Şimdi Ara

Ankara'da Basketbol Okulu|Lütfen Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Mamak-Nato Yolu'nda oturuyorum,Eylül 1999 doğumluyum.Boyum1.80 kilom 65 kg. 10-14 yaşlarımda basketbol eğitimim vardı fakat 1-2 yıldır elime top değmedi özel sorunlardan dolayı hiçbir şeyle ilgilenemedim.Bu sene önce bir basketbol okuluna daha sonra eğer çabuk gelişirsem 1 yıl içinde seçmelere katılmak istiyorum.Önceden gittiğim kulüp küçük bir kulüptü ve kapandı.Önce basketbol okuluna gidip sonra seçmelerine katılabileceğim bir kulüp arıyorum.Kızılay,Cebeci ve Ulus gibi bana yakın yerlerde eğitim alabileceğim yerler var mı ? Araştırdığım kadarıyla Fenerbahçe Basketbol Okulları var fakat duyduğum kadarıyla tek amaçları para eğitim kalitesi ve altyapı imkanı yok.Eğer 1 yıl tempolu çalışırsam eski performansımı kazanabilirim.Savunma ve pas yeteneğim hala yerinde sayılır.Bana önerebileceğiniz basketbol okulları var mı?

• O yaşta basketbol okulu olmaz ki eğer temelin varsa biraz bireysel antrenman yap eski formuna dön gir bi takıma oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başıma eski formuma dönmem biraz zor gibi onun için bir okul arıyorum en azından birkaç ay basketbol okulunda kendime çeki düzen versem sonrasında tek başıma devam ederim zaten
  • Takım bulabildinmi hocam

• Hayır kardeş
  • dohtorauburn kullanıcısına yanıt
    Boy kilo kaç oldu dostum ?

• Hala aynı kilodan emin değilim ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.