Şimdi Ara

Ankara'da bekçi şiddeti: Çöp dökmeye çıkan genç darbedildi, ailesine gaz sıkıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
16.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
274 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekçileri gram sevmiyorum ama bu hikayede çok gariplikler var.

Tahminim ailecek kabadayılık yapan barzo tipler bekciye ters ters konuştu olmayacak şeyler söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisin yapamadığı hangi işi bekçiler yapabiliyor ki, tamamen siyasal sebeblerle bekçilik icat edildi. Malum şahıs kendine bağlı ordu kurma amacında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Kanun ile gelen kanun ile gider. Meşru değilse şu an arkadaşlar korsan çalışıyorlar sanırım. Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Kanunen meşru, ama halkın gözünde değil.İstenilirse Bakanlar Kurulu ve Cumhurbaşkanı onayı ile bir KHK ile 1 saatte kaldırılir.
    Bekçi konusu halk oylamasina götürülsun, %80 kaldırılsın der, emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 25 Mayıs 2020; 11:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Bekçiler de polisler gibi üni mezunu olanlardan almalı ve bekçi okulu kurulmalı, eğitimlerin daha uzun sürmeli ve kaliteli olmalı
    Ayrıca Güvenlik Görevlilerinde kursları kaldırılmalı, bu bölümün üniversitede kontenjanı artmalı
    Bekçi uygulaması bir an önce kaldırılmalı, yapılacak en doğru şey bu.

• Bu şekil devam etsinler iktidar değişikliğinde hepsi işsizler ordusuna katılır diye düşünüyorum.Abuk sabuk davranışlar sergileyip
    kendilerini sevimsiz hale getiriyorlar.Metro çıkışlarında pusuya yatıp önüne gelenden kimlik isteyip gbt yapmak gibi bir görevleri var sanırım.Ya yanlış yönlendiriliyorlar yada görevlerinin ne olduğunu bilmiyorlar.
  • Acilen bekçi denilen kadrolar kaldırılmalı . Yerlerine eskisi gibi egitimli Türk polislerimiz getirilmeli. Bekçiler en başından beri vatandaşa saldırmalarıyla, aldıgı yetkiyi kötüye kullanmalarıyla nam saldı. Ve bu yüzden toplum üzerinde infila yaratıp kaos çıkmasına neden olacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 25 Mayıs 2020; 14:16:19 >
  • imamlarda çıkarılmalı, hz Muhammed zamaninda imam para almıyordu, camiye gelen herhangi birisi imam oluyor, kılıp çıkıp gidiyorlar işlerine bakiyorlardi. simdi imamlar yiyor içiyor yan gelip yatıyor, namazini da kiliyor oh mis.
    sen yemek yedin diye sana maaş bağlanmasi gibi bir sey

• Davidzwezda kullanıcısına yanıt
    bencede maneviyat isleri parayla olmamali bundan bir kazanc sağlanmamalı

• Burası Türkiye, bu bekçiler de ilkokuldaki görevini ciddiye alan sınıf başkanları gibi

• ferber F kullanıcısına yanıt
    Hala senin yorumu okumadan "ver bekciye yetkiyi gor etkiyi" diyen insanlar var ya.. bu kolluk kuvvetlerine nasil bir guvensizliktir arkadas. elbet arada curuk elmalar cikiyordur ama haberde bahsedildigi kadar curuk bir elmanin barinabilecegini sanmiyorum bizim kolluk kuvvetlerimizde.

Ilk okudugunuzda haberi hic mi dusunmuyorsunuz arkadas boyle bir sey olamaz diye...

Bence bu konu tam bir sazan.avi olmus.

• ee liseyi zor bitirmiş boşta gezen adamı işe alır eline de hemen 4-5 bin gaymeyi verirseniz onlarda böyle şaşırır tabi..bu arada mesleğe yıllarını vermiş bir akademisyenin maaşına da açın bakın bir ara..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Kardeş bizzat yaşadığım şehirden biliyorum adamlar kışın gece nöbetinde araçlarını nöbet yaptıkları sokaklarda park ediyor, geceyi kendi araçlarında fosur fosur yatarak geçiriyor. Bunu arabası olmayan bekçiler sitem ederek anlatıyordu ki zaten çoğuda kış için mont yerine araba aldı

• Akitler isdihtam projesidir bu bekçiler. Yandaşları maaşa bağlamadan başka bişe değildir. Aralarından bazılarında kendini bu bok sanıp vatandaşa efeleniyorlar.
    Bunlar dhaa iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Lise mezunu , şu mezunu bu mezunu değil de , psikolojik testleri düzgün yapılmış , konuşması düzgün ( bazen bana da denir kavga eder gibi konuşuyorsun diye ) biraz daha kolluk kuvveti kültürü öğretilip bekçi yapılmalı. Önüne gelen olmamalıç
    Sinir eşiği düşük olan yapılmamalı evet mental problemi olanlar bu durum bekçi polis ve askeriyede önemli yoksa pata küte istenmeyen sonuçlar çıkabilir.Belli testlerden geçirilmeliler.
  • runeterra kullanıcısına yanıt
    Merak etme evde dursanda hasta olacaksın..planlanmış birşey bu..işin içinde masonik kurgu var...dışarı çıkıp hasta olunacaksa devlete burdan sesleniyorum 1 yıl hiç kimse dışarı çıkmasın bizde işimize bakalım
  • ferber F kullanıcısına yanıt
    Ama embesil at gozlukluler, bunu gormez hocam. Basligi okuyup, klavye kahramanligi yaparlar. Genel olarak boyle malesef.Olay nasil bitti, ne oldu anlamadan iste boyle forumlara aciyorlar konulari ardindan beyin kapasitesi kit olanlar da hemen vurraaa hücum..

• Eskiden özel güvenlik olayı yeni çıktığında o zaman ne kadar kavgacı, serseri, kendini kabadayı sanan tip varsa ilk etapta hepsi özel güvenlik görevlisi olmuştu sonradan firmalar baktılarki böyle olmayacak bu adamlar müşterilere ziyaretçilere kibar davranmıyor tehdit eder gibi konuşup kavga çıkarmaya çalışıyor daha sonra eğitimli eli ayağı düzgün okumuş sosyal kişileri güvenlikçi yaptılar diyeceğim o ki bu ilk bekçilerin durumuda buna benziyor acele ile alınmış kişiler var aralarında zamanla ayrılır onlarda.

• avep56 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bir tanesin sen olay yeri incelemesin sen bu ülkenin gururusun sen bu ülkenin yeni liderisin sen bir klavye delikanlısından fazlasın!

• Bak kardesim, ben oyle cok yorum yapan biri degilim. Mesajimda da ben vekci hakli veya haksiz da demedim. Varsa gorevini kotuye kullanan onlar icin gerekenler zaten yapiliyor. Genelleme yapmak dogru degildir. Etik te degildir. Tqcizci ogretmen oldu diye tum ogretmenler isten mi kovulsun, veya muhendis veya hakim, mimar aklina ne geliyorsa. Sen çekememezlikten ve kin nefret dolu oldugun icin bunu yapiyorsun. Yaptigin dogru degildir. Bu açık ve net.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.