştiriyor.Yani burada suçlanan firma Ttnet.Bilmiyorum yaşın kaç internetin parasını kendin mi veriyorsun ama bizim gibi kalkınmakla uğraşan 3. 4. dünya ülkelerinde bu fiyatlar çok ama çok fazla.İnsanlar da asıl bunun için itiraz ediyorlar.Bilmem kısaca özetleyebildim mi durumu.

istediğin kadar yaz eleman anlamaz belki TTNET personeli yada yakınıdır ondan böyle TTNET'in avukatlığını yapıyor...

• TTNet'i savunanlar var hala ya ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

quote:

quote:

istediğin kadar yaz eleman anlamaz belki TTNET personeli yada yakınıdır ondan böyle TTNET'in avukatlığını yapıyor...

İnternetimin parasini kendim veriyorum ve 9 yildir ttnet kullaniyorum. 7,8 yildirda 100 tl'den pahali paket kullaniyorum. Bu ulkede hersey pahali internet icin mi sinir stres yapicam arkadasim bise? Ornek verdim mercedes s350 gumruk girisi 177 bin tl satis 470 bin tl. Konus konus nereye kadar bu ulke bu kadar yapaca bisey yok. Ttnet ilede hicbir bagim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 29 Nisan 2012; 19:36:22 >

• 2 gündür suanda dahil giremiyorum... Gaziantep
  • benim bavlanti bi gelio bi gidio lanet olasica firma yuzunden saldiri yiyolar olan kullaniciya oluo faturayi bigun geciktirsek hemen 15 tl hat actirma ucreti alirlar net keserler. Paramizi odedimiz halde giremioz lNet olsun
  • Az önce modemin ışıklarının tamamı yanmasına rağmen 3-4 dk internete giremedim hatta modemin anasayfasını bile açamadım.(yer giresun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Az önce modemin ışıklarının tamamı yanmasına rağmen 3-4 dk internete giremedim hatta modemin anasayfasını bile açamadım.(yer giresun)

iste benim sorunumun aynisi o nete girmedigi sirada modeme rest atinca yarim saat int isigi yanmio yer antalya bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar teklif ettim vodafone cepnetli hattım var aylık sınırsız 8 tl diye takasta kullanalım bi miktara say onuda diye yanaşmadı kimse :) alın bak şimdi ttnette internet yok bizde var :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: b45z89v52

quote:

Az önce modemin ışıklarının tamamı yanmasına rağmen 3-4 dk internete giremedim hatta modemin anasayfasını bile açamadım.(yer giresun)

iste benim sorunumun aynisi o nete girmedigi sirada modeme rest atinca yarim saat int isigi yanmio yer antalya bu arada

Hattiniz suanki hizini cok zor desteklediginden dolayi modemin ip almasi uzun suruyor olabilir. daha dusuk bir hiza dusurulmesini saglarsaniz sorunun duzelecegini tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Augias

quote:

Orijinalden alıntı: b45z89v52

quote:

Hattiniz suanki hizini cok zor desteklediginden dolayi modemin ip almasi uzun suruyor olabilir. daha dusuk bir hiza dusurulmesini saglarsaniz sorunun duzelecegini tahmin ediyorum.

Yorumunuz için teşekkürler fakat onunda alakası yok. Modem arayündeki değerler ile 22 mbps rahat kaldırabilirim.

Artık ttnet'e saldırımı geliyor başka birşey mi var anlamadım ama bağlantım şu anda geldi.

Hemde çok güzel geldi. Hızım 1mbps ye düşürülmüştü akk yüzünden.

Şimdi 941 kb/sn indirme yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebes0606 -- 30 Nisan 2012; 0:52:27 >

• Sorunun duzelmesine sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Sorunun duzelmesine sevindim.

Sağolun. Zehir olan bir günden sonra biraz downloada abanıyım. Download yapmayı özledim 1 gün net olmayınca =)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.