Şimdi Ara

Ankara'da bekçi şiddeti: Çöp dökmeye çıkan genç darbedildi, ailesine gaz sıkıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
16.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
274 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avep56

İlkin hocam. Suanda sosyologum, sosyolog olarak atanmadan once polis olarak gorev yaprim memlekwtin cesitli illerinde. Ben de bir pomem mezunuydum. Burada mesleklerde ki liyakatsizlik ile ilgili yorumlariniza katilirim. Lise mezunu olanlari da liyalat ve sinavla alabilirlerdi. Mulakat gibi secme sistemine bende karsiyim. 80-90 puanlarla zaten atanacagimiz yerlere mulakatla yerleserek lutfetmisler gibi olunmasindan bende rahatsizim. İkincisi Neden bu kadar bekledi derseniz cevabi vereyim. 15 temmuz sonrasi memlekette polis asker kalmadi. Polisin yaptigi uzerine olmayan gorevler, bekciler vasitasi ile yapiliyor, polislerimiz daha aktif gorevlerde degerlendiriliyor. Kismen basari olsada, kismen olunamiyorda derim. Ama ben mesajiniz uzerindem yor yaptim. Ulkede dediginiz gibi malesef liyaket kalmamis, kurumlarin mekanizmalari liyakatsizlikten bozulmus carklar kirilmis. Bu yorumunuza katilirim. Ama oncwki yorumunuz bunu anlatmiyordu. Lise mezunu egitimsiz, kultursuz, bilincsiz anlami cikiyordu ben burada yorum yapma geregi duydum.
    O zaman polis alacak Devlet, bekçi değil.Ulkenin her yeri polis, bekçi iyi bir şey değil.
    Bu konu dogru ya da yalan, önemli değil, önemli olan halkın benimsemedigi bu uygulamanın bir an önce kaldırılması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57AA54F79

Bu mesaj silindi.
    Bekci falan degilim de fevri cikisin dikkatimi cekti. birkac bekciden hareketle bunu istemen
    o zaman sen gerizekali bir insansin diye insan aklini temsil eden butun bilimsel faaliyetler durdurulsun arkadas. ayni mantik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 26 Mayıs 2020; 0:32:29 >
  • Olay tam olarak böyle geliştiğini düşünmüyorum ayrıca 1-2 olaydan tüm bekçileri sorumlu tutmaya gerek yok. Abartmakta üstünüze yok.

• Bu da ekmek almaya gitmişti. Ama boğazına takıldı ekmek. Senin yazdığın da bu çeşit galiba

Ankara'da bekçi şiddeti: Çöp dökmeye çıkan genç darbedildi, ailesine gaz sıkıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekçi dediğin zaten Polis le aynı yetkilere sahip olacak yakında çıkacak yasa ile. AKP sağolsun her kurumun içini boşalttığı gibi bu kurumu da komple kendine militer kuvvet gibi bağladı. Hoş geldin parti devleti. Bu tarz yönetimlerin sonu bellidir ama hep tarihte.
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt
  • Haberin devamında olayı anlatıyor. Sazan gibi vooodo bekçi öl demeyin yani. Mukavemet olmadan bunlar olmaz. Neymiş çöp dökmek için dışarı çıktım deyince öldüresiye dövüyorlarmış.

Öyle değil olayın aslı çöp dökerken sniperlar sıkıyor çatıdan. Tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr07 -- 26 Mayıs 2020; 8:36:29 >
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Yorumunun fotoğrafını aldım.devletin kolluk gücüne haraket küfür bu kadar kolay olmamalı.bilişim suçları savcılığına suç duyurusunda bulunacam.ayrıca verme vergi....onlarda vergi veriyor.sanki elektrik su gaz bedava onlara..

• geng G kullanıcısına yanıt
    Halk memnun bekçilerden.karakola gitte sor bekçiler neler yakalamış bugüne kadar...öğren sonra konuş...

• Bekçi dediğin gece mahalle sokak aralarında gezer görevi önlemedir ama emniyet teşkilatı kendileri yatmak için bunları kullanıyor her işe koşuyor , bunlarda zaten çok eğitimli , genel kültürlü tipler değiller iyice sapıttılar durum bu gibi

Birde tabi her zaman dediğim gibi garibana yetmeyecek gücü devletin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hepsine aynı muamele yapılacak

• genç sokakta sadece masumca çöp atıyordu. cani gözü dönmüş bekçiler öldüresiye dövdü. buna kim inanır kadir inanır. bu forumda hayırlı bir başlık ön plana çıkmaz zaten ne zaman devlet kolluk kuvveti aleyhine başlık var hep popüler . donanım haber olmuş muhalefet haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keklikelektronik

Halk memnun bekçilerden.karakola gitte sor bekçiler neler yakalamış bugüne kadar...öğren sonra konuş...
    Bak koçum, önce adam gibi yaz, sonra ne yazacaksın yaz.

• Haber7
    Oda TV'nin 'bekçilerin ekmek alan vatandaşları darp ettiği' iddiası yalan çıktı
    https://www.haber7.com/guncel/haber/2978412-oda-tvnin-bekcilerin-ekmek-alan-vatandaslari-darp-ettigi-iddiasi-yalan-cikti/?detay=2

yalan haber herzamanki gibi

• Boşuna demiyoruz bu çomarlara vatan haini diye.
  • Halkı terörist ilan etmedikleri kalmıştı, onu da etti en sonunda bir şahıs, forumdaki yorumuyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Mayıs 2020; 11:39:36 >
  • Provakatörler yine iş başında. Bekçiyi Polisi Askeri sizlere yem etmeyiz .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.